Libnet.ro
UNICEF

07:15

ADEVARUL despre cei mai puternici concurenti de la Asia Express: Da, sunt recalcitrant!

B1 B1,
ADEVARUL despre cei mai puternici concurenti de la Asia Express: Da, sunt recalcitrant!

CRBL a fost unul dintre concurentii sezonului 2 de la Asia Express, iar odata intors din competitie a marturisit ca aceasta experienta l-a schimbat radical. La show-ul de la Antena 1, CRBL a facut. continuă pe B1

Cine sunt finalistii Asia Express. O echipa a fost eliminata inainte de finala: A fost o experienta frumoasa si brutala pe alocuri VIDEO

Finalistii Asia Express Drumul Elefantului au fost stabiliti in urma unei serii de probe dure, iar una dintre cele mai indragite echipe a fost eliminata.

Da, ei sunt cei care au castigat Asia Express in acest sezon! Surpriza e URIASA: O sursa din interior a dezvaluit marele secret!

Filmarile de la Asia Express 2 s-au incheiat de multa vreme, insa show-ul inca se difuzeaza la Antena 1. Potrivit unor surse, citate de Cancan. ro, in marea finala ar fi ajuns Ruby si iubitul ei, Adi, si.

Ce s-a intamplat la Asia Express Romania e fara precedent: Da, e vorba de cel mai iubit cuplu... Cei doi au luat decizia!

Ruby si iubitul ei, Adrian au facut declaratii dupa participarea la emisiunea Asia Express! Cei doi sustin ca experienta le-a pus iubirea la incercare, dar au trecut cu bine peste toate.

BOMBA a explodat: S-a aflat cine a castigat finala Asia Express! Nimeni nu se asteapta la asa ceva!

Showul Asia Express se apropie de final, insa filmarile s-au terminat deja. Iar intre timp s-a aflat si cine sunt castigatorii acestui sezon. Potrivit Libertatea, in finala competitiei au ajuns.

Cei mai bogati 3% dintre rusi detin 90% dintre activele financiare ale tarii

Cei mai bogati 3% rusi detin 89% din totalul activelor financiare din tara, arata un studiu realizat de Scoala Superioara de Economie si banca de stat VEB, noteaza Moscow Times.

HOROSCOP. Cei mai gelosi barbati in functie de zodie

Cu totii avem momente de gelozie si pentru fiecare gelozia se manifesta in fel si chip. Iata care sunt cei mai gelosi barbati, in functie de zodia lor, si cum se manifesta acestia cand sunt.

Pagina de media: Unul dintre cei mai vechi oameni din Mediafax pleaca din compania lui Adrian Sarbu

Indira Crasnea, unul dintre cei mai vechi angajati ai Mediafax, paraseste grupul de presa dupa 25 de ani. Jurnalista a fost in ultima perioada redactor-sef al publicatiei Monitorul apararii si Securitatii, parte a Mediafax, anunta paginademedia. ro.

Nunta de Poveste la Castelul din Inima Capitalei.Tot ce trebuie sa stii despre cea mai eleganta sala de bal a Bucurestiului

Inaugurat in primavara anului 2015, Le Chateau - Castelul din Inima Capitalei este astazi una dintre cele mai apreciate locatii dedicate evenimentelor festive si ceremoniilor de gala din Bucuresti. Dincolo de somputuozitatea si eleganta spatiilor si de aspectul sau stralucitor, Le Chateau este un garant al calitatii si al eficientei, la cele mai inalte standarde.

Adevarul despre relatia dintre Kate Middleton si Regina Elisabeta

Desi in presa international s-a scris mult despre faptul ca relatia dintre Kate Middleton si Regina Elisabeta a Marii Britanii nu ar fi deloc una apropiata, s-ar parea ca lucrurile stau cu totul altfel in realitate! .

Olimpiada satelor din Transilvania 2019. Cei mai buni elevi din opt judete se intrec la matematica

Elevii din satele Transilvaniei se intalnesc in acest sfarsit de saptamana in localitatea salajeana Bobota, pentru a-si testa cunostintele in domeniul matematicii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )