Libnet.ro
UNICEF

20:00

Adevarul Live, ora 11.00: Criticul muzical Oltea Serban-Parau, despre anvergura si perspectivele Festivalului international George Enescu

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 11.00: Criticul muzical Oltea Serban-Parau, despre anvergura si perspectivele Festivalului international George Enescu

Muzicologul si criticul muzical Oltea Serban-Parau, doctor in muzicologie, director al Centrului Cultural Media Radio Romania si director artistic al Orchestrelor si Corurilor Radio, analizeaza, la Adevarul Live, cea de-a XXII-a editia a Festivalului George Enescu si vorbeste despre anvergura si perspectivele celui mai important eveniment cultural din Romania. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 15.00/ Nicusor Dan, candidat la Primaria Bucurestiului, despre cazul Sorin Oprescu si mafia care sugruma Capitala Romaniei

Nicusor Dan, fondatorul partidului Uniunea Salvati Bucurestiul USB), vine la Adevarul Live pentru a vorbi despre cazul de coruptie in care este implicat primarul Sorin Oprescu si despre planurile sale de candidatura la Primaria Capitalei.

Regizoarea Ana Lungu si actorul Emilian Oprea fac Autoportretul unei fete cuminti la Adevarul Live, de la ora 13.00

Debutul in lungmetraj al regizoarei Ana Lungu, Autoportretul unei fete cuminti va avea premiera in cinematografele din Romania pe 25 septembrie. Pana atunci insa, despre acest film, dar si despre munca intr-o productie independenta vin sa vorbeasca la Adevarul Live, de la ora 13. 00, regizoarea Ana Lungu si actorul Emilian Oprea.

Lavinia Coman, muzicolog si profesor, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Astazi, muzicologul Lavinia Coman va vorbi, in studioul Adevarul Live, despre cea de-a XXII-a editie a Festivalului InternationalGeorge Enescu.

Cum sa slabesti rapid prin metode naturiste, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Dr. Ruxandra Constantina, medic de familie cu competente in apifitoterapie, ne ofera detalii, la Adevarul Live, despre cele mai eficiente si cele mai periculoase metode de slabit.

Adevarul Live. Cartianu despre marile egaluri ale echipei Romaniei

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza egalul echipei nationale de fotbal a Romaniei in meciul de aseara cu echipa Greciei.

Adevarul Live, ora 15.00: Simona Halep, in semifinalele US Open! Ce sanse are Simona sa castige primul Grand Slam

Simona Halep s-a calificat in semifinalele US Open, dupa o victorie superba contra Victoriei Azarenka, din Belarus.

Criticul muzical Dumitru Avakian, despre rolul Festivalului George Enescu, la Adevarul Live, de la 13.00

Profesorul Dumitru Avakian, una dintre vocile cu cea mai mare autoritate in critica muzicala, analizeaza, la Adevarul Live, de la 13. 00, cea de-a XXII-a editia a Festivalului George Enescu si vorbeste despre perspectivele unui eveniment cultural major la scara europeana.

Europarlamentarul Cristian Busoi, despre cotele de refugiati : Trebuie sa acceptam o cifra rezonabila. Sunt de acord cu pozitia presedintelui Iohannis

Europarlamentarul Cristian Busoi, membru PNL inscris in cursa interna pentru desemnarea candidatului pentru Primaria Capitalei, a vorbit, joi, la Adevarul Live despre problema migratiei, pregatirile pentru alegerile din 2016, dar si cazul Sorin Oprescu.

Pe urmele lui George Enescu. Violonistul Alexandru Tomescu, la Adevarul Live, de la 12.00

Alexandru Tomescu, unul dintre cei mai cunoscuti violonisti romani, vorbeste, la Adevarul Live, de la 12. 00, despre legatura sa cu genialul George Enescu si despre cele doua momente la care participa in cadrul Festivalului care-i poarta numele marelui compozitor.

Adevarul Live, ore 14:00: Alan si Kepa, cat conteaza atitudinea in hip-hop

Interviu Alan si Kepa. Alan si Kepa vin la Adevarul Live pentru a vorbi despre urmatorul album, despre starea muzicii rap din Romania, dar si pentru a povesti ce i-a determinat sa renunte la fotbal in detrimentul muzicii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )