Libnet.ro
UNICEF

13:30

Testare coronavirus pentru toti cetatenii din Bucuresti - Ministrul Sanatatii

Hotnews Hotnews,
 Testare coronavirus pentru toti cetatenii din Bucuresti - Ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, miercuri, ca toti bucurestenii ar putea fi testati pentru coronavirus, pe modelul folosit in Coreea de Sud. Testarea ar urma sa se faca cu echipe mobile. continuă pe Hotnews

Se ingheata sau nu anul scolar? Monica Anisie, anunt pentru toti parintii din Romania

Daca VicepremierulRaluca Turcan vine cu 3, posibile, scenarii, in ceea ce priveste anul scolar in Romania despre care a vorbit intr-un interviu recent acordat celor de la RFI, Ministrul Educatiei, Monica Anisie declara ca nu s-a luat in calcul varianta inghetarii anului scolar. Se ingheata sau nu anul scolar Saptamana trecuta, marti 17 martie, Monica .

Pacient infectat cu coronavirus la spitalul Floreasca din Bucuresti: 30 de cadre medicale au fost izolate la domiciliu

Un pacient de la Spitalul Floreasca din Bucuresti a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Sapte medici si 23 de asistenti medical si personal auxiliar au fost izolati la domiciliu.

Coronavirus: O femeie din Bucuresti aflata in izolare a fugit pe geam din locuinta Prima decizie luata in baza noii ordonante militare

O femeie din Bucuresti care era izolata la domiciliu a fugit pe geam dintr-o locuinta aflata la parterul unui bloc. Incidentul a avut loc sambata noapte, iar femeia a fost preluata de politisti si dusa intr-un centru de carantina, asa cum prevede ordonanta militara emisa cu o zi in urma, prin care cei care nu respecta autoizolarea sunt plasati automat in carantina institutionalizata.

Coronavirus: Papa Francisc ii cheama pe toti credinciosii din lume sa isi uneasca vocile si sa recite Tatal Nostru, miercuri

Papa Francisc a facut apel catre toti credinciosii din lume sa recite Tatal Nostru miercuri, la ora pranzului, un gest prin care doreste sa universalizeze rugaciunea ca metoda de combatere a pandemiei de coronavirus, care in Italia s-a soldat cu peste 4. 800 de decese, relateaza EFE, citata de Agerpres.

Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii. Ce se intampla cu batranii zilele acestea

Klaus Iohannis a vorbit astazi intr-o conferinta de presa. Le recomanda indeosebi batranilor sa stea in casa si sa nu se expuna pandemiei cu coronavirus. Klaus Iohannis, mesaj pentru toti romanii Klaus Iohannis a vorbit despre marurile care vor fi luate in Romania, in plina pandemie de coronavirus. Sa depasim cu bine aceasta criza in .

Sase angajati ai unei biserici din Bucuresti, intre care 4 preoti si diaconi, infectati cu coronavirus. Banescu: Nu exista pericol pentru enoriasi

Sase angajati ai unei biserici din Bucuresti - 2 preoti, 2 diaconi, femeia care vinde lumanari si cantaretul - au fost depistati cu coronavirus. Purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu, sustine ca nu este niciun pericol pentru enoriasi, pentru ca putinele persoane care au mai venit la biserica au asistat la slujba in curte.

Raed Arafat, anunt pentru toti romanii, cu cateva ore inainte de carantina totala

Ministrul de Interne, Marcel Vela, alaturi de secretarii de stat Raed Arafat si Bogdan Despescu vor sustine o declaratie de presa, marti, la ora 22:00, la sediu MAI. Cei trei oficiali vor prezenta noua Ordonanta Militara, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca vor fi introduse noi restrictii pentru cetateni. Raed Arafat, anunt pentru .

Florin Citu, anunt pentru toti romanii cu rate la banci. Ce se intampla acum

Ministrul Finantelor a facut un nou anunt care-i vizeaza pe romanii cu rate la banci. Florin Citu a comunicat cand vor fi gata masurile ce vor veni in sprijinul acestora. Florin Citu, anunt pentru romanii cu rate Seful Finantelor a anuntat ca saptamana aceasta vor fi functionale masurile privind ratele la banca, si creditele pentru .

Pacientul din Bucuresti care a murit astazi a stat internat 4 zile la Spitalul Universitar pana sa fie testat pentru coronavirus

Pacientul de 74 de ani infectat cu coronavirus care a murit astazi la Spitalul Victor Babes din Capitala s-a prezentat lunea trecuta, de unul singur, la Spitalul Universitar din Bucuresti, din cauza ca avea febra si tuse. El a fost internat initial, luni, la Spitalul Universitar si a fost testat pentru coronavirus abia 4 zile mai tarziu, vineri, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro.

Coronavirus: Dosar penal pentru abuz in serviciu la Spitalul Sf. Ioan din Bucuresti, dupa ce medicii au reclamat conducerea la Politie

Procurorii au deschis un dosar penal pentru abuz in serviciu, dupa ce mai multi medici de la Spitalul Sf. loan din Bucuresti au reclamat la Politie ca la aceasta unitate medicala exista un cadru organizatoric defectuos in legatura cu combaterea coronavirusului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )