Libnet.ro
UNICEF

17:45

Pagina de media: Unul dintre cei mai vechi oameni din Mediafax pleaca din compania lui Adrian Sarbu

Hotnews Hotnews,
 Pagina de media: Unul dintre cei mai vechi oameni din Mediafax pleaca din compania lui Adrian Sarbu

Indira Crasnea, unul dintre cei mai vechi angajati ai Mediafax, paraseste grupul de presa dupa 25 de ani. Jurnalista a fost in ultima perioada redactor-sef al publicatiei Monitorul apararii si Securitatii, parte a Mediafax, anunta paginademedia. ro. continuă pe Hotnews

Doliu in lumea sportului! Unul dintre cei mai apreciati campioni mondiali a murit

Doliu in lumea sportului din Belarus! Unul dintre cei mai mari campioni olimpici la canoe a murit la 70 de ani. Nikolai Gorbaciov s-a nascut pe 15 mai 1948 in orasul Rogacev, din regiunea Gomel.

Toata tara este iN LACRIMI! Unul dintre cei mai MARI ARTISTI s-a stins! CANCERUL l-a invins...

Lumea muzicii este in doliu! Unul dintre cei mai cunoscuti artisti s-a stins din viata. Bill Isles, unul dintre cei mai cunoscuti reprezentanti ai muzicii RnB si fondatorul grupului The OJays a murit.

Unul dintre cele mai mari hoteluri de 5 stele angajeaza urgent personal. Ce posturi cauta si care sunt beneficiile

Unul dintre cele mai mari hoteluri de 5 stele din Bucuresti organizeaza sambata, 13 aprilie, un eveniment dedicat carierei in urma caruia spera sa poata selecta zeci de persoane ae care sa le angajeze.

SOC! Om de afaceri, gasit mort! Barbatul, numit si parintele fast-food-ului, avea 61 de ani (FOTO)

A murit unul dintre cei mai controversati oameni de afaceri din lumii. La-Van Hawkins, afaceristul care la un moment dat detinea mai mult de 100 de francize Pizza Hut in Michigan si restaurantul Sweet Georgia.

The Light One Office Building va gazdui cel mai avansat ecran LED din Romania

River Development, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori real estate din Romania, va implementa un ecran LED pe cladirea The Light One Office Building. Odata instalat, ecranul va oferi cea mai avansata solutie Digital Out of Home din Romania.

Bietul FLORIN PIERSIC! DESPARTIRE extrem de DUREROASA in teatrul romanesc! Sunt TERMINAT. Ce pot sa spun?

Florin Piersic este, cu siguranta, unul dintre cei mai indragiti actori din Romania! ANDREEA BALAN A VRUT SA SE SINUCIDA?!A LUAT UN PUMN DE PASTILE SI A AJUNS LA SPITAL! IMAGINI.

Cei mai bogati 3% dintre rusi detin 90% dintre activele financiare ale tarii

Cei mai bogati 3% rusi detin 89% din totalul activelor financiare din tara, arata un studiu realizat de Scoala Superioara de Economie si banca de stat VEB, noteaza Moscow Times.

HOROSCOP. Cei mai gelosi barbati in functie de zodie

Cu totii avem momente de gelozie si pentru fiecare gelozia se manifesta in fel si chip. Iata care sunt cei mai gelosi barbati, in functie de zodia lor, si cum se manifesta acestia cand sunt.

Cei mai buni liceeni, premiati de TenarisSilcotub. Cati bani au primit copiii care exceleaza la invatatura

TenarisSilcotub a premiat o noua generatie de castigatori ai Burselor de Merit, intr-un eveniment ce a reunit liceeni si oameni de succes din Calarasi.

Rasfoind, trist, note mai vechi

2003, primavara. Odata ce Dumnezeu e definit ca indefinisabil, cunoscut ca incognoscibil, afirmat ca negativitate supra-esentiala, dialogul cu El pare sa se blocheze. Nu mai poti avansa dincolo de misterul neantului Sau.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )