Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul despre cariera la Hollywood a lui Ronald Reagan

Adevărul Adevărul,
Adevarul despre cariera la Hollywood a lui Ronald Reagan

Ronald Reagan a fost unul dintre cei mai importanti presedinti americani si un simbol al SUA. Mai mult, el a fost chiar intruchiparea visului american: baiatul sarac din Illinois, care a cucerit mai intai Hollywoodul, apoi a ajuns presedinte, la 69 de ani. Cat despre cariera la Hollywood, lucrurile sunt romantate, cum se intampla intotdeauna in cetatea Filmului. continuă pe Adevărul

Rica Raducanu, internat in salonul care a ars la Matei Bals. A spus tot adevarul despre ce fac medicii acolo

Rica Raducanu a fost internat in salonul care a ars la Matei Bals. Acesta a spus tot adevarul despre ce fac medicii acolo. Ce se intampla cu adevarat in acest spital, cititi in articolul de mai jos. Rica Raducanu a fost internat chiar in salonul in care a izbucnit incendiul devastator. Dezvaluirile fostului portar Rica .

Petre Roman a spus tot adevarul despre relatia cu Zoe Ceausescu, la 49 de ani dupa

Petre Roman a fost recent in platoul emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai, unde a fost nevoit sa raspunda mai multor intrebari directe si, de ce nu, incomode. Ce a spus Petre Roman despre Zoia Ceausescu Petre Roman s-a casatorit prima oara la varsta de 27 de ani, cu o femeie cu 6 ani .

Cine e Marius Ghidel, romanul care l-a vazut pe Dumnezeu. Adevarul despre miracolul facerii

Povestea lui Marius Ghidel, romanul care vorbeste despre prezent si viitor, care sustine ca l-a vazut pe Dumnezeu, ca a fost martor la facerea lui si care rememoreaza lucrurile traite in calatoria sa in timp. Experiente paranormale traite de Marius Ghidel, romanul care l-a vazut pe Dumnezeu Marius Ghidel sustine ca l-a cunoscut pe Dumnezeu .

Adevarul despre palatul de la Marea Neagra s-a aflat. Al cui e, de fapt. Putin nu are nicio legatura

La inceputul lunii ianuarie, presedintele rus Vladimir Putin nega ca el ar fi proprietarul palatului de la malul Marii Negre, dupa ce a fost acuzat de Aleksei Navalnii, intr-o ancheta publicata pe Youtube, ca este beneficiarul acesteia. Arkadi Rotenberg, fostul partener de judo al sefului de stat, spune ca el este proprietarul. Palatul de la .

Adevarul despre frigul din spitalul Matei Bals. Dezvaluiri socante din ancheta, s-a adeverit temerea cea mai mare a romanilor

La o zi dupa incendiul care a mistuit un pavilion al Institutului Matei Bals din Bucuresti, procurorii si politistii au efectuat mai multe audieri. Cu aceasta ocazie a iesit la iveala adevarul despre frigul din spitalul Matei Bals. Dezvaluiri din ancheta sustin ca pacientii dardaiau in saloane de frig. Adevarul despre frigul din spitalul Matei .

Serban Huidu spune tot adevarul despre Mihai Gainusa. De ce s-au certat, de fapt, in 2015

Serban Huidu a facut dezvaluiri despre relatia lui cu fostul sau coleg, Mihai Gainusa. Prezentatorul a povestit despre un episod dureros care a avut loc intre cei doi fosti colegi de platou. Ce a declarat vedeta TV intr-un interviu? Serban Huidu, dezvaluiri despre relatia lui cu Mihai Gainusa Emisiunea Cronica Carcotasilor, difuzata la Prima Tv, .

Pacientii de la Matei Bals stateau in frig? Adevarul despre temperatura din saloanele spitalului: Pentru mama mea am dus o aeroterma

Incendiul de la Matei Bals a ingrozit toata Romania, avand in vedere violenta cu care acesta a actionat. in urma tragediei, patru pacienti internati in pavilionul afectat au murit carbonizati. Directorul companiei Termoenergetica a dezvaluit care era situatia termoficarii in spital. Care este adevaratul motiv al incendiului Mai multe voci sustin ca de vina pentru .

Pepe a spus totul despre Raluca Pastrama. Adevarul despre femeia pe care a iubit-o enorm

Anul 2020 a fost pentru Pepe un an al provocarilor. A rezonat cu sotia care a dorit sa puna punct casniciei de 8 ani, a schimbat multe stari pana sa se obisnuiasca cu gandul ca familia lui s-a destramat, dar s-a reinventat pe plan profesional si a luat si fraiele emotiilor, astfel ca ziua de .

Adevarul despre fiecare vaccin: cand ai parte de imunitate dupa vaccinare si cat dureaza, de fapt

Atat de multe informatii despre vaccinuri si imunizare ajung online in fiecare, incat este greu sa le mai tii minte pe toate sau sa fii sigur ca sunt adevarate. Cele mai importante detalii.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2157 seconds )