Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ioana Ginghina, din nou mireasa dupa ce a divortat de Alexandru Papadopol. Ma marit a treia oara

Playtech Playtech,
Ioana Ginghina, din nou mireasa dupa ce a divortat de Alexandru Papadopol. Ma marit a treia oara

Ioana Ginghina, din nou mireasa! Actrita a marturisit ca isi doreste sa imbrace rochia alba si pentru o a treia oara, desi a divortat de curand de Alexandru Papadopol. Cei doi au pus capat povestii de iubire la notar, in urma cu cateva luni. De atunci, fiecare dintre soti pare sa isi vada de propriul . continuă pe Playtech

Ioana Ginghina I-A DAT FATALA! Ce a putut sa faca actrita cu VERIGHETA de la cununia cu Papadopol: Orice barbat insurat va ramane INTERZIS! (GALERIE FOTO)

Actrita Ioana Ginghina a facut o marturisire inedita dupa divortul de Alexandru Papadopol. VEZI AICI GALERIA FOTO Ea a dezvaluit ca inca pastreaza verigheta de la cununie. Nu o poarta, dar o tine ca.

Catalin Botezatu a facut un nou control, dupa ce a fost operat. Ce vesti a primit de la medici

Catalin Botezatu a trecut recent printr-o interventie chirurgicala dificila. intr-o postare pe contul personal de Instagram, creatorul de moda a anuntat ca a fost la un nou control medical si a oferit detalii despre starea lui de sanatate. Catalin Botezatu a facut un anunt cu privire la starea sa de sanatate Va doresc un weekend .

Alex Dima iubeste din nou. Cine este noua iubita! Reporterul PRO TV si-a refacut viata, dupa ce sotia i-a murit de cancer

Alex Dima pare sa fi trecut peste drama care i-a marcat viata pentru mult timp. Dupa ce sotia i-a murit de cancer si a trecut printr-o perioada foarte grea, jurnalistul de la Pro TV si-a refacut viata. Are o noua iubita si se bucura de fetita lui, care creste mare. Alex Dima a vorbit despre .

VESTE BOMBA! Laura Cosoi, din nou insarcinata?! Vedeta a rupt tacerea despre planurile de viitor (GALERIE FOTO)

Laura Cosoi este pregatita sa devina din nou mamica! Vedeta se gandeste sa mai aduca pe lume inca un copil, acum ca fetita ei a implinit un an si merge la cresa.

Carmen Iohannis, o noua aparitie inedita la New York! A purtat o rochie prin care a iesit, din nou, in evidenta

Carmen Iohannis a lucrat de-a lungul timpului cu numerosi designeri, dar se pare ca s-a oprit la o persoana anume care ii este cel mai mult pe plac. Desi exista multi carcotasi care sustin ca vestimentatiile sotiei presedintelui Romaniei nu sunt in conformitatea cu statutul pe care il are si cu varsta, multi se bucura .

Conducerea SNSPA verifica din nou legalitatea procedurilor privind angajarea lui Cumpanasu

Conducerea Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative SNSPA) a decis reverificarea legalitatii procedurilor privind angajarea lui Alexandru Cumpanasu, in cadrul proiectului Consolidarea cadrului pe.

ANRE: Piata gazelor din Romania va fi complet liberalizata, din nou, la 1 aprilie 2021

Comisia Europeana a acordat Romaniei o amanare pana la finele anului pentru conformarea la legislatia din sectorul gazelor, dupa ce autoritatile romane au propus un nou calendar de liberalizare a pietei, care se va finaliza la 1 aprilie 2021.

Si daca Bucurestiul pierde din nou razboiul cu gunoaiele, pe mana primarilor sai?

Bucurestiul are trei gropi de gunoi: Vidra, Glina si Chiajna-Rudeni. Glina s-a inchis si, in orice caz, toate trei functionau fara autorizatie integrata de mediu. Groapa de deseuri de la Glina, operata de ECOREC, a ramas din 1 iunie 2017 fara autorizatia integrata de mediu AIM) 57, emisa la 1 iunie 2007 si revizuita in 4 iunie 2008. 1 Totusi, dupa principiul hai ca merge si asa, mai ales ca ECOREC facea bani frumosi din depozitarea gunoiului la Glina, inca un an aproape s-au mai depozitat acolo deseuri, pentru ca amenzile pe care le dadea Garda de Mediu erau modice raportat la cifra de afaceri), adica undeva in jurul catorva zeci de mii de lei.

S-A TERMINAT! SOFERII ROMANI trebuie sa dea DIN NOU SALA! DETALII DESPRE NOILE MODIFICARI RADICALE

S-a decis!Aceste modificari ii pun pe jar pe soferii romani! Unii spun ca sunt masuri bune, altii spun ca nu. GATA! Romania, in LACRIMI pentru MIHAI CONSTANTINESCU. S-a intamplat dupa 4 luni.

ADIO, MAESTRE! CARMEN HARRA a nimerit-o din nou

Carmen Harra este una dintre cele mai celebre prezicatoare din Romania. Eaa prevazut una dintre cele mai negre experientedin viata ei. VEZI IMAGINI iN GALERIA FOTO) iNMORMANTAREA celei mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )