Libnet.ro
UNICEF

22:15

TRAGEDIE in Romania: S-a spanzurat! Adevarul despre MOARTEA care a socat Romania

B1 B1,
TRAGEDIE in Romania: S-a spanzurat! Adevarul despre MOARTEA care a socat Romania

Noi detalii despre cazul mortii Biancai Hincu, tanara de 17 ani din Husi, care a fost descoperita spanzurata pe 10 septembrie. Tanara a disparut dupa o cearta aprinsa cu sora ei, Pamela. Pentru ca cearta a. continuă pe B1

Curentul nu ne imbolnaveste. Adevarul despre acest mit

Atat raceala cat si gripa pot fi contractate doar prin expunerea la unul dintre virusurile care le cauzeaza. Cercetatorii au testat totusi ipoteza imbolnavirii cauzate de frig pentru a vedea daca racirea corpului poate incuraja aparitia racelii, fara a veni cu rezultate care sa o confirme sau sa o infirme.

Noi informatii socante ies la iveala despre romanul care a disparut in urma cu o luna in Istanbul

Noi informatii socante ies la iveala despre romanul care a disparut in urma cu o luna in Istanbul. Surse apropiate familiei sustin ca barbatul a fost gasit pe o strada din cartierul Besiktas. Era imbr.

Te poti imbolnavi daca te trage curentul? Adevarul despre acest mit

Atat raceala cat si gripa pot fi contractate doar prin expunerea la unul dintre virusurile care le cauzeaza. Cercetatorii au testat totusi ipoteza imbolnavirii cauzate de frig pentru a vedea daca racirea.

Scandal major la EXATLON: ADEVARUL despre cea mai controversata ELIMINARE... Ce se intampla de acum cu emisiunea...

Lili Sandu a fost eliminata de la Exatlon, Sezonul 2. Aceasta a fost singura concurenta care nu a facut sport de performanta, din echipa Faimosilor si a fost cel de-al treilea membru al echipei eliminate. La.

Care este ADEVARUL despre pozele cu Andreea ESCA: Fanii sunt SOCATI!

Andreea Esca a sustinut ca nici nu concepe sa-si modifice vreo fotografie postata pe Internet, pentru ca nu-si permite sa-si pacaleasca publicul pe care il are alaturi de peste 25 de ani. Nu.

ADEVARUL despre inlocuirea lui CARMEN DAN de la Interne! Un apropiat al lui DRAGNEA a dezvaluit TOT

Gabriel Zetea, vicepresedintele PSD, sustine ca nu s-a discutat pana in acest moment in PSD despre nicio varianta de remaniere. Totodata, referitor la informatiile aparute in spatiul public conform carora.

DIETA. Andreea Marin, despre regimul care i-a schimbat viata in 40 de zile

Andreea Marin este adepta unui stil de viata sanatos, insa programul incarcat pe care il are o impiedica uneori sa faca sport sau sa consume doar alimente benefice pentru organism. Asta-vara,.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )