Libnet.ro
UNICEF

08:00

Adevarul Live despre Campionatul Mondial din Brazilia

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live despre Campionatul Mondial din Brazilia

Jurnalistii Adevarul Iulian Anghel, Stefan Alexandru si Mihai Molnar discuta joi, incepand cu ora 13. 00, despre startul Campionatului Mondial din Brazilia. continuă pe Adevărul

Adevarul Live despre Campionatul Mondial: probleme organizatorice, protestele si tehnologia Goal Line

Jurnalistii Adevarul Iulian Anghel, Stefan Alexandru si Mihai Molnar au discutat despre startul Campionatului Mondial din Brazilia. Joi, incepand cu ora 21. 00, va avea loc festivitatea de deschidere a Campionatului Mondial, iar la 23. 00 este programat primul meci, Brazilia-Croatia, la Sao Paulo. Adevarul te informeaza in timp util de la fata locului despre competitie, prin corespondentul special Amir Kiarash, aflat in Brazilia.

Testeaza-ti cunostintele despre Campionatul Mondial din Brazilia

Cu doar cateva zile inainte de startul Campionatului Mondial din Brazilia, pasionatii de fotbal pot sa-si exerseze cunostintele despre cea mai importanta competitie de gen din lume.

Securitate high-tech la Campionatul Mondial din Brazilia

Brazilia a pregatit masuri de securitate exceptionale inainte de startul competitiei mondiale de fotbal, la care vor participa peste 600. 000 de iubitori ai sportului-rege. Peste 170. 000 de ofiteri vor asigura securitatea la meciurile de fotbal desfasurate intre 12 iunie si 13 iulie, in cadrul Campionatului Mondial din Brazilia.

Dezbatere Adevarul Live despre prepay cu buletinul: atac la intimitate sau normalitate?

Adevarul Live de la ora 15. 00 dezbate propunerile de lege privind inregistrarea celor care folosesc WiFi public si a utilizatorilor de cartela prepay. E un atac la libertatile individuale sau o masura normala?.

Un roman face parte din grupul FIFA care va analiza meciurile de la Campionatul Mondial din Brazilia

Ionut Lupescu, director tehnic in cadrul UEFA, va face parte din Grupul de Studiu Tehnic al FIFA, analizand toate partidele din programul Campionatului Mondial din Brazilia.

Adevarul Live despre Simona Halep, noul numar trei mondial

Jurnalistii Mihai Molnar Adevarul), Andrei Constantinescu si Gigi Stancu Click!) discuta, incepand cu ora 13. 00, despre ascensiunea Simonei Halep, de luni numarul trei WTA.

Statisticianul care a prevazut ca Barack Obama va fi reales presedintele SUA in 2012 a indicat cine va castiga Campionatul Mondial din Brazilia

Nate Silver, statistician american cunoscut si pentru faptul ca a sustinut ca Barack Obama va fi reales in functia de presedinte SUA in 2012, a mentionat acum cine crede ca va fi campioana mondiala in fotbal.

Devenii pot vedea meciurile de la Campionatul Mondial la Padurea Bejan

Hunedorenii sunt invitati sa vizioneze meciurile de fotbal de la Campionatul Mondial din Brazilia, la Padurea Bejan de la marginea municipiului, pe un ecran de mari dimensiuni.

Absenta importanta in lotul statutului Chile pentru partida de debut la Campionatul Mondial, cu Australia

Echipa nationala a statului Chile va avea de suferit de pe urma lui Arturo Vidal, fotbalist care a fost scos din lotul din partida de debut la Campionatul Mondial din Brazilia, din pricina unor probleme medicale.

Absenta importanta in lotul statutului Chile pentru partida de debut, impotriva Australiei, la Campionatul Mondial

Echipa nationala a statului Chile va avea de suferit de pe urma lui Arturo Vidal, fotbalist care a fost scos din lotul din partida de debut la Campionatul Mondial din Brazilia, din pricina unor probleme medicale.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )