Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dezbatere Adevarul Live despre prepay cu buletinul: atac la intimitate sau normalitate?

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Adevarul Live despre prepay cu buletinul: atac la intimitate sau normalitate?

Adevarul Live de la ora 15. 00 dezbate propunerile de lege privind inregistrarea celor care folosesc WiFi public si a utilizatorilor de cartela prepay. E un atac la libertatile individuale sau o masura normala?. continuă pe Adevărul

Adevarul Live despre Campionatul Mondial: probleme organizatorice, protestele si tehnologia Goal Line

Jurnalistii Adevarul Iulian Anghel, Stefan Alexandru si Mihai Molnar au discutat despre startul Campionatului Mondial din Brazilia. Joi, incepand cu ora 21. 00, va avea loc festivitatea de deschidere a Campionatului Mondial, iar la 23. 00 este programat primul meci, Brazilia-Croatia, la Sao Paulo. Adevarul te informeaza in timp util de la fata locului despre competitie, prin corespondentul special Amir Kiarash, aflat in Brazilia.

Adevarul Live despre Campionatul Mondial din Brazilia

Jurnalistii Adevarul Iulian Anghel, Stefan Alexandru si Mihai Molnar discuta joi, incepand cu ora 13. 00, despre startul Campionatului Mondial din Brazilia.

Adevarul Live despre Simona Halep, noul numar trei mondial

Jurnalistii Mihai Molnar Adevarul), Andrei Constantinescu si Gigi Stancu Click!) discuta, incepand cu ora 13. 00, despre ascensiunea Simonei Halep, de luni numarul trei WTA.

VIDEO Vladimir Tismaneanu, la Adevarul Live: Suntem intr-un punct de maxima vulnerabilitate a democratiei romanesti

Cum se poate explica fanatismul veacului XX? Cum a fost posibila orbirea unei intregi generatii? Cum poate falsificarea ideii de bine sa aduca moartea a milioane de oameni? Istoricii si politologii Vladimir Tismaneanu si Marius Stan au vorbit la Adevarul Live despre mirajul totalitar, artizanii si victimele sale.

Sulfina Barbu la Adevarul Live, despre riscurile si avantajele aliantei PNL-PDL

Sulfina Barbu va discuta la Adevarul Live despre negocierile dintre PNL si PDL si va dezvalui daca acestea vor fi incheiate pana la alegerile prezidentiale, intr-o emisiune moderata de Ioana Lupea.

Legea prepay cu buletinul: ineficienta a scos legea din alte tari care au adoptat-o

Maine, la ora 15. 00, Adevarul organizeaza o dezbatere la Adevarul Live despre doua propuneri de lege controversate: WiFi cu buletinul si cartele prepay cu buletinul. in avanpremiera dezbaterii, va aducem un studiu despre introducerea acestor reglementari.

Stalinism pentru eternitate. Vladimir Tismaneanu, despre ororile secolului XX, la Adevarul Live, de la 11.00

Cum se poate explica fanatismul veacului XX? Cum a fost posibila orbirea unei intregi generatii? Cum poate falsificarea ideii de bine sa aduca moartea a milioane de oameni? Istorii si politologii Vladimir Tismaneanu si Marius Stan vorbesc, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre mirajul totalitar, artizanii si victimele sale.

Adevarul Live, de la ora 13.00 Amintiri din discotecile comuniste, cu DJ Tigaie

Sezonul vacantelor a inceput, iar cluburile si discotecile sunt pline indiferent ca e sau nu weekend. Distractia ce pare astazi atat de fireasca era, insa, de multe ori un lux in timpul regimului comunist, dar chiar si asa apareau portite de scapare. Despre discotecile de atunci si entertainmentul de acum si despre viata de DJ in timpul lui Nicolae Ceausescu ne povesteste Daniel Stanciulescu, alias DJ Tigaie, la Adevarul Live, de la ora 13.

Unde iti poti trimite copilul la o scoala de vara, la Adevarul Live, de la ora 12.00

Astazi, de la ora 12. 00, la Adevarul Live, afla totul despre programele care imbina educatia cu distractia intr-o vara de neuitat. Mihaela Dumitru este invitata la Adevarul Live si ne spune unde ne putem trimite prichindeii pe timpul verii, pentru a folosi intr-un mod constructiv timpul din vacanta, intr-o discutie moderata de Adriana Maris.

Unde iti poti trimite copilul la o scoala de vara, la Adevarul Live

Astazi, de la ora 12. 00, la Adevarul Live, afla totul despre programele care imbina educatia cu distractia intr-o vara de neuitat. Mihaela Dumitru este invitata la Adevarul Live si ne spune unde ne putem trimite prichindeii pe timpul verii, pentru a folosi intr-un mod constructiv timpul din vacanta, intr-o discutie moderata de Adriana Maris.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2539 seconds )