Libnet.ro
UNICEF

12:30

Adevarul despre Daria, iubita lui Alex Bodi, s-a aflat. Cine e milionarul care o intretine, de fapt

Playtech Playtech,
Adevarul despre Daria, iubita lui Alex Bodi, s-a aflat. Cine e milionarul care o intretine, de fapt

Desi pana acum se credea ca Daria este o femeie independenta, sau cel putin rasfatata de barbatul cu care isi imparte viata in prezent, Alex Bodi lucrurile stau cu totul altfel. Tanara ar fi fost finantata de un indian cu o avere impresionanta si sase copii. Adevarul despre trecutul Dariei, iubita lui Alex . continuă pe Playtech

Iubita lui Alex Bodi, luata la misto pe internet. Detaliul rusinos observat la ea

Daria, iubita lui Alex Bodi, vrea sa para o femeie perfecta pe retelele de socializare. Ea se afiseaza in mediul online cu un trup de invidiat, dar, conform criticilor aduse de internauti, aceasta imagine e doar un miraj in care foarte multi se pierd, femeia aratand in realitate complet diferit. Daria, la trup mare, la .

Daria, lovitura crunta pentru Alex Bodi. Ce a facut rusoaica inca de marti

Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi, si-a incheiat, pentru o vreme, socotelile cu tara noastra. Astfel ca aceasta a plecat pentru a-si vedea de propria afacere, dar acest lucru a fost tinut departe de ochii publicului. Daria, lovitura crunta pentru Alex Bodi Alex Bodi se afla in prezent, in arest preventiv, sub acuzatia de proxenetism .

Ce a facut noua iubita a lui Alex Bodi. Nu a interesat-o, chiar daca afaceristul este dupa gratii

Noua iubita a lui Alex Bodi, Daria Radionova, nu pare prea afectata de ceea ce i se intampla acestuia. Moldoveanca a fost surprinsa la mall in timpul unei sesiuni de cumparaturi, alaturi de un barbat. Cei doi s-au deplasat la magazin la volanul unui bolid care ii apartine lui Alex Bodi, aflat in arest, cercetat .

EXCLUSIV Alex Bodi voia sa o oblige pe Bianca Dragusanu sa se prostitueze? Declaratiile alarmante ale fostei sotii, cea care l-a denuntat pe interlop

Noi detalii socante ies la iveala in cel mai controversat dosar de prostitutie al ultimilor ani, care il are in prim plan pe fostul sot al Biancai Dragusanu. Alex Bodi, seful unei retele de prostitutie si proxenetism Au trecut doua saptamani de cand procurorii DIICOT au decis arestarea lui Alex Bodi intr-un dosar de prostitutie, .

La cine a ajuns fiica lui Alex Bodi, de fapt. Tatal ei e dupa gratii, in continuare

In timp ce Alex Bodi se afla dupa gratii, Bianca Dragusanu joaca rolul de mama vitrega pentru fetita cea mica a fostului ei sot, avand in vedere ca el se afla dupa gratii de doua saptamani, iar mama biologica se afla in Germania. La cine a ajuns fiica lui Alex Bodi, de fapt Astfel ca .

Alex Bodi, decizie soc primita chiar acum. Ce se intampla cu fostul iubit al Biancai Dragusanu

Situatia lui Alex Bodi nu e una deloc fericita. Ce veste soc a primit celebrul afacerist acum? Care e situatia legala in care se afla fostul sot al Biancai Dragusanu? Ce se intampla cu el chiar acum si care e hotararea magistratilor? Ce decizie socanta a primit Alex Bodi acum? Fostul sot al Biancai Dragusanu .

Pepe rupe tacerea. Adevarul despre scandal si bataie e altul, de fapt. Ce i-a facut Raluca

Pepe vine cu detalii despre separarea lui de mama copiilor. Ce spune artistul despre scandalul in care se afla si despre bataia despre care se zvoneste? Se pare ca adevarul este altul. Ce i-a facut, de fapt, Ralucai? Pepe spune adevarul despre bataia adresata sotiei Pepe rupe tacerea si trece dincolo de declaratiile sale de .

Soc! Oana Zavoranu ii ia apararea lui Pepe. A spus adevarul despre fostul ei sot

Declaratiile soc ale Oanei Zavoranu au facut valuri in presa de scandal. Querida ii ia apararea lui Pepe, dupa ce ani la rand a afirmat ca artistul a batut-o si i-a incetinit cariera in filmetelenovele din cauza geloziei sale exacerbate. Ce spune acum bruneta despre fostul sot? Oana Zavoranu socheaza! Actrita ii ia apararea lui .

Feli, adevarul despre relatia cu Grasu XXL: E in inima mea

Feli a vorbit despre relatia speciala pe care o are cu Grasu XXL . Cantareata a avut numai cuvinte de lauda la adresa celui care-i este si coleg de breasla. Dezvaluirile impresionante despre artist nu s-au oprit aici. Ce a mai spus celebra fosta concurenta la Vocea Romaniei? Feli, marturii despre relatia cu Grasu XXL.

Alerta meteo ANM. Cum va fi iarna lui 2020. Adevarul despre ninsori puternice, viscol si ger

Pentru iarna acestui an, ANM anunta prognoza meteo cu temperaturi ce se vor situa in jurul celor normale pentru acest interval. in acelasi timp, cantitatile de precipitatii vor fi in general apropiate de cele normale pentru aceasta saptamana in regiunile extracarpatice. in restul teritoriului precipitatiile vor fi in general deficitare, mai ales in nordul extrem .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )