Libnet.ro
UNICEF

12:30

Adevaratul motiv pentru care fosta sotie a lui Mihai Albu nu ii permite sa isi vada fetita: Daca aveam un pistol...

B1 B1,
Adevaratul motiv pentru care fosta sotie a lui Mihai Albu nu ii permite sa isi vada fetita: Daca aveam un pistol...

Mihai Albu trece prin momente extrem de dificile, din cauza fostei sale sotii, care nu ii permite sa isi vada fetita, conform programului de vizite stabilit in urma procesului de divort. Celebrul creator de. continuă pe B1

Alina Gorghiu, acuzatii de abuz in serviciu la adresa lui Robert Cazanciuc: Actiunea PSD este inca un motiv pentru care alegerile trebuie sa aiba loc la 6 decembrie

Senatoarea PNL Alina Gorghiu il acuza pe presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, ca a convocat o sedinta de plen incalcand legea. Asta pentru ca PSD urmareste sa adopte proiectul de amanare.

De ce s-au despartit, de fapt, Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Care este adevaratul motiv

S-a aflat de ce s-au despartit, de fapt, Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Care este adevaratul motiv, vedeti in randurile de mai jos. Bianca Dragusanu si partenerul ei de viata au decis, pentru a nu se mai stie cata oara, sa se desparta. De data asta, cei doi par mai porniti ca niciodata sa nu .

Ce a facut George Burcea in ziua in care Andreea Balan s-a operat. Este incredibil, nu i-a pasat deloc de fosta sotie

La inceputul acestei lunii publicatia noastra relata despre problemele de sanatate ale Andreei Balan. Vedeta ar fi trebuit sa fie supusa unei interventii chirurgicale. Ceea ce nu se astepta nimeni, a fost reactia lui George Burcea, fostul sot al blondei. George Burcea indiferent la problemelse de sanatate ale fostei sotii Andreaea Balan a ajuns la .

Johnny Depp si-a batut fosta sotie, a decis justitia britanica Actorul a pierdut procesul intentat impotriva The Sun

Actorul american Johnny Depp a pierdut procesul de defaimare intentat tabloidului britanic The Sun care a scris despre acesta ca si-a batut fosta sotie, anunta BBC.

Cu cine s-a intalnit Bianca Dragusanu in Dubai. Vedeta pentru care a plecat special din tara

Nici nu s-a despartit bine de Alex Bodi, ca Bianca Dragusanu a si plecat din tara. Vedeta a plecat din Romania tocmai in Dubai. Iata care este misterul plecarii sale. Cu cine s-a intalnit Bianca Dragusanu in Dubai Ne-am convins cu totii ca viata amoroasa a Biancai Dragusanu este una tumultoasa, presarata cu multe despartiri .

FOTO Trotuarul rulant de la Gara de Nord, pentru care Primaria Capitalei a platit, in 2013, 11 milioane de lei a fost lasat in paragina si distrus Receptia finala nu a fost facuta nici acum

Trotuarul rulant de la Gara de Nord, pentru care Primaria Capitalei a platit 11 milioane de lei in 2013, a fost lasat in paragina si este partial distrus. Mai multe imagini postate pe pagina de Facebook a Asociatiei Metrou usor arata dezastrul de acolo. Trotuarul rulant a fost facut la pachet cu Pasajul Basarab, iar HotNews. ro a scris inca din 2018 despre starea avansata de degradare in care se afla trotuarul si despre faptul ca pasajul nu este ingrijit, iar atunci ni s-a raspuns ca receptia finala pentru cele doua obiective nu a fost facuta, astfel ca municipalitatea nu poate investi acolo. Situatia este neschimbata si acum, au confirmat surse din Primaria Capitalei pentru HotNews. ro.

CNSU: Bulgaria a fost introdusa pe lista galbena pentru care se impune carantina de 14 zile la revenirea in Romania

Bulgaria a fost introdusa pe lista tarilor pentru care, la revenirea in Romania, se impune carantina la domiciliu pentru o perioada de 14 zile, conform Agerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )