Libnet.ro
UNICEF

09:45

Adevarul Live de la 12.30: A inceput nebunia Black Friday. Cum s-au prezentat retailerii

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live de la 12.30: A inceput nebunia Black Friday. Cum s-au prezentat retailerii

Black Friday a inceput cu o saptamana mai devreme anul acesta. S-ar parea, totusi, ca retailerii au fost mai pregatiti fata de anii precedenti. continuă pe Adevărul

VIDEO Adevarul Live: A inceput Black Friday. Cum s-au prezentat retailerii

Black Friday a inceput cu o saptamana mai devreme anul acesta. S-ar parea, totusi, ca retailerii au fost mai pregatiti fata de anii precedenti.

VIDEO Adevarul Live: A inceput goana dupa chilipiruri de Black Friday. Cum s-au prezentat retailerii

Black Friday a inceput cu o saptamana mai devreme anul acesta. S-ar parea, totusi, ca retailerii au fost mai pregatiti fata de anii precedenti.

Black Friday afacerismul cu fata umana

Romanii fura pana si startul la Black Friday. Goana dupa profit a comerciantilor, mai ales in vremuri de criza, nu poate fi stavilita cu nici un chip. Cu toate astea, campania planetara de promotii demonstreaza posibilitatea unui capitalism cu costuri mai scazute: un afacerism cu fata umana.

Black Friday: pe langa electronice si electrocasnice, mai puteti vana promotii si la mobila. Cu ce reduceri vine Mobexpert

Pentru prima oara, anul acesta Mobexpert adera la conceptul Black Friday. 522;n perioada 29 noiembrie - 1 decembrie 2013, hipermagazinele Mobexpert din Bucuresti, Pitesti, Brasov, Sibiu, Iasi, Suceava si Oradea 523;si asteapta clientii cu reduceri de 50% pentru sute de decoratiuni, covoare, seturi de pat si cadouri de sarbatori.

Black Friday: pe langa electronice si electrocasnice, puteti vana promotii si la mobila. Cu ce reduceri vine Mobexpert

Pentru prima oara, anul acesta Mobexpert adera la conceptul Black Friday. 522;n perioada 29 noiembrie - 1 decembrie 2013, hipermagazinele Mobexpert 523;si asteapta clientii cu reduceri de 50% pentru sute de decoratiuni, covoare, seturi de pat si cadouri de sarbatori.

Black Friday si in turism: agentiile fac reduceri de pana la 50% incepand de vineri

Agentiile de turism incep vineri, 22 noiembrie, reducerile de Black Friday, de pana la 50%, iar ofertele includ destinatii de vara in tara si strainatate, dar si pachete de Craciun si Revelion, pentru Valea Prahovei, Malta sau Laponia.

BLACK FRIDAY. Vinerea asta se poarta NEGRUL. Vezi ce REDUCERI sunt in marile magazine si ce CUMPARA romanii

Romanii au intrat in febra reducerilor. Nebunia de Black Friday a adus deja mii de oameni in fata magazinelor care asteapta deschiderea usilor pentru a pune mana pe ofertele asteptate timp de un an.

Unde vei fi poimaine? Weekendul de dupa Black Friday

Black Friday. Ce pacaleala! Parerea mea de consumator. Black Friday a inceput in Statele Unite ca prima zi de cumparaturi pentru Craciun. Prima zi de dupa Thanksgiving Ziua recunostintei) este inceputul sezonului de cumparaturi pentru sarbatori. De fapt, in SUA exista un calendar nescris despre ce si cand se cumpara. Ziua mamei, ziua tatalui, ziua secretarelor, pana si ziua doctorilor.

Black Friday eMAG - lista completa. Nokia Lumia 925 sau Google Nexus 7, printre cele mai bune produse

Black Friday 2013 - eMAG a avut in oferta anul acesta masini, telefoane mobile avantajoase si tablete la preturi decente. De asemenea, cartile, produsele pentru animalele de companie si electrocasnicele mari sunt la reducere de Black Friday 2013.

Black Friday Oktal.ro: 2.000 de clienti si vanzari de 700.000 de euro. Care mai sunt produsele active pe site

Black Friday 2013 /Magazinul online Oktal. ro, care a lansat ofertele de Black Friday inca de la ora 00:00, a anuntat vanzari de peste 700. 000 de euro doar prin comenzile inregistrate pana la ora 10:00 pe www. oktal. ro. Conform oficialilor Oktal. ro, 2000 de persoane au comandat in primele 10 ore de la lansarea promotiilor de Black Friday.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )