Libnet.ro
UNICEF

21:30

La Adevarul Live despre cele mai noi gadgeturi de la IFA 2014 si marea surpriza a Samsung: Note Edge

Adevărul Adevărul,
La Adevarul Live despre cele mai noi gadgeturi de la IFA 2014 si marea surpriza a Samsung: Note Edge

La Adevarul Live, jurnalistii Octavian Palade si Razvan Baltaretu analizeaza noile gadgeturi prezentate la IFA 2014. Capete de lista sunt Galaxy Note Edge, cu al sau ecran curbat, Note 4 si ceasurile inteligente ale marilor producatori. continuă pe Adevărul

Adevarul Live de la ora 12.00 - Despre cele mai noi gadgeturi de la IFA 2014 si marea surpriza a Samsung: Note Edge

De la ora 12. 00, la Adevarul Live, jurnalistii Octavian Palade si Razvan Baltaretu analizeaza noile gadgeturi prezentate la IFA 2014. Capete de lista sunt Galaxy Note Edge, cu al sau ecran curbat, Note 4 si ceasurile inteligente ale marilor producatori.

Samsung a lansat Galaxy Note 4 si Galaxy Edge: ce noutati aduc cele mai noi gadget-uri prezentate de sud-coreeni [VIDEO]

Samsung a prezentat publicului larg noul telefon Galaxy Note 4, dar si un model revolutionar de telefon inteligent Galaxy Edge, marcand lansarea pe piata a celor mai noi gadget-uri ale producatorului sud-coreean.

Adevarul Live, vicepresedintele PNL, Mihai Voicu: Daca Antonescu il sustine pe Iohannis, are sanse sa revina in fruntea partidului

Vicepresedintele PNL, Mihai Voicu, a vorbit, la Adevarul Live, despre strategiile pe care liberalii le pun la punct, in perspectiva campaniei pentru alegerile prezidentiale din noiembrie.

Adevarul Live, ora 12.00: Cristian Unteanu, in direct de la Bruxelles, despre negocierile Romaniei pentru postul de comisar european

Dupa ce s-a aflat numele persoanei pe care Romania a propus-o in functia de comisar european in tara se discuta intens despre portofoliul pe care l-ar putea conduce Corina Cretu - in acest moment europarlamentar PSD. Cristian Unteanu, corespondent Adevarul la Bruxelles, va vorbi la Adevarul Live despre ce optiuni are Romania in acest moment.

Cristian Unteanu, la Adevarul Live: Corina Cretu are 90% sanse sa ajunga comisar european

Corespondentul Adevarul la Bruxelles, Cristian Unteanu, a declarat astazi, la Adevarul Live, ca europarlamentarul PSD Corina Cretu are cele mai multe sanse pentru a deveni comisar UE.

VIDEO Gabriel Cotabita, la Adevarul Live: Exista putini artisti in Romania care pot duce publicul la o stare incendiara. Si nu sunt cei tineri

Cel mai nou talent-show muzical, KIDSing, dedicat exclusiv copiilor, incepe pe 10 septembrie la Kanal D. Gabriel Cotabita, unul dintre cei trei membri ai juriului, a venit la Adevarul Live si a povestit despre cat de talentati sunt copiii Romaniei, cat este de dificil sa-i alegi pe cei mai buni dintre cei buni sau sa-i respingi pe cei care nu sunt inca pregatiti pentru celebritate.

Alex Stefanescu si Stere Gulea, despre cenzura in comunism, la Adevarul Live, de la 11.00

In Romania, e permisa doar presa libera. Restul e interzisa. Acest cinic aformism al scriitorului rus Mihail Volpin descrie perfect cenzura din comunism. Criticul literar Alex Stefanescu si regizorul Stere Gulea analizeaza cultura controlata de partid si ce-a pierdut Romania in odiseea artist-cenzor-public la Adevarul Live, de la ora 11.

Razboi pentru cuvant. Alex Stefanescu si Stere Gulea, despre cenzura in comunism, la Adevarul Live, de la 11.00

In Romania, e permisa doar presa libera. Restul e interzisa. Acest cinic aformism al scriitorului rus Mihail Volpin descrie perfect cenzura din comunism. Criticul literar Alex Stefanescu si regizorul Stere Gulea analizeaza cultura controlata de partid si ce-a pierdut Romania in odiseea artist-cenzor-public la Adevarul Live, de la ora 11.

Corespondentul Adevarul in China, despre vizita premierului Victor Ponta, la Adevarul Live de la ora 12.00

Astazi, la Adevarul Live de la ora 12. 00, jurnalistul Liviu Iolu comenteaza impreuna cu corespondentul Adevarul in China, Elena Dumitru, vizita lui Victor Ponta la Beijing. Jurnalistii vor discuta despre proiectele economice, militare si de infrastructura propuse de premier.

Corespondentul Adevarul in China, despre vizita premierului Victor Ponta, la Adevarul Live de la ora 13.00

Astazi, la Adevarul Live de la ora 13. 00, jurnalistul Liviu Iolu comenteaza impreuna cu corespondentul Adevarul in China, Elena Dumitru, vizita lui Victor Ponta la Beijing. Jurnalistii vor discuta despre proiectele economice, militare si de infrastructura propuse de premier.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2205 seconds )