Libnet.ro
UNICEF

14:15

Adevarul despre relatia dintre Stefan de la Exatlon si Alina: Am avut o...

B1 B1,
Adevarul despre relatia dintre Stefan de la Exatlon si Alina: Am avut o...

Stefan este considerat unul dintre cei mai atragatori concurenti de la Exatlon, asa ca s-au auzit zvonuri ca Alina avea o slabiciune pentru colegul sau din echipa Razboinicilor. Asa ca Razboinicul a. continuă pe B1

Pana la urma au RECUNOSCUT! Catalin Maruta spune ADEVARUL despre relatia cu Andra: ORGOLIILE intr-un cuplu...

Andra si Catalin Maruta formeaza un cuplu extrem de pupular. Si daca aparent relatia dintre ei ar putea fi greu de pastrat, de vreme ce ambii sunt vedete, in realitate, ei duc o viata la fel ca orice alt cu.

Adevarul a iesit la iveala: Totul despre relatia lui Stefan Banica Jr. cu o celebra artista!

Stefan Banica Jr. are o verisoara la fel de celebra ca el. Esre vorba despre Sorana Darclee, fosta membra a trupei ASIA. intr-un interviu, artista a marturisit ca se intelege foarte.

, adevarul despre relatia cu sotul ei

Se afla pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru premiera emisiunii Te iubesc de nu te vezi, cel mai asteptat dating-show al momentului care va incepe astazi, de la ora 18. 45, la.

Vladimir Draghia a ajuns in Romania! Imagini emotionante de la revederea dintre castigatorul Exatlon, iubita lui si fiica celor doi

Vladimir Draghia, castigatorul Exatlon Romania, a ajuns, duminica noapte, pe aeroportul Otopeni, acesta fiind asteptat de iubita lui, Alice, de fetita lor, Zora, dar si de o multime de fani. Probabil ca.

Elena Udrea, adevarul despre sarcina. Cand ar urma sa nasca

Fosta sefa a cancelariei prezidentiale a lui Traian Basescu dezvaluie, pentru Gazeta Sporturilor, in Costa Rica, care este momentul in care ar urma sa nasca. Vorbeste in acelasi timp si despre pierderea.

Andreea Esca RUPE TACEREA si spune adevarul despre IUBITII din viata sa: Eram TOPITA dupa...

Andreea Esca a facut dezvaluiri uimitoare despre primul iubit si despre prima noapte de dragoste. Primul iubit nu se uita niciodata. Nu se poate sa nu fi auzit asta macar o data. Amintirile mele ma.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )