Libnet.ro
UNICEF

14:30

ADEVARATUL MOTIV pentru care actorul Nelu Curca din La bloc a luat Calea Domnului! (FOTO)

B1 B1,
ADEVARATUL MOTIV pentru care actorul Nelu Curca din La bloc a luat Calea Domnului! (FOTO)

Actorul Mihai Coada s-a facut cunoscut in urma rolului din serialul La Bloc. Personajul pe care il juca se numea Nelu Curca. in realitate, acesta a ales calea credintei, apropiindu-se din ce in ce mai tare. continuă pe B1

Motivul incredibil pentru care un barbat din Iasi a fost condamnat la trei ani de inchisoare

Motivul incredibil pentru care un barbat din Iasi a fost condamnat la trei ani de inchisoare. Moldoveanul a fost gasit vinovat pentru ca a furat anafura. Barbatul din Targu Frumos a fost gasit vinovat de.

Acesta esta motviul pentru care oameni beau. Anuntul facut de specialisti

Specialistii au ajuns la o concluzie care explica care este motivul care ii determina pe oameni sa bea. Potrivit unui articol publicat de editorialistul Robin Dunbar in cotidianul Financial Times,.

Acesta esta motivul pentru care oameni beau. Anuntul facut de specialisti

Specialistii au ajuns la o concluzie care explica care este motivul care ii determina pe oameni sa bea. Potrivit unui articol publicat de editorialistul Robin Dunbar in cotidianul Financial Times,.

Motivul naucitor pentru care un primar si-a amendat verisorul

O vorba din popor spune ca razbunarea e arma prostului. Si cum primarii sunt reprezentantii poporului, deseori folosesc si ei aceeasi arma. E cazul primarului de la Albeni, Ionut Stan, care a amendat o ruda.

Licitatie de aproape 60 milioane de lei pentru dotarea Blocului Operator Central din Spitalul Universitar Bucuresti, care este nefunctional nca din anul 2007

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti SUUB) a demarat in aceasta o licitatie de aproape 60 de milioane de lei pentru dotarea cu aparatura medicala de ultima generatie a celor 11 sali de operatie din Blocul Operator Central, nefunctional inca din anul 2007, dupa ce a intrat intr-un amplu proces de modernizare si consolidare. Blocul nu este dotat cu aparatura medicala pentru desfasurarea actului anestezico chirurgical, desi este complet renovat si modernizat. in SUUB se interneaza anual in regim de spitalizare continua peste 55. 000 de bolnavi, peste 60. 000 sunt tratari prin spitalizare de zi si peste 350. 000 pacienti/an sunt tratari in Unitatea de Primiri Urgente si ambulatoriu.

Proiectul lui Dragnea si Tariceanu pentru declasificarea unei Hotarri CSAT din 2005, adoptat de comisiile din Senat

Comisiile de aparare si de administratie din Senat au adoptat rapoarte de admitere pentru proiectul de lege initiat de Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu pentru desecretizarea unei hotarari a CSAT din 2005 privind combaterea coruptiei, fraudei si spalarii banilor, precum si a tuturor documentelor care contin informatii clasificate in baza acesteia.

Caru' cu vedete: Logodnicul Elenei Udrea, mesaj emotionant cu bebelusul n brate, din Costa Rica; Motivul pentru care Melania Trump i confisca telefonul presedintelui; Tina Turner, marturisiri socante despre noaptea nuntii cu Ike: Nu-si pot imagina ce fel

Bianca Dragusanu si-a gasit marea dragoste? El este barbatul care i-a sucit mintile blondinei. Bianca Dragusanu si Alex Bodi, barbatul care. Cum era tratata Alina Vidican si cum este vazuta Valentina Pelinel de socri. Valentina Pelinel este total diferit.

Unicornul romnesc de 3 miliarde de dolari, UiPath, lucreaza si pentru cea mai mare banca din Romnia

Cea mai mare banca din Romania, Banca Transilvania, va utiliza integrat platformele furnizate de UiPath, o companie de automatizari software infiintata in Romania, evaluata acum la 3 miliarde de dolari, si de startupul romanesc Druid, infiintat anul acesta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )