Libnet.ro
UNICEF

19:00

Adevarul Live: Klaus Iohannis, nervozitate accentuata din cauza lui Victor Ponta

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Klaus Iohannis, nervozitate accentuata din cauza lui Victor Ponta

Declaratia de presa de marti a presedintelui Klaus Iohannis a fost cea mai dura la adresa premierului Victor Ponta de la inceputul coabitarii dintre cei doi. Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, comenteaza atitudinea presedintelui. continuă pe Adevărul

Iohannis, nervos inainte de plecarea la Bruxelles. Si-a intrerupt discursul din cauza zgomotului creat de jurnalisti: Ati terminat?

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa inaintea participarii la Summitul Uniunea Europeana - Comunitatea Statelor Latino-Americane si Caraibiene UE - CELAC).

Pronuntare la Curtea de Apel Alba Iulia in dosarul in care Klaus Iohannis a contestat raportul ANI privind un conflict de interese

Curtea de Apel Alba Iulia se pronunta miercuri, 10 iunie, in dosarul in care Klaus Iohannis a solicitat anularea unui raport de evaluare intocmit de Agentia Nationala de Integritate, prin care aceasta constatase incalcarea legislatiei in domeniul conflictului de interese.

Klaus Iohannis a subliniat, in cadrul consultarilor cu reprezentantii partidelor politice, obligatia consolidarii credibilitatii strategice a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat, in cadrul consultarilor cu reprezentantii partidelor, obligatia consolidarii credibilitatii strategice a Romaniei, atat la nivel intern, cat mai ales la nivel extern, date fiind noile provocari si riscuri de securitate de la nivel regional si international.

Gabriel Oprea, viceprim-ministru, explica joi, de la ora 12.00, la Adevarul Live, daca si cat il mai sustine pe Victor Ponta in fruntea Guvernului

Gabriel Oprea, presedinte UNPR si viceprim-ministru, vine joi de la ora 12. 00 la Adevarul Live unde va raspunde intrebarilor jurnalistilor Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, si Liviu Iolu. Seful UNPR este in acest moment in pozitia din care poate schimba majoritatea in Parlament sau il poate sustine mai departe pe Victor Ponta.

Adevarul Live, ora 14.00: Simona Halep si o jumatate de sezon oscilanta. Ce urmeaza pentru Simona

Incepand cu ora 14. 00, Iulian Anghel, seful sectiei sport de la Adevarul, si Andrei Constantinescu, de la doartenis. ro, sunt invitati la Adevarul Live.

Adevarul Live, ora 11:00: George Vintila, despre experienta de la Ferma Vedetelor

George Vintila 44 de ani), castigator al show-ului Ferma Vedetelor si DJ la Pro FM, vine in platoul Adevarul Live pentru a povesti despre experienta din timpul emisiunii de la Pro TV, dar si pentru a reaminti despre iubirea lui fata de radio. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante declaratii.

Adevarul Live, ora 12.00. Votul in cazul Ponta, vazut prin ochii specialistilor

Consultantul politic Adi Zabava si politologul George Jiglau comenteaza, in emisiunea Adevarul Live de la ora 12. 00, rezultatul votului Camerei Deputatilor in privinta cererii DNA de incepere a urmaririi penale impotriva premierului Victor Ponta.

FOTO Johan Kobborg, despre Giselle, premiera de la Opera Nationala, de la ora 15.00, la Adevarul Live

Astazi, de la ora 15. 00, la Adevarul Live, invitatii Johan Kobborg, director artistic al Companiei de balet al Operei Nationale Bucuresti ONB), prim solistul Dawid Trzensimiech, solistul Cristian Preda si balerina Greta Nita vor vorbi despre Giselle, premiera de joi de la ONB. Dupa premiera de pe 11 iulie, urmatoarele reprezentatii ale spectacolului vor fi pe 14, 17 si 21 iunie.

BAC 2015. Profesoara Ecaterina Stanca le va explica elevilor cum se rezolva subiectele la proba orala de la Romana, la Adevarul Live de la 14:00

Bac 2015. Profesoara de Romana Ecaterina Stanca de la Colegiul National Tudor Vianu din Capitala le va explica elevilor, azi la Adevarul Live de la 14:00, cum se rezolva genul de subiecte pe care le primesc la proba de CompetenteLingvistice de Comunicare Orala in Limba Romana.

Klaus Iohannis, mesaj extrem de dur: Votul din Parlament - o dovada de maxima iresponsabilitate si de sfidare la adresa cetatenilor. Solutia pentru iesirea din actuala situatie este demisia lui Victor Ponta din functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat aproape imediat dupa votul prin care Camera Deputatilor a respins cererea DNA in cazul Victor Ponta. Iohannis a folosit in premiera un ton mai dur la adresa deputatilor: Este o dovada de maxima iresponsabilitate si de sfidare la adresa cetatenilor faptul ca parlamentarii ce alcatuiesc majoritatea impiedica justitia sa-si faca datoria, sunt dispusi sa distruga institutia Parlamentului. Iohannis a mai spus ca solutia este demisia premierului Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )