Libnet.ro
UNICEF

22:15

VIDEO Prima TV implineste 17 ani: vedetele postului au povestit despre inceputuri, la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
VIDEO Prima TV implineste 17 ani: vedetele postului au povestit despre inceputuri, la Adevarul Live

Astazi se implinesc 17 ani de cand televiziunea Prima a aparut in peisajul media romanesc. De-a lungul anilor, postul a adus publicului formate internationale care au inregistrat recorduri de audienta, emisiuni-concurs, reality-show-uri, dar si campanii sociale. Magda Vasiliu, Livia Graur si Mihai Ursu, alaturi de Adriana Maris, au fost prezenti in studioul Adevarul Live, pentru a-si aminti de inceputuri. continuă pe Adevărul

Prima TV implineste 17 ani: vedetele postului impartasesc amintiri la Adevarul Live, de la ora 12.00

Astazi se implinesc 17 ani de cand televiziunea Prima a aparut in peisajul media romanesc. De-a lungul anilor, postul a adus publicului formate internationale care au inregistrat recorduri de audienta, emisiuni-concurs, reality-show-uri, dar si campanii sociale. Magda Vasiliu, Livia Graur si Mihai Ursu, alaturi de Adriana Maris, vor fi prezenti in studioul Adevarul Live, de la ora 12. 00, pentru a-si aminti de inceputuri.

FOTO VIDEO Istoria Prima TV, 17 ani de televiziune: povestea merge mai departe

Finalul de an este o perioada buna pentru bilanturi. Pentru postul Prima TV, aceasta luna inseamna, totodata, o aniversare. Astazi se implinesc 17 ani de cand televiziunea Prima a aparut in peisajul media romanesc. De-a lungul anilor, postul a adus publicului formate internationale care au inregistrat recorduri de audienta, emisiuni-concurs, reality-show-uri, dar si campanii sociale.

Prima TV sarbatoreste 17 ani alaturi de cea mai tare gasca de pe Facebook

Prima TVaniverseaza17 ani, pe17 decembrie,si porneste in cautarea celor mai aprigi petrecareti de pe Facebook. Fanii emisiunilorPrima TVvor intra in cea mai tare gasca si vor sarbatori17 anide voie buna printr-o noua aplicatie interactiva, alaturi de vedetele postului. Cei care vor sa petreaca impreuna cu prezentatoriiClick!,Diana Bart si Alex Constantin, maestrul bucatarHoria Virlan,Andreea Friedde laFocus,CarcotasiiIoana Petric si Alex Bogdansi echipaTrasnitilor, vor putea impartasi experienta si prietenilor de pe Facebook. Pentru a sarbatori alaturi de vedetelePrima TV, tot ceea ce trebuie [].

(P) Gentlemen`s Corner implineste 5 ani

In luna decembrie Gentlemen`s Corner implineste 5 ani de activitate. Au fost 5 ani cu multa munca, cu multe idei frumoase, in care speram ca ne-am ridicat la nivelul asteptarilor si al increderii pe care ni.

Marian Vanghelie a castigat prima batalie cu ANI: Edilul poate pastra suma de 200.000 euro pe care nu a justificat-o

Marian Vanghelie a castigat, miercuri, procesul cu Agentia Nationala de Integritate ANI), care a cerut justificarea averii edilului, relateaza B1 TV. Astfel, lui Vanghelie nu i se vor confisca cei 200. 000 euro ce.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )