Libnet.ro
UNICEF

15:00

Adevarul despre Arsenie Boca: ce legaturi a avut cu Securitatea omul sfant care se teleporta

Playtech Playtech,
Adevarul despre Arsenie Boca: ce legaturi a avut cu Securitatea omul sfant care se teleporta

Arsenie Boca a fost un om cu o cultura vasta, a studiat medicina, teologia si artele. A incercat sa se perfectioneze in fiecare zi si a fost un om care s-a inspirat din culturile orientale. Majoritatea romanilor au auzit despre el si multi cred ca a fost sfant. Putini stiu, insa, cine a fost si . continuă pe Playtech

incepand din 9 noiembrie, Adevarul iti aduce saptamanal Adevarul despre Maresalul Antonescu, vol. 1-3 col. Gheorghe Magherescu

Adevarul prezinta cititorilor sai pe final de an o ultima lucrare ce se concentreaza pe omul si persoana de stat care a fost Ion Antonescu:Adevarul despre Maresalul Antonescu, volumele 1-3. Pachetele ziar si o carte vor aparea saptamanal incepand de luni, 9 noiembrie, vor costa 24,99 lei si se vor putea gasi la chioscuri timp de cate doua saptamani de la data aparitiei, in limita stocului disponibil.

Ultima ora. Ludovic Orban, vestea pe care romanii nu voiau sa o auda. Adevarul despre noile restrictii introduse in toata Romania

Ludovic Orban a vorbit in cursul acestei dimineti despre noile restrictii introduse de astazi in toata Romania. Premierul a explicat motivele pentru care s-au luat aceste decizii, iar in acelasi timp si-a cerut scuze pentru inconvenientele aparute. Sanatatea romanilor este prioritara Ultimele zile au fost extrem de tensionate in urma deciziilor luate de autoritati. De .

EXCLUSIV Marius Sumudica, adevarul despre diagnosticarea cu Covid-19. Ce se intampla acum cu toata familia lui

Marius Sumudica, adevarul despre diagnosticarea cu Covid-19. intreaga familie a antrenorului s-a infectat cu virusul, insa acesta a iesit negativ la toate testarile facute la clubul FK Gaziantep. Marius Sumudica, adevarul despre diagnosticarea cu Covid-19 Perioada grea pentru fostul mare rapidist, Marius Sumudica, dupa ce toata familia acestuia a fost testata pozitiv cu COVID-19. Mama, .

Adevarul despre cum sunt ingrijiti bolnavii de covid-19 in Romania. S-a adeverit teama cea mare a romanilor

In ce mod sunt tratati pacientii de bolnavi de COVID-19 in Romania. Loredana Chimoiu este si ea infectata si a facut demersuri disperate pentru a putea sa isi conduca mama pe ultimul drum, insa raspunsul DSP-ului a fost un NU categoric. Cum sunt ingrijiti pacientii de COVID in Romania Astazi, in Romania s-au inregistrat peste .

Sandel Balan, adevarul despre starea de sanatate a Andreei Balan. Cum se simte vedeta

Sandel Balan a vorbit despre starea de sanatate a fiicei sale. Cum se simte acum Andreea Balan? Noile vesti ale celebrei jurate de la emisiunea Te cunosc de undeva i-au socat pe cei care o urmaresc. Sandel Balan vine cu detalii despre starea de sanatate a Andreei Sandel Balan i-a transmis un mesaj de incurajare .

Pepe, adevarul despre bani. Cum a facut avere, de fapt: Niciodata nu mi-a fost rusine

Pepe a vorbit despre averea sa pe care acum trebuie sa o imparta cu mama copiilor lui. Cum a reusit sa puna bazele afacerilor sale si sa faca atatia bani? Artistul a fost extrem de transparent. Cum a reusit Pepe sa-si faca averea? Artistul le-a recunoscut totul fanilor Divortul bomba al anului din showbiz-ul romanesc .

EXCLUSIV Anamaria Prodan a spus adevarul despre scandalul cu Dan Alexa. in sfarsit, a recunoscut tot!

Anamaria Prodan a spus adevarul despre scandalul cu Dan Alexa. Cea mai titrata impresara sportiva de la noi dezvaluie dedesubturile scandalului cu celebrul antrenor, dedesubturi care au zguduit lumea fotbalului. Iata ce a deranjat-o pe impresara Anamaria Prodan, acuzata la acea vreme ca ar fi geloasa pe iubita antrenorului Dan Alexa. Care a fost cel .

Adevarul despre tanara de 19 ani pe care Pepe ar iubi-o neconditionat. Cine este ea, de fapt, si ce relatie au

Divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama a picat ca o bomba pentru showbiz-ul romanesc. Cei doi au decis sa se desparta dupa opt ani de casnicie, neintelegerile dintre cei doi fiind mai mari decat si-ar fi putut inchipui cineva vreodata. Acum, viata cantaretului este in prim plan, motiv pentru care au aparut primele imagini cu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )