Libnet.ro
UNICEF

18:45

Adevarul despre DIVORTUL lui Cabral de la PRO TV! De ce S-A iNCHEIAT casnicia indragitului PREZENTATOR TV

B1 B1,
Adevarul despre DIVORTUL lui Cabral de la PRO TV! De ce S-A iNCHEIAT casnicia indragitului PREZENTATOR TV

Cabral 42 de ani), vedeta de la Pro TV, este unul dintre cei mai indragiti prezentatori! El se afla la al doilea mariaj. Prezentatorul emisiunii Ce spun romanii este casatorit acum cu Andreea Patrascu,. continuă pe B1

Dana Budeanu, reactie dupa ce Pro TV a anuntat ca designerul nu va mai aparea pe post: M-au rugat sa-mi cer scuze public, nu am fost de acord

Dana Budeanu a reactionat dupa ce Pro TV a anuntat ca renunta la colaborarea cu creatoarea de moda,in urma postarii acesteia despre asociatia Daruieste Viata, care a scandalizat opinia publica.

DIVORT BOMBA la PRO TV! Si-a acuzat sotul ca a batut-o! La asta nu se astepta nimeni! Este vorba chiar despre...

Divort cu scandal la Pro Tv. Instanta s-a pronuntat cu privire la actiunea de divort dintre celebrul bucatar Samuel Le Torriellec si sotia acestuia. Judecatorii au dispus desfacerea casatoriei din culpa.

Catalin Botezatu a rabufnit. Ce spune despre divortul Biancai Dragusanu: Nu are textele la el!

Unde e Bianca, hop si Botezatu! Daca iubirea dintre ei s-a dus de multa vreme, relatia de prietenie si respectul dintre ei a ramas. Asa cum se preteaza unei prietenii adevarate, adevarul trebuie sa fie spus, chiar daca unul din cei implicati are greseala la purtator. in cazuri mai fericite, daca Bianca face o alegere .

Ce face George Buhnici de cand a plecat de la Pro TV. Am o mare problema

George Buhnici si-a facut aparitia la un eveniment monden, primul de la despartirea de PRO TV Dupa 15 ani, prezentatorul a renuntat la televiziune pentru digital.

SOC TOTAL la PRO TV! S-a aflat MARELE SECRET al CORINEI CARAGEA! Nu o credeai in stare de asa ceva

S-a aflat marele secret al stiristei de la PRO TV Corina Caragea! VESTE TRISTA! A MURIT FOSTUL PRESEDINTE! VA FI DOLIU NATIONAL! VEZI AICI ULTIMELE IMAGINI GALERIE FOTO) Putini sunt cei care stiu faptu l.

Adevarul despre relatia dintre Briggite si Florin Pastrama! Motivul nebanuit pentru care vedeta a rupt orice legatura cu fostul sot, Ilie Nastase

Relatia dintre Brigitte si Florin Pastrama a surprins pe toata lumea. Si mai mare e surprinderea cand observam ca zilele trec si ei tot impreuna sunt. Ei bine, toate au un avanscena, dar si o subscena. Care este adevarul despre relatia celor doi? De ce bruneta a rupt orice legatura cu fostul sot, Ilie Nastase? .

Adevarul despre relatia dintre Brigitte si Florin Pastrama! Motivul nebanuit pentru care vedeta a rupt orice legatura cu fostul sot, Ilie Nastase

Relatia dintre Brigitte si Florin Pastrama a surprins pe toata lumea. Si mai mare e surprinderea cand observam ca zilele trec si ei tot impreuna sunt. Ei bine, toate au un avanscena, dar si o subscena. Care este adevarul despre relatia celor doi? De ce bruneta a rupt orice legatura cu fostul sot, Ilie Nastase? .

Horia Brenciu si Oana Cuzino, surprinsi intr-o ipostaza inedita. Juratul de la Vocea Romaniei, test inedit pentru vedeta PRO TV

Horia Brenciu si-a indeplinit una din dorintele sale arzatoare, dupa trei decenii de activitate pe scena romaneasca de entertainment si anume aceea de a-si infiinsa propria academie. Este vorba despre Academia de arte Horia Brenciu, cel mai nou proiect al artistului lansat chiar la sfasitul acestei veri. Zilele trecute, solistul a avut parte de o .

Euractiv: Cum actioneaza propaganda chineza in Cehia Alexandru Lazescu: Va deveni oare si Pro TV, dupa schimbarea proprietarului, un vector al propagandei rusesti si chinezesti in Romania?

Euractiv. cz a publicat joi un articol amplu despre cum functioneaza propaganda chineza in Cehia. Pe acest fond, Alexandru Lazescu se intreaba daca Pro TV va deveni un vector al propagandei rusesti si.

Cui a dat PRO TV 50.000 de euro. Iata cine a castigat MasterChef. E o surpriza totala

Filmarile s-au terminat de cateva zile bune, iar zvonurile despre castigatorul editiei curente de la Masterchef au aparut deja. Care a fost norocosul din cei opt ramasi in ultima etapa? Iata cine a plecat acasa cu marele premiu de 50. 000 de euro! Cine a castigat Masterchef? Filmarile au luat final, iar castigatorul deja a pus .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )