Libnet.ro
UNICEF

00:07

Adevarul Live, 15.00: Cum redau doi tineri mobilitatea oamenilor cu handicap printr-un gadget la pret de masina medie

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, 15.00: Cum redau doi tineri mobilitatea oamenilor cu handicap printr-un gadget la pret de masina medie

Adevarul Live de la ora 15 il are ca invitat pe Andras Kapy, un roman din Oradea care a fondat firma AxoSuits si care vrea sa dezvolte exoschelte care sa ajute persoanele paraplegice. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, 15.00: Cum redau doi tineri mobilitatea oamenilor cu handicap. Exoschelete in Romania

Adevarul Live de la ora 15 il are ca invitat pe Andras Kapy, un roman din Oradea care a fondat firma AxoSuits si care vrea sa dezvolte exoschelte care sa ajute persoanele paraplegice.

La Adevarul Live despre proiectul a doi tineri romani: Cum planuiesc sa redea mobilitatea oamenilor cu handicap

La Adevarul Live a fost invitat Andras Kapy, un roman din Oradea care a fondat firma AxoSuits si care vrea sa dezvolte exoschelte care sa ajute persoanele paraplegice. Pretul unui costum care sa asigure mobilitatea oamenilor cu probleme ar ajunge la circa 15-20. 000 de euro.

Ce pot face absolventii de Bac din 2014 acceptati la studii in strainatate, la Adevarul Live de la ora 15.00

Adeverinta care inlocuieste in 2014 diploma originala de Bacalaureat le-a creat dificultati absolventilor de liceu de anul acesta care au vrut sa se inscrie la universitati din strainatate, mult mai riguroase la capitolul acte de studii. Despre platforma online Educativa care le vine in ajutor celor cu probleme discutam la Adevarul Live, de la ora 15.

Chirurgul care opereaza inimile bebelusilor fara sa lase cicatrice, la Adevarul Live de la ora 15.00

Aproximativ 1. 000 de copii se nasc anual in Romania cu malformatii ale inimii care le pun viata in pericol. Dr. Dan Deleanu, medic cardiolog interventionist, vine in studioul Adevarul Live sa explice cum pot fi tratate defectele cardiace congenitale la bebelusi, in primele ore dupa nastere, sau la adulti, fara sa ramana cicatrice si fara anestezie generala.

Cine-i sprijina pe tineri sa studieze comunismul? La Adevarul Live, de la ora 12.00

Sven-Joachim Irmer, directorul reprezentantei Konrad Adenauer Stiftung KAS) din Romania si Republica Moldova, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre implicarea Fundatiei in proiectele educationale romanesti pe tema comunisului si despre provocarile intalnite in colaborarea cu institutiile din Romania.

De ce-i mai intereseaza pe tineri comunismul? La Adevarul Live, de la ora 12.00

In cea de-a patra emisiune din campania Dreptul la memorie. Muzeul comunismului din Romania, realizata de Adevarul si IICCMER, iau cuvantul tinerii pentru care importanta cunoasterii perioadei comuniste nu este doar un alt capitol din manualul de istorie. Vorbim, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, cu elevi si studenti, care anual participa la scoli de vara despre comunism, despre interesul lor pentru regimul dictatorial.

Adevarul Live. Sven-Joachim Irmer, directorul Konrad Adenauer: E ceva de speriat cand vad ca oamenii se gandesc cu nostalgie la trecut

Sven-Joachim Irmer, directorul reprezentantei Konrad Adenauer Stiftung KAS) din Romania si Republica Moldova, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre implicarea Fundatiei in proiectele educationale romanesti pe tema comunisului si despre provocarile intalnite in colaborarea cu institutiile din Romania.

Roberta Anastase, la Adevarul Live: Folosind tema religiei in campanie, Ponta preia din ideile lui Putin

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, vicepresedinte PDL, a discutat, la Adevarul Live, despre lupta interna dintre Klaus Iohannis si Catalin Predoiu pentru pozitia de prezidentiabil al aliantei formata din PNL si PDL. Cum stau cei doi in sondaje?.

Adevarul Live, ora 11.00: Grigore Cartianu despre o performanta uluitoare in sport. Tinerele handbaliste care au ajuns campioane mondiale

Grigore Cartianu vorbeste la Adevarul live, de la ora 11. 00, despre performanta tinerelor handbaliste sub 18 ani care au castigat Campionatul Mondial dupa ce au zdrobit Germania in finala.

Vrei o cariera in Televiziune? La Adevarul Live de la ora 14.00 discutam despre Scoala de Televiziune Tudor Vornicu impreuna cu Vlad Ionescu

Astazi, de la ora 14. 00, in studioul Adevarul Live se va afla prezentatorul TV, Vlad Ionescu, care ne va spune totul despre cum poti deveni vedeta in televiziune. Fondator al Scolii de Televiziune Tudor Vornicu, jurnalistul ne va impartasi din secretele unei cariere in media, intr-o emisiune moderata de jurnalistii Adevarul, Sabrina Valeriu si Catalin Ionita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )