Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Adevarul Live: A inceput Black Friday. Cum s-au prezentat retailerii

Adevărul Adevărul,
VIDEO Adevarul Live: A inceput Black Friday. Cum s-au prezentat retailerii

Black Friday a inceput cu o saptamana mai devreme anul acesta. S-ar parea, totusi, ca retailerii au fost mai pregatiti fata de anii precedenti. continuă pe Adevărul

VIDEO Adevarul Live: A inceput goana dupa chilipiruri de Black Friday. Cum s-au prezentat retailerii

Black Friday a inceput cu o saptamana mai devreme anul acesta. S-ar parea, totusi, ca retailerii au fost mai pregatiti fata de anii precedenti.

LIVE TEXT Black Friday in stil romanesc - Afla tot ce se intampla in cea mai agitata zi de cumparaturi a anului

Vinerea Neagra a fost preluata de la americani, insa in 2013 a fost romanizata puternic pentru ca nici nu se tine in data traditionala si va dura chiar opt zile !) pentru unele magazine. Site-urile au facut fata bine pana la ora 8. 00, iar in magazinele fizice oamenii ieseau cu bratele pline de cutii inca dinainte de 6. HotNews relateaza LIVE TEXT Black Friday-ul timpuriu pe parcursul acestei zile. Intra in articol pentru a afla ce site-uri merg si care au picat si citeste despre ispravile de vanzari cu care se lauda comerciantii. Ai cumparat ceva de Black Friday 2013, Ai vrut sa cumperi, insa produsul s-a scumpit subit in ajun? Povesteste-ne experientele tale!.

Adevarul Live de la 12.30: A inceput nebunia Black Friday. Cum s-au prezentat retailerii

Black Friday a inceput cu o saptamana mai devreme anul acesta. S-ar parea, totusi, ca retailerii au fost mai pregatiti fata de anii precedenti.

Unde vei fi poimaine? Weekendul de dupa Black Friday

Black Friday. Ce pacaleala! Parerea mea de consumator. Black Friday a inceput in Statele Unite ca prima zi de cumparaturi pentru Craciun. Prima zi de dupa Thanksgiving Ziua recunostintei) este inceputul sezonului de cumparaturi pentru sarbatori. De fapt, in SUA exista un calendar nescris despre ce si cand se cumpara. Ziua mamei, ziua tatalui, ziua secretarelor, pana si ziua doctorilor.

Black Friday: Cel mai mare magazin pe foto-video are vanzari de un milion de euro si reduceri la tablete si telefoane

Black Friday a ajuns si la magazinele specializate pe echipamente foto si video. F64 Studio, cel mai mare din Romania, raporteaza vanzari de un milion de euro la ora 12. Iata care sunt reducerile la aparate foto si care ar fi cele interesante.

Black Friday: Informatii generale despre parcursul de vinerea neagra. Domeniul foto-video a mers foarte bine

Campania Black Friday inceputa pe 22 noiembrie aduce primele cifre. Pentru produsele electronice, romanii au cheltuit circa 400 de lei, pe cand pe echipamente foto-video comenzile au fost mai consistente.

Black Friday eMAG - lista completa. Nokia Lumia 925 sau Google Nexus 7, printre cele mai bune produse

Black Friday 2013 - eMAG a avut in oferta anul acesta masini, telefoane mobile avantajoase si tablete la preturi decente. De asemenea, cartile, produsele pentru animalele de companie si electrocasnicele mari sunt la reducere de Black Friday 2013.

Black Friday 2013: Barbatii, mai atrasi de reduceri decat femeile. Ce se cauta de Black Friday?

Notorietatea evenimentului Black Friday, anuntat anul acesta pe 22 noiembrie, a crescut pe piata romaneasca. Aproximativ 4,2 milioane de romani si-au manifestat intentia de a face cumparaturi cu ocazia Black Friday, in contextul in care aproximativ 7,4 milioane de romani cunosc semnificatia evenimentului.

Black Friday Oktal.ro: 2.000 de clienti si vanzari de 700.000 de euro. Care mai sunt produsele active pe site

Black Friday 2013 /Magazinul online Oktal. ro, care a lansat ofertele de Black Friday inca de la ora 00:00, a anuntat vanzari de peste 700. 000 de euro doar prin comenzile inregistrate pana la ora 10:00 pe www. oktal. ro. Conform oficialilor Oktal. ro, 2000 de persoane au comandat in primele 10 ore de la lansarea promotiilor de Black Friday.

Black Friday evoMAG: televizoare cu reduceri mari si componente avantajoase. Google Nexus 4 - 1.400 de lei

Black Friday 2013 a venit la evoMAG cu reduceri la toate categoriile de produse. Tabletele au oferte interesante, telefoanele sunt si ele, dar aruncati un ochi si pe produsele de ingrijire personala sau din categoria mama si copilul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )