Libnet.ro
UNICEF

13:00

Alex Bodi, decizie soc primita chiar acum. Ce se intampla cu fostul iubit al Biancai Dragusanu

Playtech Playtech,
Alex Bodi, decizie soc primita chiar acum. Ce se intampla cu fostul iubit al Biancai Dragusanu

Situatia lui Alex Bodi nu e una deloc fericita. Ce veste soc a primit celebrul afacerist acum? Care e situatia legala in care se afla fostul sot al Biancai Dragusanu? Ce se intampla cu el chiar acum si care e hotararea magistratilor? Ce decizie socanta a primit Alex Bodi acum? Fostul sot al Biancai Dragusanu . continuă pe Playtech

Giani Kirita, implicat in dosarul lui Alex Bodi?! Ce s-ar fi intamplat, de fapt, cu vedeta

Bomba in lumea mondena! Giani Kirita ar fi si el implicat in evenimentul anului dosarul gruparii mafiote in care e subliniat adanc numele lui Alex Bodi. Ce s-ar fi intamplat cu vedeta si cum a reusit sa ajunga in scandal? Giani Kirita, implicat in dosarul lui Alex Bodi? Unul din cei mai cunoscuti fotbalisti .

Nasul lui Alex Bodi, implicat intr-un macel. Ce s-a intamplat, de fapt: S-au taiat! Varza s-au facut

Adrian Tamplaru, care este nasul lui Alex Bodi, banuit ca ar fi condus o retea de proxenetism, a participat in urma cu trei ani la un real macel in Mamaia, acolo unde a fost injunghiat in mana. Nasul lui Alex Bodi, implicat intr-un macel Astfel ca Adrian Tamplaru trebuie sa infrunte nu doar acuzatiile din .

Daria l-a dat de gol pe Alex Bodi. A publicat imagini care il compromit si arata ca a mintit

Alex Bodi a jonglat multa vreme intre doua femei, Daria si Bianca Dragusanu. Dupa ce a lasat-o pe cea din urma, schimband un Lamborghini pe un Fiat, acesta din final fiind Daria, dupa cum s-a laudat diva preluand o informatie spusa de un jurnalist despre situatia lor si postand-o pe pagina sa, detaliile despre complicatul .

Oana Zavoranu o desfiinteaza pe Oana Roman. Gestul observat de vedeta chiar acum

Oana Zavoranu se implica din ce in ce mai mult in scandalul momentului. Este vorba de divotul fostului ei sot, Pepe si Raluca Pastrama. Dupa ce a facut anumite declaratii despre cei doi, bruneta s-a dezlantuit asupra Oanei Roman. Oana Zavoranu nu este la primul atac asupra Oanei Rman, in trecut au mai existat si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.224 seconds )