Libnet.ro
UNICEF

21:30

Adevarul despre alunele de padure care se vand in magazinele din Romania. Ce contin de fapt

Antena3 Antena3,
Adevarul despre alunele de padure care se vand in magazinele din Romania. Ce contin de fapt

Studiile facute pe dietele bogate in alune au aratat ca aceasta leguma face foarte bine inimii. Contin un miez bogat in vitaminele A, B, C si E precum si in calciu, fier, fosfor si potasiu. In plus, alunele au un. continuă pe Antena3

Curentul nu ne imbolnaveste. Adevarul despre acest mit

Atat raceala cat si gripa pot fi contractate doar prin expunerea la unul dintre virusurile care le cauzeaza. Cercetatorii au testat totusi ipoteza imbolnavirii cauzate de frig pentru a vedea daca racirea corpului poate incuraja aparitia racelii, fara a veni cu rezultate care sa o confirme sau sa o infirme.

TRAGEDIE in Romania: S-a spanzurat! Adevarul despre MOARTEA care a socat Romania

Noi detalii despre cazul mortii Biancai Hincu, tanara de 17 ani din Husi, care a fost descoperita spanzurata pe 10 septembrie. Tanara a disparut dupa o cearta aprinsa cu sora ei, Pamela. Pentru ca cearta a.

ADEVARUL despre inlocuirea lui CARMEN DAN de la Interne! Un apropiat al lui DRAGNEA a dezvaluit TOT

Gabriel Zetea, vicepresedintele PSD, sustine ca nu s-a discutat pana in acest moment in PSD despre nicio varianta de remaniere. Totodata, referitor la informatiile aparute in spatiul public conform carora.

Te poti imbolnavi daca te trage curentul? Adevarul despre acest mit

Atat raceala cat si gripa pot fi contractate doar prin expunerea la unul dintre virusurile care le cauzeaza. Cercetatorii au testat totusi ipoteza imbolnavirii cauzate de frig pentru a vedea daca racirea.

COSMAR pentru ADELINA PESTRITU! Adevarul despre boala necrutatoare de care sufera! Totul a fost CONFIRMAT

Adelina Pestritu a recunoscut ca trece prin momente dificile, dupa ce a adus-o pe lume pe micutaZenaida Maria. Vedeta a recunoscut ca simte nevoia sa mearga la un doctor psiholog pentru a se.

ANAF va trimite notificari tuturor romanilor care doneaza 2% din impozit unor ONG-uri

Ionut Misa, seful ANAF a emis luni un proiect de ordin prin care propune completarea unor acte procedurale cu emiterea unei notificari, care va fi trimisa contribuabilor care doneaza 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii si din pensii, pentru sustinerea entitatilor nonprofit/unitatilor de cult.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )