Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul LIVE despre primul meci de la CM, Brazilia-Croatia, si primul derby, Spania-Olanda

Adevărul Adevărul,
Adevarul LIVE despre primul meci de la CM, Brazilia-Croatia, si primul derby, Spania-Olanda

De la ora 13. 00, la Adevarul Live, jurnalistii Iulian Anghel Anghel), Gigi Stancu Click) si Mihai Molnar Adevarul) vor discuta despre debutul celei mai asteptate competitii sportive a anului, Mondialul din Brazilia, dar si despre primul meci de foc al turneului, Spania-Olanda azi, ora 22. continuă pe Adevărul

CM 2014. Adevarul LIVE despre primul meci de la turneul final, Brazilia-Croatia, si primul derby, Spania-Olanda

De la ora 13. 00, la Adevarul Live, jurnalistii Iulian Anghel Adevarul), Gigi Stancu Click) si Mihai Molnar Adevarul) au discutat despre debutul celei mai asteptate competitii sportive a anului, Mondialul din Brazilia, dar si despre primul meci de foc al turneului, Spania-Olanda azi, ora 22. Trimisul special al Adevarul, Amir Kiarash, a venit cu amanunte de la fata locului, de la Sao Paulo.

Adevarul Live despre Campionatul Mondial: probleme organizatorice, protestele si tehnologia Goal Line

Jurnalistii Adevarul Iulian Anghel, Stefan Alexandru si Mihai Molnar au discutat despre startul Campionatului Mondial din Brazilia. Joi, incepand cu ora 21. 00, va avea loc festivitatea de deschidere a Campionatului Mondial, iar la 23. 00 este programat primul meci, Brazilia-Croatia, la Sao Paulo. Adevarul te informeaza in timp util de la fata locului despre competitie, prin corespondentul special Amir Kiarash, aflat in Brazilia.

Adevarul Live despre Campionatul Mondial din Brazilia

Jurnalistii Adevarul Iulian Anghel, Stefan Alexandru si Mihai Molnar discuta joi, incepand cu ora 13. 00, despre startul Campionatului Mondial din Brazilia.

Dezbatere Adevarul Live despre religia in scoli si pericolul Religarhiei

Scriitorul Vasile Ernu si Eugen Ciurtin, cercetator la Institutul pentru Istoria Religiilor din cadrul Academiei Romane, vor discuta, la Adevarul Live de la ora 12. 00, pornind de la protocoul incheiat de ministerul Educatiei si BOR, despre rolul religiei in educarea copiilor si despre neutralitatea statului in raport cu toate cultele religioase.

Dezbatere Adevarul Live despre prepay cu buletinul: atac la intimitate sau normalitate?

Adevarul Live de la ora 15. 00 dezbate propunerile de lege privind inregistrarea celor care folosesc WiFi public si a utilizatorilor de cartela prepay. E un atac la libertatile individuale sau o masura normala?.

Brazilia-Croatia (3-1). Disputa economica va continua: cine castiga duelul? (Infografic)

Meciul Brazilia Croatia a marcat debutul Campionatului Mondial de Fotbal, una dintre cele mai importante competitii de fotbal la nivel global, eveniment care se desfasoara o data la patru ani. Daca pe teren lucrurile au fost echilibrate, ba chiar Croatia a condus in prima repriza, in termeni economici diferentele sunt uriase.

VIDEO Vladimir Tismaneanu, la Adevarul Live: Suntem intr-un punct de maxima vulnerabilitate a democratiei romanesti

Cum se poate explica fanatismul veacului XX? Cum a fost posibila orbirea unei intregi generatii? Cum poate falsificarea ideii de bine sa aduca moartea a milioane de oameni? Istoricii si politologii Vladimir Tismaneanu si Marius Stan au vorbit la Adevarul Live despre mirajul totalitar, artizanii si victimele sale.

Sulfina Barbu la Adevarul Live, despre riscurile si avantajele aliantei PNL-PDL

Sulfina Barbu va discuta la Adevarul Live despre negocierile dintre PNL si PDL si va dezvalui daca acestea vor fi incheiate pana la alegerile prezidentiale, intr-o emisiune moderata de Ioana Lupea.

LIVE TEXT Brazilia - Croatia, ora 23.00. Meciul de deschidere a Cupei Mondiale 2014

Cupa Mondiala, desfasurata intre 12 iunie - 13 iulie, debuteaza, joi, de la ora 23. 00, cu primul meci oficial, Brazilia - Croatia. Partida are loc imediat dupa incheierea ceremoniei de deschidere a Mondialului, care va incepe de la ora 21.

Mircea Lucescu, implicat sentimental la meciul Brazilia - Croatia: Dario Srna e cel mai disciplinat fotbalist din lume

Mircea Lucescu, unul dintre tehnicienii care va analiza meciurile turneului final in Adevarul va avea emotii diseara, la partida Brazilia - Croatia ora 23.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )