Libnet.ro
UNICEF

19:15

La Adevarul Live desre sansele pentru afacerile tech pornite in Romania: tara etalon in domeniu este Estonia

Adevărul Adevărul,
La Adevarul Live desre sansele pentru afacerile tech pornite in Romania: tara etalon in domeniu este Estonia

Adevarul Live de la ora 15 ii are ca invitati pe Monica Obogeanu, Bogdan Iordache si Daniel Dragomir de la How to Web si TechHub Bucuresti. Vorbim despre mediul antreprenorial tech din Romania, noile tendinte si perspectivele pentru Romania. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, 15.00 - Exista sanse pentru afacerile tech pornite in Romania?

Adevarul Live de la ora 15 ii are ca invitati pe Monica Obogeanu, Bogdan Iordache si Daniel Dragomir de la How to Web si TechHub Bucuresti. Vorbim despre mediul antreprenorial tech din Romania, noile tendinte si perspectivele pentru Romania.

Fotograful mahalalelor. Despre povestile nevazute de langa noi, la Adevarul Live, de la 13.00

Mugur Varzariu a renuntat la o cariera banoasa in marketing pentru a lua la pas coclaurile Romaniei. Fotografiaza drogati cu seringa in gat, prostituate muribunde, romi ingraditi de ziduri, copii dormind laolalta cu animale. intr-un cuvant, oameni amarati. Mugur Varzariu vorbeste despre povestile nestiute ale acestor oameni la Adevarul Live, de la ora 13.

Adevarul Live: cum se vede estul separatist al Ucrainei din spatele baricadelor

Mircea Barbu, singurul jurnalist roman care s-a aflat in estul Ucrainei de la izbucnirea crizei separatiste pro-ruse, vine la Adevarul Live pentru a discuta despre referendumul de duminica si viitorul republicii autoproclamate Donetk.

Dezbatere Adevarul Live, ora 11.00: Cine va fi urmatorul presedinte al Romaniei? intra in discutie!

Clasamentul personalitatilor politice care se vor lupta la toamna in cursa prezidentiala va fi analizat de la ora 12. 00, la Adevarul Live. Invitati in studio sunt Miron Mitrea senator PSD), Darie Cristea sociolog INSCOP) si Dan Marinescu redactor-sef Adevarul) intr-o editie speciala moderata de jurnalistul Liviu Iolu.

Miron Mitrea, la Adevarul Live: De la Ion Iliescu nu am mai avut un presedinte care sa fie egal sau peste partid

Clasamentul personalitatilor politice care se vor lupta la toamna in cursa prezidentiala va fi analizat de la ora 12. 00, la Adevarul Live. Invitati in studio sunt Miron Mitrea senator PSD), Darie Cristea sociolog INSCOP) si Dan Marinescu redactor-sef Adevarul) intr-o editie speciala moderata de jurnalistul Liviu Iolu.

Adevarul Live de la 10.30: Paula Seling si Ovi, despre fata nevazuta a concursului Eurovision 2014

Paula Seling si Ovi vin astazi in studioul Adevarul Live, de la 10. 30, si ne vor povesti experienta lor la Eurovision 2014. Ce le-a placut si ce i-a dezamagit, cum stau lucrurile in spatele scenei si cum este in realitate Conchita Wurst aflati de la reprezentantii Romaniei la Eurovision 2014.

Dezbatere despre evolutia invatamantului privat din Romania, astazi, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Astazi, la Adevarul Live de la 14. 00, vom discuta despre invatamantul particular din Romania alaturi de expertul in educatie Marian Stas si de reprezentantii unor scoli private din Capitala, inclusiv ai scolilor postliceale sanitare, sector care a inregistrat cea mai mare crestere in ultimii ani.

Presedintele Traian Basescu vine astazi, la 12.30, la Adevarul Live. Cum raspunde atacurilor lui Rogozin

Care este pozitia Romaniei fata de atacul lansat de vicepremierul rus Dmitri Rogozin si cum reactioneaza presedintele in fata provocarilor premierului Victor Ponta? Traian Basescu va raspunde, luni, de la ora 12. 30, la Adevarul Live, acestor intrebari, intr-o discutie cu Dan Marinescu redactor-sef) si Liviu Iolu jurnalist).

BACALAUREAT 2014 Lectia video pentru proba orala la limba straina, la Adevarul Live, de la ora 12.00

Lectiile video pentru probele orale de la Bacalaureat 2014, din cadrul campaniei Adevarul te mediteaza si te premiaza, continua azi cu lectia de pregatire pentru proba orala la o limba straina.

BACALAUREAT 2014 Lectia video pentru proba orala de la Romana, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Elevii care invata pentru Bacalaureat 2014 vor putea afla astazi, de la ora 14. 00, cum sa se pregateasca pentru proba orala la Limba si literatura romana, in cadrul unei noi lectii din campania Adevarul te mediteaza si te premiaza. Lectia va fi sustinuta de profesoara Iulia Pop, de la Colegiul National Sf. Sava din Capitala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )