Libnet.ro
UNICEF

01:05

Din pacate, vestea trista a lovit ca un TRASNET: A murit Alina (FOTO)

B1 B1,
Din pacate, vestea trista a lovit ca un TRASNET: A murit Alina (FOTO)

Alina Fekete, in varsta de 32 de ani, care a fost ranita grav in accidentul ce a avut loc in prima dimineata din 2018, in Oradea, s-a stins din viata. Accidentul s-a produs in dimineata de 1 ianuarie. continuă pe B1

Vestea trista a zilei! IONUT DOLANESCU, anunt URGENT despre MARIA CIOBANU! Fanii sunt iN LACRIMI! Din pacate...(FOTO)

Fanii Mariei Ciobanu 80 de ani) au primit o veste teribila acum o luna! indragita artista si-a anulat toate concertele din Romania si a ramas in S. A pentru a avea grija de sotul ei care este grav bolnav.

VESTEA TRISTA a zilei! Din pacate este vorba despre CORNELIA CATANGA! Medicii au facut anuntul TRAGIC

Vesti dureroase pentru fanii Corneliei Catanga! Artista trece prin clipe grele din cauza problemelor de sanatate care s-au acumulat in ultima vreme. Aurel Padureanu a declarat la un post de televiziune ca.

LOVITURA pentru SIMONA HALEP la Wimbledon! Specialistii au dat VERDICTUL! Din pacate...

Serena Williams 181 WTA) a devenit marea favorita a specialistilor dupa eliminarea Petrei Kvitova. Cu 7 titluri pe iarba de la Wimbledon, americanca a comentat surprizele din primele zile. Toata lumea.

Tragedie TERIBILA, fanii sunt in stare de SOC: Din pacate este vorba de indragitul Smiley... (VIDEO)

Smiley a surprins, recent, un urs care era in cautarea hranei, artistul filmand momentul si distribuind videoclipul pe retelele de socializare. Din fericire animalul era pasnic iar indragitul cantaret s-a.

ANUNTUL de ultima ora care face iNCONJURUL LUMII: Din pacate, este vorba despre Simona HALEP...

Simona Halep a dezvaluit, dupa meciul din turul intai de la Wimbledon, ce echipa a sustinut la Cupa Mondiala. Ea s-a declarat fan Argentinta, grupare eliminata inca din faza optimilor de finala. Favorita mea la Cupa.

Medicii au facut ANUNTUL TRIST: Din pacate este vorba de indragitul Chef bucatar CATALIN SCARLATESCU...

Angie Moisescu, concurenta favorita a lui Catalin Scarlatescu, a ajuns pe mana medicilor din cauza epuizarii. Se pare ca a muncit mult, nu s-a odihnit suficient, iar rezultatul a fost cel pe care l-a postat pe.

Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de controversatul om de afaceri RADU MAZARE...

Fiul fostului primar al Constantei a ajuns duminica dupa amiaza la spital. Raducu Mazare era cu cativa prieteni la o terasa din Mamaia, cand a inceput sa se simta rau. Speriati, amicii lui au sunat la.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )