Libnet.ro
UNICEF

18:30

Adevarul Live: Cantareata Adriana Rusu, despre talentul moldovenesc care cucereste plaiurile romanesti

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Cantareata Adriana Rusu, despre talentul moldovenesc care cucereste plaiurile romanesti

Cantareata Adriana Rusu nu mai este considerata o revelatie, pentru ca a confirmat deja ca talentul moldovenesc poate cuceri usor plaiurile mioritice romanesti. De la colaborarea cu Tataee BUG Mafia) pana la cel mai proaspat colind de Craciun, Adriana vine in studioul Adevarul Live de la ora 12. 00 sa povesteasca despre cat de greu sau de usor) se patrunde in piata muzicala autohtona. continuă pe Adevărul

Seful MasterCard Romania vorbeste la Adevarul Live, incepand cu ora 14.00, despre plata taxelor cu cardul

Cosmin Vladimirescu, directorul general al MasterCard Romania, va vorbi la Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, despre etapele parcurse de compania de plati si de Ministerul Finantelor pentru ca romanii sa poata sa-si plateasca toate taxele si impozitele cu cardul, atat online, cat si la ghiseele administratiilor financiare.

Adevarul Live de la ora 11.00: Cartianu despre Guvernul anuntat de Victor Ponta pe Facebook

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza, de la ora 11. 00 la Adevarul Live, lista cu ministri anuntata de premierul Victor Ponta pe Facebook.

Adriana Rusu vine la Adevarul Live, de la ora 12.00

Cantareata Adriana Rusu nu mai este considerata o revelatie, pentru ca a confirmat deja ca talentul moldovenesc poate cuceri usor plaiurile mioritice romanesti. De la colaborarea cu Tataee BUG Mafia) pana la cel mai proaspat colind de Craciun, Adriana vine in studioul Adevarul Live de la ora 12. 00 sa povesteasca despre cat de greu sau de usor) se patrunde in piata muzicala autohtona.

VIDEO Prima TV implineste 17 ani: vedetele postului au povestit despre inceputuri, la Adevarul Live

Astazi se implinesc 17 ani de cand televiziunea Prima a aparut in peisajul media romanesc. De-a lungul anilor, postul a adus publicului formate internationale care au inregistrat recorduri de audienta, emisiuni-concurs, reality-show-uri, dar si campanii sociale. Magda Vasiliu, Livia Graur si Mihai Ursu, alaturi de Adriana Maris, au fost prezenti in studioul Adevarul Live, pentru a-si aminti de inceputuri.

Prima TV implineste 17 ani: vedetele postului impartasesc amintiri la Adevarul Live, de la ora 12.00

Astazi se implinesc 17 ani de cand televiziunea Prima a aparut in peisajul media romanesc. De-a lungul anilor, postul a adus publicului formate internationale care au inregistrat recorduri de audienta, emisiuni-concurs, reality-show-uri, dar si campanii sociale. Magda Vasiliu, Livia Graur si Mihai Ursu, alaturi de Adriana Maris, vor fi prezenti in studioul Adevarul Live, de la ora 12. 00, pentru a-si aminti de inceputuri.

Adevarul Live, ora 13.00. Elena Udrea, despre momentele mai putin stiute ale lui Traian Basescu la Cotroceni

Liderul PMP, Elena Udrea, va discuta astazi, la Adevarul Live, cu jurnalistul Dan Marinescu despre contextul in care l-a cunoscut pe Traian Basescu, despre campaniile electorale pe care le-a dus alaturi de seful statului, dar si despre momentele de rascruce din cei zece ani de mandat ai presedintelui.

Este bradul de Craciun imoral? Despre etica sarbatorilor de iarna, la Adevarul Live, de la 11.00

Cred ca nu e etic ca anul acesta sa avem brad de Craciun, spune Florin Pruna, cercetor al Centrului de Cercetare in Etica Aplicata de la Facultatea de Filosofie, Universitatea din Bucuresti. Eco-terorism sau buna-cuviinta? Florin Pruna si Radu Uskai, de la CCEA, vorbesc astazi, de la ora 11. 00, la Adevarul Live despre etica mediului de Craciun.

Adevarul Live, ora 11.00. Catalin Ivan, despre proiectul cu care spera sa castige sefia PSD

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan este invitat, incepand cu ora 11. 00, la Adevarul Live. Discutia se va concentra pe planurile de viitor ale europarlamentarului care, in prezent, lucreaza la un proiect cu care spera sa castige sefia partidului la congresul din primavara. De asemenea, Ivan va lamuri si situatia tensionata care s-a creat intre el si Liviu Dragnea.

Adevarul Live, ora 12.00: Miron Mitrea, despre culisele PSD si motivele care l-au facut sa renunte la politica

Miron Mitrea este, astazi, invitatul lui Dan Marinescu, la Adevarul Live. De la ora 12. 00, aflati culisele luptei pentru putere din PSD si motivele care l-au facut pe Mitrea sa iasa din politica.

Adevarul Live de la ora 12.00: Mihai Razvan Ungureanu vorbeste despre prioritatile Romaniei in 2015

Senatorul Mihai Razvan Ungureanu va explica la Adevarul Live, de la ora 12. 00, care sunt urgentele Romaniei in 2015 si cum vor fi asumate de un nou presedinte cu un guvern ostil.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )