Libnet.ro
UNICEF

15:00

Adelina Pestritu, din nou mama. Vedeta a recunoscut ca Zenaida ar putea sa aiba un fratior

Playtech Playtech,
Adelina Pestritu, din nou mama. Vedeta a recunoscut ca Zenaida ar putea sa aiba un fratior

Adelina Pestritu a declarat in nenumarate randuri ca iubeste la nebunie copiii si ca vrea sa aiba o familie mare. Cu toate ca multi poate nu si-au imaginat-o pe Ade in rolul de mamica sau fiind o familista convinsa, a aratat tuturor ca aceasta a fost, este si va fi bucuria sa primordiala, iar ca . continuă pe Playtech

VESTE BOMBA! Laura Cosoi, din nou insarcinata?! Vedeta a rupt tacerea despre planurile de viitor (GALERIE FOTO)

Laura Cosoi este pregatita sa devina din nou mamica! Vedeta se gandeste sa mai aduca pe lume inca un copil, acum ca fetita ei a implinit un an si merge la cresa.

BOMBA MONDENA! Adelina Pestritu RUPE TACEREA despre AL DOILEA COPIL! Am lucrat la asta intens in ultima vreme

Zenaida, fetita cuplului Adelina Pestritu - Virgil Steblea a implinit un an, iar zvonurile spun ca deja parintii ei se gandesc sa-i ofere un fratior.

Olandezul care a ucis-o pe Adriana in Dambovita, inca o victima in Romania. Fata din Iasi l-a recunoscut din imagini

Johannes Visscher, olandezul care a ucis-o pe Adriana, fetita de 11 ani din Dambovita, a mai avut o victima in Iasi. Copila, pe atunci de 8 ani, l-a recunoscut din imagini. Olandezul care a ucis-o pe Adriana in Dambovita, inca o victima in Romania. Fata din Iasi l-a recunoscut Johannes Visscher 46 de ani), zis .

Rares Bogdan: Rovana Plumb, RESPINSA din nou la vot in Comisia JURI. Romania trebuie sa propuna un nou candidat pentru functia de comisar european

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan anunta ca Rovana Plumb a fost respinsa din nou la vot in Comisia JURI, astfel ca Romania trebuie sa propuna, cat mai rapid, un nou comisar european. Acelasi lucru este.

Rovana Plumb, respinsa din nou in Comisia Judiciara

Rovana Plumb a fost respinsa din nou in Comisia Judiciara. Stire in curs.

Ioana Ginghina, din nou mireasa dupa ce a divortat de Alexandru Papadopol. Ma marit a treia oara

Ioana Ginghina, din nou mireasa! Actrita a marturisit ca isi doreste sa imbrace rochia alba si pentru o a treia oara, desi a divortat de curand de Alexandru Papadopol. Cei doi au pus capat povestii de iubire la notar, in urma cu cateva luni. De atunci, fiecare dintre soti pare sa isi vada de propriul .

Alex Dima iubeste din nou. Cine este noua iubita! Reporterul PRO TV si-a refacut viata, dupa ce sotia i-a murit de cancer

Alex Dima pare sa fi trecut peste drama care i-a marcat viata pentru mult timp. Dupa ce sotia i-a murit de cancer si a trecut printr-o perioada foarte grea, jurnalistul de la Pro TV si-a refacut viata. Are o noua iubita si se bucura de fetita lui, care creste mare. Alex Dima a vorbit despre .

Carmen Iohannis, o noua aparitie inedita la New York! A purtat o rochie prin care a iesit, din nou, in evidenta

Carmen Iohannis a lucrat de-a lungul timpului cu numerosi designeri, dar se pare ca s-a oprit la o persoana anume care ii este cel mai mult pe plac. Desi exista multi carcotasi care sustin ca vestimentatiile sotiei presedintelui Romaniei nu sunt in conformitatea cu statutul pe care il are si cu varsta, multi se bucura .

Victor Rebengiuc, dezamagit de evolutia politicii romanesti: Observ sa PSD s-a revigorat, sunt din nou puternici. Asteptam motiunea. Sa vedem ce posibilitati avem

Actorul Victor Rebengiuc, unul dintre cei mai vocali contestatari ai PSD, spune ca partidul condus de Viorica Dancila s-a revigorat dupa europarlamentarele din luna mai. Rebengiuc da exemplu vizitele.

ADIO, MAESTRE! CARMEN HARRA a nimerit-o din nou

Carmen Harra este una dintre cele mai celebre prezicatoare din Romania. Eaa prevazut una dintre cele mai negre experientedin viata ei. VEZI IMAGINI iN GALERIA FOTO) iNMORMANTAREA celei mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )