Libnet.ro
UNICEF

23:00

Adevarul LIVE: Cine sunt Adam si Eva? UDDI ne canta povestea lor, de la ora 14.00

Adevărul Adevărul,
Adevarul LIVE: Cine sunt Adam si Eva? UDDI ne canta povestea lor, de la ora 14.00

Astazi, de la ora 14. 00, la Adevarul LIVE, se va afla Dragos Udila, UDDI, pentru a ne povesti despre cea mai recenta piesa, Adam si Eva. Aflam povestea din spatele videoclipului, discutam despre colaborarile din viitor, iar la sfarsit se vor alatura Jo si Mihai pentru o sesiune LIVE de muzica raggae. continuă pe Adevărul

Adevarul Live de la ora 13.00: Cine va fi presedintele Romaniei

Sociologul Mircea Kivu si scriitorii Florin Iaru si Vasile Ernu discuta, in cadrul emisiunii Adevarul Live de la ora 13. 00, despre rezultatele alegerilor dupa primul tur de scrutin al prezidentialelor si cum s-au spulberat miturile din campania electorala.

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, prezinta bilantul anului agricol 2014 la Adevarul Live

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, invitat la Adevarul Live incepand cu ora 11. 00, va prezenta rezultatele anului agricol 2014, va vorbi despre contributia agriculturii la cresterea economica din acest an si care sunt solutiile pentru relansarea acestui sector.

Adevarul Live de la ora 11.00, despre scandalul votului in strainatate si semnificatia victoriei lui Ponta in Republica Moldova

Victoria in Republica Moldova a lui Victor Ponta, candidat PSD-UNPR-PC, in primul tur al alegerilor prezidentiale, scandalului votului in strainatate, dar si ce urmeaza sa se intampla in al doilea tur al alegerilor, programat pe 16 noiembrie, sunt principalele teme de discutie in cadrul dezbaterii Adevarul Live, de la ora 11.

Adevarul Live, despre scandalul votului in strainatate: Este frustrant sa auzi ca esti responsabil pentru lucruri care nu intra in atributiile tale

Victoria in Republica Moldova a lui Victor Ponta, candidat PSD-UNPR-PC, in primul tur al alegerilor prezidentiale, scandalului votului in strainatate, dar si ce urmeaza sa se intampla in al doilea tur al alegerilor, programat pe 16 noiembrie, sunt principalele teme de discutie in cadrul dezbaterii Adevarul Live, de la ora 11.

Cum ne putem face pielea mai luminoasa si mai tanara in sezonul rece? Aflati la Adevarul Live de la ora 15.00

Toamna este sezonul propice pentru aplicarea unor tratamente dermatologice care ne pot ajuta sa ne imbunatatim aspectul tenului. Medicul dermatolog Viviana Iordache vine la Adevarul Live sa ne dezvaluie care terapii sunt indicate acum si ce putem face pentru a arata mai tineri.

Adevarul Live, de la ora 11.00: Ponta castiga detasat alegerile. Poate recupera Iohannis 10 procente?

Rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale, prezentate luni de Biroul Electoral Centrul, sunt comentate de jurnalistii Adevarul. Acestia analizeaza diferenta de scor rezultata dupa primul tur al alegerilor prezidentiale, dar si degringolada administrativa a votului din diaspora, in cadrul emisiunii Adevarul Live de la ora 11.

Adevarul Live, ora 15.00 - Despre alegeri si online cu Catalin Tenita, Zelist

Adevarul Live de la ora 15. 00 il aduce in studio pe Catalin Tenita de la ZeList, specialist online care va vorbi despre alegerile prezidentiale din prisma retelelor sociale si a blogurilor. Cum a influentat online-ul primul tur de scrutin? L-a influentat?.

Razvan Nicolescu, ministrul Energiei, vorbeste la Adevarul Live despre planul Romaniei de castigare a independentei energetice

Razvan Nicolescu, ministrul delegate pentru Energie, invitat la Adevarul Live incepand cu ora 12. 00, va vorbi despre situatia companiilor energetice din Romania, despre problema reducerii livrarilor de gaze naturale de catre Gazprom si despre cum vom trece peste aceasta iarna din punctul de vedere al resurselor energetice.

VIDEO Ministrul Daniel Constantin da, la Adevarul Live, replica fata de criticile UE: Nu vom revizui Programul de Dezvoltare Rurala 2014-2020

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, a explicat la Adevarul Live ca proiectul Programului National de Dezvoltare Rurala, criticat de Comisia Europeana, a fost elaborat potrivit cu specificul Romaniei, deci nu e cazul sa fie revizuit.

VIDEO Adevarul Live: Estul Ucrainei, ultimul pas spre transnistrizare

De la ora 12. 00, specialistul in geopolitica Dan Nicu a venit in studioul Adevarul Live pentru a analiza implicatiile alegerilor din Republica Populara Donetk, dupa ce, duminica, ucrainenii si-au ales noi lideri separatisti, recunoscuti doar de Rusia.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )