Libnet.ro
UNICEF

17:45

HOROSCOP. Cei mai gelosi barbati in functie de zodie

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cei mai gelosi barbati in functie de zodie

Cu totii avem momente de gelozie si pentru fiecare gelozia se manifesta in fel si chip. Iata care sunt cei mai gelosi barbati, in functie de zodia lor, si cum se manifesta acestia cand sunt. continuă pe Antena3

Cei mai bogati 3% dintre rusi detin 90% dintre activele financiare ale tarii

Cei mai bogati 3% rusi detin 89% din totalul activelor financiare din tara, arata un studiu realizat de Scoala Superioara de Economie si banca de stat VEB, noteaza Moscow Times.

Pagina de media: Unul dintre cei mai vechi oameni din Mediafax pleaca din compania lui Adrian Sarbu

Indira Crasnea, unul dintre cei mai vechi angajati ai Mediafax, paraseste grupul de presa dupa 25 de ani. Jurnalista a fost in ultima perioada redactor-sef al publicatiei Monitorul apararii si Securitatii, parte a Mediafax, anunta paginademedia. ro.

Doliu in lumea sportului! Unul dintre cei mai apreciati campioni mondiali a murit

Doliu in lumea sportului din Belarus! Unul dintre cei mai mari campioni olimpici la canoe a murit la 70 de ani. Nikolai Gorbaciov s-a nascut pe 15 mai 1948 in orasul Rogacev, din regiunea Gomel.

HOROSCOP. Cele mai bune femei din zodiac. Sunt cu adevarat speciale

Fiecare femeie este speciala. Fie ca este vorba despre calitatile sale intelectuale sau despre modul exemplar in care reuseste sa aiba grija de casa si de familie, acestea o ajuta sa fie cea .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )