Libnet.ro
UNICEF

12:15

Adevarul despre sistemul imunitar in plina pandemie. Medicul Adina Alberts rupe tacerea

Playtech Playtech,
Adevarul despre sistemul imunitar in plina pandemie. Medicul Adina Alberts rupe tacerea

Medicul Adina Alberts si-a sfatuit prietenii de pe Facebook cum sa se protejeze in aceasta perioada de pandemie, prin intarirea sistemului imunitar. Adevarul despre sistemul imunitar in plina pandemie Astfel, potrivit specialistilor, vitaminele C si D sunt esentiale in intarirea sistemului imunitar in sezonul rece, in plina pandemie. La inceputul pandemiei in luna februarie) . continuă pe Playtech

Paranghelii cu lautari, in plina pandemie. Botezuri, logodne si o cununie civila, oprite de politisti

Politistii ialomiteni au sosit neinvitati ieri la mai multe petreceri, organizate cu zeci de persoane in plina pandemie. Oamenii legii au aplicat amenzi si i-au pus pe fuga pe petrecareti si pe lautarii care au incins atmosfera. Este vorba despre 5 evenimente private: 2 botezuri, tot atatea logodne si o cununie civila.

Autoritatile din New York s-au vazut nevoite sa interzica o nunta cu peste 10.000 de invitati in plina pandemie

Autoritatile din New York au interzis organizarea unei nunti dupa ce au aflat numarul urias al invitatilor in plina pandemie de COVID-19, si anume de peste 10.

Cati bani castiga Vasile Muraru, chiar daca nu mai este Nae Lazarescu. Adevarul despre comediant

Cei mai multi dintre romani isi amintesc cu bucurie de unul din cele mai haioase cupluri de actori de la noi formate din Lazarescu si Muraru. Cum arata viata lui Vasile si cati bani castiga de cand a ramas fara regretatul sau partener? Cum arata viata lui Vasile Muraru fara Nae Lazarescu Au fost de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )