Libnet.ro
UNICEF

22:45

Adevarul LIVE, ora 12.00: Grigore Cartianu, analiza la jumatatea campaniei prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Adevarul LIVE, ora 12.00: Grigore Cartianu, analiza la jumatatea campaniei prezidentiale

Jurnalistul Grigore Cartianu face, la Adevarul LIVE de la ora 12. 00, analiza campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale 2014 la jumatatea ei. continuă pe Adevărul

Adevarul LIVE, ora 11.00/ Aurelia Cristea, ministrul delegat pentru Dialog Social, despre intalnirea cu ONG-urile

Aurelia Cristea, ministrul delegat pentru Dialog Social, vine la Adevarul LIVE luni, de la ora 11. 00, pentru a discuta despre relatia Guvernului cu reprezentatii organizatiilor neguvernamentale. in platou se va afla siViorelMicescu, directorul executiv alCENTRAS, organizator al Forumului ONG-urilor.

Adevarul LIVE, ora 11.00: Aurelia Cristea, ministrul delegat pentru Dialog Social, despre intalnirea cu ONG-urile

Aurelia Cristea, ministrul delegat pentru Dialog Social, vine la Adevarul LIVE luni, de la ora 11. 00, pentru a discuta despre relatia Guvernului cu reprezentatii organizatiilor neguvernamentale. in platou se va afla siViorelMicescu, directorul executiv alCENTRAS, organizator al Forumului ONG-urilor.

Adevarul Live, ora 10.00. Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, vorbeste despre apa calda din Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vine astazi de la ora 10. 00 in platoul Adevarul Live sa discute despre apa calda, despre santierele deschise si despre cum a fost pregatita Arena Nationala pentru meciul de sambata.

Alege presedintele! Monica Macovei, candidat independent, vine astazi la Adevarul Live, de la ora 14.00

Candidat independent la alegerile prezidentiale, Monica Macovei se va afla, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, unde va raspunde intrebarilor formulate de bloggerii adevarul. ro.

Regizorul Nicolae Margineanu deschide Poarta Alba la Adevarul Live, de la ora 13.00

Regizorul Nicolae Margineanu va lansa pe 17 octombrie lungmetrajul Poarta Alba,un film despre lagarul de munca din perioada comunista, in care a fost inchis inclusiv parintele Arsenie Boca. impreuna cu actorul Bogdan Nechifor, regizorul vine la Adevarul Live, de la ora 13. 00, pentru a deschide portile filmului sau.

Alege presedintele.Monica Macovei vine luni, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Monica Macovei, candidat la alegerile prezidentiale, va raspunde, luni, la Adevarul Live, tirului de intrebari pe care bloggerii Adevarul le pregatesc in numele cititorilor.

Dezbatere Historia la Adevarul Live, ora 11.00: De ce acoperim trecutul prin tacere?

Anul 2014 este cu totul special din punct de vedere al reperelor istorice. O suta de ani de la izbucnirea Primului Razboi Mondial, eveniment comemorat de francezi, de britanici, de germani deopotriva, desi semnificatiile nu puteau fi si nu au fost la fel pentru toata lumea. Trei sferturi de veac de cand a inceput Al Doilea Razboi Mondial, 25 de ani de la caderea Zidului Berlinului si de la prabusirea comunismului.

Adevarul Live: Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, despre problema apei calde si santierele din Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a venit in platoul Adevarul Live sa discute despre apa calda, despre santierele deschise si despre cum a fost pregatita Arena Nationala pentru meciul de sambata.

Adevarul Live de la ora 16.00: Dragos Dinu, de la cel mai bine platit CEO roman la CEO-ul unuia dintre cei mai bogati romani

Diversificarea a fost constanta carierei de manager a lui Dragos Dinu din ultimii 15 ani: a trecut de la FMGC la pharma si retail de electrocasnice ca sa ajunga, recent, directorul general al Tiriac Holdings, grup de companii cu activitati in auto, real estate, financiar, retail, aviatie.

Adevarul Live, de la ora 15.00:despre voluntariat, despre spiritul comunitar si despre afacerile sociale

Loreta Isac a initiat, sprijinita de Tara lui Andrei, o afacere sociala: Atelierul Simplus, care produce jucarii dupa desenele copiilor. Activitatea economica are rolul de a sustine misiunea Asociatiei - reintegrarea socio-profesionala a dependentilor de alcool si de droguri. Discutam despre voluntariat, despre spiritul comunitar si despre afacerile sociale. Dar si despre entuziasm si idei creative.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )