Libnet.ro
UNICEF

16:00

Presedintele Traian Basescu vine astazi, la 12.30, la Adevarul Live. Cum raspunde atacurilor lui Rogozin

Adevărul Adevărul,
Presedintele Traian Basescu vine astazi, la 12.30, la Adevarul Live. Cum raspunde atacurilor lui Rogozin

Care este pozitia Romaniei fata de atacul lansat de vicepremierul rus Dmitri Rogozin si cum reactioneaza presedintele in fata provocarilor premierului Victor Ponta? Traian Basescu va raspunde, luni, de la ora 12. 30, la Adevarul Live, acestor intrebari, intr-o discutie cu Dan Marinescu redactor-sef) si Liviu Iolu jurnalist). continuă pe Adevărul

Traian Basescu vine luni, la 12.30, la Adevarul Live. Ce replica are Romania la declaratiile razboinice ale lui Rogozin?

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, este invitat luni, 12 mai, incepand cu ora 12. 30, intr-o editie speciala a Adevarul Live. Fata in fata cu seful statului se vor afla Dan Marinescu - redactor sef Adevarul - si jurnalistul Liviu Iolu.

Presedintele Traian Basescu, invitat la Digi 24, de la 17.30. Cum raspunde amenintarilor lui Rogozin

Presedintele Traian Basescu este invitat, incepand cu ora 17. 30, la postul Digi 24, unde va raspunde afirmatiilor facute de catre vicepremierul rus Dmitri Rogozin.

Presedintele Traian Basescu, dupa amenintarile lui Rogozin: Vizita lui Ponta in Rusia ar fi nepotrivita

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, la Digi 24, ca amenintarile vicepremierului rus Dmitri Rogozin au fost, probabil, proferate sub influenta alcoolului si a avertizat ca, in acest context, o potentiala vizita a premierului Victor Ponta in Federatia Rusa ar fi nepotrivita.

Presedintele Traian Basescu: Rusia ne poate ridiculiza. UE nu poate dobori avioane cu persoane interzise

Presedintele Traian Basescu avertizeaza ca interdictiile aplicate de UE celor 40 de oficiali rusi nu ar trebui sa se extinda si pentru spatiul aerian.

VIDEO Presedintele Traian Basescu: Rusia ne poate ridiculiza. UE nu poate dobori avioane cu persoane interzise

Presedintele Traian Basescu avertizeaza ca interdictiile aplicate de UE celor 40 de oficiali rusi nu ar trebui sa se extinda si pentru spatiul aerian.

Presedintele Traian Basescu a vorbit cu adjuncta directorului CIA, la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a purtat discutii, luni, la Palatul Cotroceni, cu adjuncta directorului Agentiei Centrale de Informatii CIA), Avril D. Haines, in cadrul intalnirii fiind discutate situatia din.

Traian Basescu: Romania nu ar recunoaste niciun referendum al minoritatii romanesti din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la Adevarul Live, ca Romania nu ar recunoaste niciun referendum al minoritatii romanesti din Ucraina, care ar cere alipirea la tara, pentru ca ar fi impotriva Constitutiei acestei tari.

Mircea Mihaies, la intalnirea cu Traian Basescu: Daca le dai studentilor sa citeasca bibliografia obligatorie spun ca esti... nazist

Presedintele Traian Basescu, care a fost prezent duminica la Timisoara, a tinut sa ii ia apararea lui Mircea Mihaies, catalogat fascist de catre premierul Victor Ponta.

Traian Basescu: L-am invitat pe vicepresedintele Biden sa viziteze Romania. Rogozin e nebunul regelui

Presedintele Traian Basescu a confirmat luni ca vicepresedintele american Joe Biden va vizita Romania, dar nu a precizat data exacta. Intr-un interviu pentru Adevarul, Basescu a confirmat si vizita sefului Pentagonului, Chuck Hagel, si a spus despre vicepremierul rus Dmitri Rogozi ca Rogozin dupa mine e nebunul regelui, are rolul sa enerveze. Vezi in articol cele mai importante declaratii ale lui Traian Basescu.

Traian Basescu: Nu este blocata ancheta in cazul lui Florin Popescu, dosarul acestuia merge inainte

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, in cadrul unui interviu acordat pentru Adevarul Live, ca ancheta in cadrul deputatului suspendat din PMP, Florin Popescu, continua, in ciuda faptului ca nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )