Libnet.ro
UNICEF

22:00

Adelin Petrisor, replica dura pentru Dan Negru, dupa declansarea crizei din Orientul Mijlociu

Playtech Playtech,
Adelin Petrisor, replica dura pentru Dan Negru, dupa declansarea crizei din Orientul Mijlociu

Criza din Orientul Mijlociu scoate la iveala mici razboaie ale declaratiilor si a reactiilor. Acelasi lucru s-a intamplat si intre cvedeta Antena 1, Dan Negru si unul din cei mai cunoscuti reporteri, Adelin Petrisor. Adelin Petrisor, replica dura pentru Dan Negru, dupa declansarea crizei din Orientul Mijlociu inceputul de an ne-a adus criza din Orientul . continuă pe Playtech

Dan Negru si Adelin Petrisor, contre dure pe Facebook. La noi corespondentii de razboi au fost detasati la Caracal, la butoiul lui Dinca

Prezentatorul de show-uri si revelioane Dan Negru si unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti de razboi din Romania, Adelin Petrisor, continua sa se contreze in mediul online.

Ce a patit Dan Negru in Londra, dupa ce a fost asaltat de cersetori. De ce a ajuns pe mana politistilor

Dan Negru a dezvaluit cum este viata de vedeta si a povestit o intamplare care a avut loc in Londra, unde mai multi cersetori s-au adunat in jurul lui, iar politistii britanici l-au legitimat, crezand ca el este cel care colecteaza banii. Dan Negru, luat la intrebari de politistii din Londra Vedeta postului de televiziune .

SOC la ANTENA 1! Dan Negru, PRINS DE POLITIE la Londra! CE A FACUT PREZENTATORUL? Asta e prea de tot...

Dan Negru a dat de bucluc! Regele Revelioanelor a avut parte de o intamplare mai putin obisnuita in ultimul concediu, la Londra! CRISTI BORCEA A iNNEBUNIT! EL ESTE NOUL IUBIT AL FOSTEI SALE SOTII! ASTA E.

Vedetele s-au schimbat pentru petrecerile de dupa Golden Globes. Iata ce au purtat!

Dupa Golden Globes 2020, multe din vedetele invitate nu au mers acasa, ci s-au dus la petrecerile organizate de diverse posturi TV sau case de productie. Iata cum au ales sa se imbrace de aceasta data.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )