Libnet.ro
UNICEF

11:15

Medicul Camelia Roiu, catre ministrul Sanatatii: Testati toti pacientii care intra in spitale. E singura salvare

Adevărul Adevărul,
Medicul Camelia Roiu, catre ministrul Sanatatii: Testati toti pacientii care intra in spitale. E singura salvare

Camelia Roiu, medic anestezist la Spitalul de Arsi din Bucuresti, cunoscuta pentru faptul ca a fost unul dintre primii medici din Romania care au spus adevarul despre infectiile nosocomiale din spitale cere autoritatilor sa testeze pentru COVID-19 absolut toti pacientii care intra in spitale. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, catre ministrul Sanatatii: Medicii sa poata acorda consultatii de la distanta. Daca se impune, se poate lua decizia suspendarii cardului de sanatate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, marti, ministrului Sanatatii, Victor Costache, in cadrul unei videoconferinte, sa ia masuri pentru ca medicii de familie sa poata acorda consultatii de la distanta,.

Camelia Roiu, primul medic care a spus adevarul despre Colectiv: Domnule Costache, testati toti pacientii care intra in spitale, indiferent daca se incadreaza sau nu in definitiile voastre! E singura salvare

Camelia Roiu, medic anestezist la Spitalul de Arsi din Bucuresti, cunoscuta pentru faptul ca a fost unul dintre primii medici din Romania care au spus adevarul despre infectiile nosocomiale din spitale si a facut publica, in 2016, o filmare cu un pacient internat la Spitalul de Arsi pe care mergeau viermii, cere autoritatilor sa testeze pentru COVID 19 absolut toti pacientii care intra in spitale. Este singura salvare, spune medicul, adaugand ca Daca nu veti face asta va fi catastrofal si, dupa ce se va fi sfarsit potopul, va promit ca astia care vomvor mai ramane vomvor avea grija sa platiti pentru toata iresponsabilitatea.

Cum vor fi testati toti bucurestenii. Cati oameni urmeaza sa fie verificati, potrivit ministrului Sanatatii

Ministrul Sanatatii a declarat azi ca intreaga populatie din Bucuresti va fi testata pentru coronavirus. Care vor fi demersurile si cum vor fi verificati cetatenii? Cum vor fi testati toti bucurestenii de COVID-19? Victor Costache, ministrul Sanatatii, a declarat ca intreaga populatie din Bucuresti va fi testata pentru coronavirus. Numeroase echipe medicale vor merge din .

Ministrul Sanatatii: Toti bucurestenii vor fi testati pentru Covid-19. Mergem din usa in usa

Toti bucurestenii vor fi testati pentru Covid-19, a anuntat ministrul Sanatatii.

Testare coronavirus pentru toti cetatenii din Bucuresti - Ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, miercuri, ca toti bucurestenii ar putea fi testati pentru coronavirus, pe modelul folosit in Coreea de Sud. Testarea ar urma sa se faca cu echipe mobile.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii: Toata populatia Bucurestiului va fi testata pentru COVID-19

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat ca toti bucurestenii vor fi testati pentru infectia cu noul coronavirus. Mai multe echipe de la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals vor merge din u.

Adevarul Live. Ministrul Sanatatii prezinta situatia privind pandemia de coronavirus. Nu este atat de patogen

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a vorbit, la Adevarul Live, despre ultimele raportari privind pandemia de coronavirus, masurile pe care le pregatesc autoritatile si cat de pregatita e Romania pentru trecerea la urmatoarea etapa.

Ministrul Sanatatii, Victor Costache: Nu vrem sa repetam greselile facute de Italia si Spania

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, marti, la Sinteza zilei, ca a elaborat impreuna cu specialistii din minister un plan pentru a fi evitat contactul intre pacientii infectati cu COVID-19 si cei care nu sunt infectati cu noul coronavirus.

Ministrul Sanatatii anunta ca toti bucurestenii ar urma sa fie testati de COVID-19 prin echipe mobile VIDEO

Ministrul Sanatatii a precizat miercuri, la Adevarul Live, ca toti bucurestii vor fi testati in perioada urmatoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )