Libnet.ro
UNICEF

16:00

Miron Mitrea, la Adevarul Live: De la Ion Iliescu nu am mai avut un presedinte care sa fie egal sau peste partid

Adevărul Adevărul,
Miron Mitrea, la Adevarul Live: De la Ion Iliescu nu am mai avut un presedinte care sa fie egal sau peste partid

Clasamentul personalitatilor politice care se vor lupta la toamna in cursa prezidentiala va fi analizat de la ora 12. 00, la Adevarul Live. Invitati in studio sunt Miron Mitrea senator PSD), Darie Cristea sociolog INSCOP) si Dan Marinescu redactor-sef Adevarul) intr-o editie speciala moderata de jurnalistul Liviu Iolu. continuă pe Adevărul

Dezbatere Adevarul Live, ora 11.00: Cine va fi urmatorul presedinte al Romaniei? intra in discutie!

Clasamentul personalitatilor politice care se vor lupta la toamna in cursa prezidentiala va fi analizat de la ora 12. 00, la Adevarul Live. Invitati in studio sunt Miron Mitrea senator PSD), Darie Cristea sociolog INSCOP) si Dan Marinescu redactor-sef Adevarul) intr-o editie speciala moderata de jurnalistul Liviu Iolu.

Dezbatere despre evolutia invatamantului privat din Romania, astazi, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Astazi, la Adevarul Live de la 14. 00, vom discuta despre invatamantul particular din Romania alaturi de expertul in educatie Marian Stas si de reprezentantii unor scoli private din Capitala, inclusiv ai scolilor postliceale sanitare, sector care a inregistrat cea mai mare crestere in ultimii ani.

Traian Basescu vine luni, la 12.30, la Adevarul Live. Ce replica are Romania la declaratiile razboinice ale lui Rogozin?

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, este invitat luni, 12 mai, incepand cu ora 12. 30, intr-o editie speciala a Adevarul Live. Fata in fata cu seful statului se vor afla Dan Marinescu - redactor sef Adevarul - si jurnalistul Liviu Iolu.

Adevarul Live de la 10.30: Paula Seling si Ovi, despre fata nevazuta a concursului Eurovision 2014

Paula Seling si Ovi vin astazi in studioul Adevarul Live, de la 10. 30, si ne vor povesti experienta lor la Eurovision 2014. Ce le-a placut si ce i-a dezamagit, cum stau lucrurile in spatele scenei si cum este in realitate Conchita Wurst aflati de la reprezentantii Romaniei la Eurovision 2014.

Presedintele Traian Basescu vine astazi, la 12.30, la Adevarul Live. Cum raspunde atacurilor lui Rogozin

Care este pozitia Romaniei fata de atacul lansat de vicepremierul rus Dmitri Rogozin si cum reactioneaza presedintele in fata provocarilor premierului Victor Ponta? Traian Basescu va raspunde, luni, de la ora 12. 30, la Adevarul Live, acestor intrebari, intr-o discutie cu Dan Marinescu redactor-sef) si Liviu Iolu jurnalist).

Nu e niciodata lupus!, credea Dr. House. Aflati despre boala cu nume de lup de la pacienti adevarati, la Adevarul Live de la ora 15.00

Fanii serialului Dr. House au auzit poate cel mai des replicile Poate e lupus si Nu e niciodata lupus!. Practic, cam orice asociere aparent inexplicabila a unor simptome poate semnala boala cu nume de lup.

Adevarul live: Nu e niciodata lupus!, credea Dr. House. Aflati totul despre boala cu nume de lup si cu o mie de fete

Fanii serialului Dr. House au auzit poate cel mai des replicile Poate e lupus si Nu e niciodata lupus!. Practic, cam orice asociere aparent inexplicabila a unor simptome poate semnala boala cu nume de lup.

BACALAUREAT 2014 Lectia video pentru proba orala de la Romana, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Elevii care invata pentru Bacalaureat 2014 vor putea afla astazi, de la ora 14. 00, cum sa se pregateasca pentru proba orala la Limba si literatura romana, in cadrul unei noi lectii din campania Adevarul te mediteaza si te premiaza. Lectia va fi sustinuta de profesoara Iulia Pop, de la Colegiul National Sf. Sava din Capitala.

BACALAUREAT 2014 Lectia la Istorie, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Campania Adevarul te mediteaza si te premiaza continua saptamana aceasta cu lectiile video pentru cei care se pregatesc de examenul de Bacalaureat din vara. Astazi, de la ora 14. 00, profesorul Corneliu Riegler, de la Colegiul National Bilingv George Cosbuc din Capitala, va sustine lectia la Istorie pentru Bacalaureat 2014.

VIDEO Adevarul Live: Corespondenta de la Slaviansk. Tensiunile cresc dupa referendum

Corespondentul Adevarul Mircea Barbu ne-a adus in direct din Slaviansk ultimele evolutii din estul separatist al Ucrainei, unde sunt asteptate din minut in minut rezultatele finale ale referendumului de duminica. Lupte grele au izbucnit si in aceasta dimineata la Slaviansk intre militantii pro-rusi si armata ucraineana.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )