Libnet.ro
UNICEF

14:30

Adevarul despre stirea falsa ca Mihai Constantinescu a murit. Reactia Spitalului Floreasca: Artistul traieste

Playtech Playtech,
Adevarul despre stirea falsa ca Mihai Constantinescu a murit. Reactia Spitalului Floreasca: Artistul traieste

Mihai Constantinescu n-a murit! in dimineata aceasta s-a spus cu exactitate ca artistul a incetat din viata. Spitalul Floreasca, unde acesta este internat, a oferit o reactie oficiala. Este o stire falsa la momentul acesta. Este in viata. Mai multe detalii nu va pot da. De la inceput sotia domnului Mihai Constantinescu a decis de . continuă pe Playtech

Reactii dure dupa stirea falsa ca Mihai Constantinescu a murit: Este inuman. Sa cobesti moartea unui om care lupta pentru viata e cumplit

Fosta sotie a cantaretului, Mihaela 62 de ani), si cantareata Mirabela Dauer 72 de ani) au reactionat dur dupa ce au aparut stiri cum ca Mihai Constantinescu 73 de ani) ar fi murit.

Fosta sotie, prima reactie dupa stirea falsa ca Mihai Constantinescu a murit. Cum a primit vestea

Fosta sotie a lui Mihai Constantinescu a reactionat la stirea falsa care spunea ca iubitul artist a murit. Mihaela Constantinescu, alaturi de prietenii buni si familie sunt extrem de indignati de cele scrise si dezamagiti de vestea tragica ce nu avea un strop de adevar in ea. Cum a reactionat si ce era pe cale .

FAKE NEWS in aceasta dimineata: Mihai Constantinescu a murit. Cantaretul este in viata, sotia sa infirma vestea mortii

Un fake news cumplit a aparut in aceasta dimineata pe mai multe publicatii online din Romania: titluri care anuntau moartea lui Mihai Constantinescu. Stirea s-a propagat din site in site in doar cateva minute.

Mihai Constantinescu a murit la varsta de 73 de ani

Cantaretul Mihai Constantinescu a murit la varsta de 73 de ani, a anuntat Uniunea Autorilor si Reali.

Mihai Constantinescu, ultimele informatii despre starea sa de sanatate. Internetul a luat foc, dupa ce s-a anuntat ca artistul a murit

Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din Bucuresti si o apropiata a familiei lui Mihai Constantinescu, a declarat pentru Libertatea ca starea de sanatate a artistului se imbunatateste. Este.

A MURIT MIHAI CONSTANTINESCU? Dupa ce presa tabloida a anuntat decesul acestuia, spitalul NEAGA INFORMATIA (GALERIE FOTO)

UPDATE:La aceasta ora, nu este decedat, a declarat Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca. Vestea tragica, cum ca Mihai Constantinescu ar fi decedat a aparut in aceasta.

Dupa ce presa tabloida a anuntat decesul lui MIHAI CONSTANTINESCU, spitalul NEAGA INFORMATIA (GALERIE FOTO)

UPDATE:La aceasta ora, nu este decedat, a declarat Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca. Vestea tragica, cum ca Mihai Constantinescu ar fi decedat, a aparut in aceasta.

GATA! S-a intamplat dupa 4 luni de COMA. Romania, in LACRIMI pentru MIHAI CONSTANTINESCU (GALERIE FOTO)

Indragitul artist Mihai Constantinescu se afla internat, in continuare, la spitalul Floreasca din Capitala. SOC: A MURIT! NU va mai prezenta niciodata METEO! TELEVIZIUNEA, iN DOLIU! GALERIE.

Raed Arafat, declaratie de ultima ora despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu

Raed Arafat a transmis un mesaj legat de despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu. Nu se pune problema sa fie deconectat de la aparate, a declarat Raed Arafat, directorul Inspectoratului pentru Si.

INTERVIU Festivalul George Enescu s-a incheiat: un decont obiectiv, dar si subiectiv cu Mihai Constantinescu, directorul executiv al evenimentului

L-am intalnit pe Mihai Constantinescu, directorul executiv al Festivalului International George Enescu, la trei zile de la incheierea editiei a XXIV-a din acest an, pentru a face nu atat un bilant, cat pentru a afla detalii poate mai putin cunoscute din cele peste trei saptamani de festin muzical. La editia recent incheiata, in cele 23 de zile de festival au fost 83 de concerte, au participat 2500 de artisti din peste 50 de tari, s-au cantat 313 lucrari 149 de compozitori) si s-au vandut 120000 de bilete.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )