Libnet.ro
UNICEF

20:46

Adevarul Live, ora 11:00: George Vintila, despre experienta de la Ferma Vedetelor

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 11:00: George Vintila, despre experienta de la Ferma Vedetelor

George Vintila 44 de ani), castigator al show-ului Ferma Vedetelor si DJ la Pro FM, vine in platoul Adevarul Live pentru a povesti despre experienta din timpul emisiunii de la Pro TV, dar si pentru a reaminti despre iubirea lui fata de radio. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante declaratii. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 12.00. Votul in cazul Ponta, vazut prin ochii specialistilor

Consultantul politic Adi Zabava si politologul George Jiglau comenteaza, in emisiunea Adevarul Live de la ora 12. 00, rezultatul votului Camerei Deputatilor in privinta cererii DNA de incepere a urmaririi penale impotriva premierului Victor Ponta.

Adevarul Live, ora 14.00: Simona Halep si o jumatate de sezon oscilanta. Ce urmeaza pentru Simona

Incepand cu ora 14. 00, Iulian Anghel, seful sectiei sport de la Adevarul, si Andrei Constantinescu, de la doartenis. ro, sunt invitati la Adevarul Live.

FOTO Johan Kobborg, despre Giselle, premiera de la Opera Nationala, de la ora 15.00, la Adevarul Live

Astazi, de la ora 15. 00, la Adevarul Live, invitatii Johan Kobborg, director artistic al Companiei de balet al Operei Nationale Bucuresti ONB), prim solistul Dawid Trzensimiech, solistul Cristian Preda si balerina Greta Nita vor vorbi despre Giselle, premiera de joi de la ONB. Dupa premiera de pe 11 iulie, urmatoarele reprezentatii ale spectacolului vor fi pe 14, 17 si 21 iunie.

Gabriel Oprea, viceprim-ministru, explica joi, de la ora 12.00, la Adevarul Live, daca si cat il mai sustine pe Victor Ponta in fruntea Guvernului

Gabriel Oprea, presedinte UNPR si viceprim-ministru, vine joi de la ora 12. 00 la Adevarul Live unde va raspunde intrebarilor jurnalistilor Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, si Liviu Iolu. Seful UNPR este in acest moment in pozitia din care poate schimba majoritatea in Parlament sau il poate sustine mai departe pe Victor Ponta.

BAC 2015. Profesoara Ecaterina Stanca le va explica elevilor cum se rezolva subiectele la proba orala de la Romana, la Adevarul Live de la 14:00

Bac 2015. Profesoara de Romana Ecaterina Stanca de la Colegiul National Tudor Vianu din Capitala le va explica elevilor, azi la Adevarul Live de la 14:00, cum se rezolva genul de subiecte pe care le primesc la proba de CompetenteLingvistice de Comunicare Orala in Limba Romana.

Sedinta de urgenta a coalitiei de guvernare la ora 10.00. Liderii discuta cazul premierului (VIDEO)

00: Sedinta s-a incheiat, iar premierul este asteptat la declaratii. 27: La sedinta au ajuns premierul Victor Ponta, presedintele Senatului si liderul PLR, Calin Popescu Tariceanu,.

Ciprian Nica, vicepresedinte al Comisiei Juridice: Audierea finala in cazul premierului Victor Ponta va avea loc luni la ora 16:00

Deputatul PSD Ciprian Nica, vicepresedinte al Comisiei Juridice a afirmat ca, in urma audierii si a consultarii cu premierul Victor Ponta, s-a votat ca audierea finala sa aiba loc luni la ora 16:00,.

Victor Ponta: La ora 16.00 ma prezint la audieri la Comisia Juridica. Sper ca maine sa se dea votul in plen

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la Parlament, ca luni, la ora 16. 00 va fi audiat in cadrul Comsiei Juridice din Camera Deputatilor. Important este ca la ora 16. 00 ma prezint, sunt audiat de colegii.

Victor Ponta, audiat la Comisia juridica din Camera Deputatilor la ora 16.00

UPDATE Premierul Victor Ponta a declarat ca se va prezenta la ora 16. 00 pentru a fi audiat in Comisia juridica din Camera Deputatilor. Primul ministru a precizat ca doreste ca votul din plen sa aiba loc.

Zi decisiva pentru Victor Ponta. Plenul Camerei Deputatilor decide daca aproba urmarirea penala ceruta de procurori. Sedinta incepe la ora 10.00

Plenul Camerei Deputatilor dezbate si voteaza marti solicitarea procurorului general de incuviintare a inceperii a urmaririi penale a premierului Victor Ponta. Seidnta va incepe la ora 10. Luni dupa-amiaza, Comisia juridica a decis sa respinga solicitarea DNA, dupa ce l-a audiat pe premier. Impotriva inceperii urmaririi penale au fost 18 voturi, iar pentru au votat 7 deputati. Ramaneti pe HotNews. ro pentru a vedea desfasurarea evenimentelor.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )