Libnet.ro
UNICEF

01:05

Daria, lovitura crunta pentru Alex Bodi. Ce a facut rusoaica inca de marti

Playtech Playtech,
Daria, lovitura crunta pentru Alex Bodi. Ce a facut rusoaica inca de marti

Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi, si-a incheiat, pentru o vreme, socotelile cu tara noastra. Astfel ca aceasta a plecat pentru a-si vedea de propria afacere, dar acest lucru a fost tinut departe de ochii publicului. Daria, lovitura crunta pentru Alex Bodi Alex Bodi se afla in prezent, in arest preventiv, sub acuzatia de proxenetism . continuă pe Playtech

Ce a facut noua iubita a lui Alex Bodi. Nu a interesat-o, chiar daca afaceristul este dupa gratii

Noua iubita a lui Alex Bodi, Daria Radionova, nu pare prea afectata de ceea ce i se intampla acestuia. Moldoveanca a fost surprinsa la mall in timpul unei sesiuni de cumparaturi, alaturi de un barbat. Cei doi s-au deplasat la magazin la volanul unui bolid care ii apartine lui Alex Bodi, aflat in arest, cercetat .

Adevarul despre Daria, iubita lui Alex Bodi, s-a aflat. Cine e milionarul care o intretine, de fapt

Desi pana acum se credea ca Daria este o femeie independenta, sau cel putin rasfatata de barbatul cu care isi imparte viata in prezent, Alex Bodi lucrurile stau cu totul altfel. Tanara ar fi fost finantata de un indian cu o avere impresionanta si sase copii. Adevarul despre trecutul Dariei, iubita lui Alex .

Iubita lui Alex Bodi, luata la misto pe internet. Detaliul rusinos observat la ea

Daria, iubita lui Alex Bodi, vrea sa para o femeie perfecta pe retelele de socializare. Ea se afiseaza in mediul online cu un trup de invidiat, dar, conform criticilor aduse de internauti, aceasta imagine e doar un miraj in care foarte multi se pierd, femeia aratand in realitate complet diferit. Daria, la trup mare, la .

La cine a ajuns fiica lui Alex Bodi, de fapt. Tatal ei e dupa gratii, in continuare

In timp ce Alex Bodi se afla dupa gratii, Bianca Dragusanu joaca rolul de mama vitrega pentru fetita cea mica a fostului ei sot, avand in vedere ca el se afla dupa gratii de doua saptamani, iar mama biologica se afla in Germania. La cine a ajuns fiica lui Alex Bodi, de fapt Astfel ca .

EXCLUSIV Alex Bodi voia sa o oblige pe Bianca Dragusanu sa se prostitueze? Declaratiile alarmante ale fostei sotii, cea care l-a denuntat pe interlop

Noi detalii socante ies la iveala in cel mai controversat dosar de prostitutie al ultimilor ani, care il are in prim plan pe fostul sot al Biancai Dragusanu. Alex Bodi, seful unei retele de prostitutie si proxenetism Au trecut doua saptamani de cand procurorii DIICOT au decis arestarea lui Alex Bodi intr-un dosar de prostitutie, .

Alex Bodi, decizie soc primita chiar acum. Ce se intampla cu fostul iubit al Biancai Dragusanu

Situatia lui Alex Bodi nu e una deloc fericita. Ce veste soc a primit celebrul afacerist acum? Care e situatia legala in care se afla fostul sot al Biancai Dragusanu? Ce se intampla cu el chiar acum si care e hotararea magistratilor? Ce decizie socanta a primit Alex Bodi acum? Fostul sot al Biancai Dragusanu .

Noi vesti proaste pentru Johnny Depp. Ce lovitura crunta a mai primit

Dupa ce a fost dat afara de la studioul Warner Bros, unde filma pentru Fantastic Beasts, apar noi vesti proate pentru Johnny Depp. Ce lovitura crunta a mai primit actorul?! Ce se intampla acum cu Johnny Depp in urma cu doar doua saptamani, Johnny Depp a anuntat ca a fost nevoit sa paraseasca distributia seriei .

Lovitura dura pentru Meghan Markle dupa ce a pierdut sarcina. Cine i-a interzis accesul in familia regala

Despre Printul Charles s-a spus mereu ca a fost apropiat de Meghan Markle si de mama acesteia, Doria, atunci cand ele faceau parte din familia regala britanica. Relatiile s-au racit dupa ce Ducii de Sussex au parasit palatul si Anglia pentru a se stabili in Los Angeles. Punctele nevralgice au fost intemeiate, este de parere .

Romania a dat lovitura in Uniunea Europeana. Anuntul facut in urma cu cateva ore

Romania a dat lovitura in Uniunea Europeanal, iar anuntul facut in urma cu cateva ore. Astfel, tara noastra va deveni principalul producator de gaze din UE, cand vor incepe extractiile zacamintelor din Marea Neagra, a anuntat Franck Neel, membru in Directoratul OMV Petrom. Romania va deveni principalul producator de gaze din Uniunea Europeana. Ce mai .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )