Libnet.ro
UNICEF

06:00

Da, e ADEVARAT... Din pacate, medicii au facut anuntul TERIBIL: Este vorba de si Madalin Ionescu...

B1 B1,
Da, e ADEVARAT... Din pacate, medicii au facut anuntul TERIBIL: Este vorba de si Madalin Ionescu...

Madalin Ionescu si au recunoscut in cadrul unei emisiuni ca au plecat de la Kanal D din cauza problemelor de sanatate. Madalin Ionescu 48 de ani), fostul prezentator al emisiunii. continuă pe B1

DIN PACATE, medicii au facut anuntul trist: Boala de care sufera indragitul MIHAI BENDEAC e incurabila...

Actorul Mihai Bendeac a vorbit despre problemele de sanatate pe care le are, dar si despre decizia luata in urma cu 15 ani, aceea de a renunta la religia ortodoxa. Acesta a scris, intr-un mesaj publicat pe.

Drama momentului in muzica! Are GRAVE probleme de SANATATE! Din pacate, MEDICII se asteapta la ce e mai rau

Lie Micolov, cel care interpreteaza melodia Dragoste la prima vedere, are grave probleme de sanatate. Artistul in varsta de 69 de ani sufera de diabet. De asemenea, are probleme cardiace. in fiecare.

RAMAS BUN, Viorel Lis.... Din pacate, Oana Lis a facut ANUNTUL TRIST...

Oana Lis a dezvaluit ca in trecut a suferit atat de mult si a fost atat de complexata din cauza kilogramelor in plus, incat chiar s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam momente c.

VESTEA TRISTA a zilei! Este vorba despre MICHAEL SCHUMACHER! Din pacate, s-a intamplat! Fanii nu il vor uita NICIODATA

Din pacate starea de sanatate a lui Michael Schumacher ramane incerta dupa cinci ani de la teribilul accident de schi. Fanii pilotului camponului vor avea posibilitatea sa-si aminteasca de victoriile.

Razboiul CONTINUA in FAMILIA REGALA: Printul CHARLES a facut anuntul NEASTEPTAT! Printesa DIANA n-ar fi acceptat niciodata! Au facut-o fara stirea REGINEI

Atunci cand s-a casatorit cu Printul William, Kate Middleton a devenit Ducesa de Cambridge. Dar ce titlu va primi cand sotul ei va deveni rege? Toata lumea se intreaba, mai ales ca William este al doilea i.

Autoritatile au facut anuntul ingrijorator: Peste 200 de noi cazuri de rujeola au fost inregistrate in ultima saptamana

Epidemia de rujeola din Romania este departe de final. inca 208 cazuri de imbolnavire au fost inregistrate in ultima saptamana in Bucuresti si in 16 judete ale tarii, potrivit Centrului National de Su.

Noi informatii despre starea de sanatate a lui Schumacher. Medicul a facut anuntul

Steven Laureys,un reputat specialist in medicina a precizat ca sansele ca Michael Schumacher sa-si revina din coma sunt aproape nule. Medical, Schumacher nu se mai afla in coma. Aceasta dureaza pentru.

Be Eu: Vesti bune pentru romani. Romania va moderniza sistemul sanitar. Corin Cretu a facut anuntul

Corina Cretu, comisarul european pentru politici regionale, a vorbit la emisiunea Be Eu despre modernizarea sistemului sanitar din Romania. Ca sa salvam din banii europeni, ne-am gandit sa largim domeniul.

Din pacate, vestea trista a lovit ca un TRASNET: A murit Alina (FOTO)

Alina Fekete, in varsta de 32 de ani, care a fost ranita grav in accidentul ce a avut loc in prima dimineata din 2018, in Oradea, s-a stins din viata. Accidentul s-a produs in dimineata de 1 ianuarie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )