Libnet.ro
UNICEF

19:30

Adevarul Live de la ora 15.00, despre viata de toate zilele a unui medic chirurg

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live de la ora 15.00, despre viata de toate zilele a unui medic chirurg

Se vorbeste foarte mult despre sistemul de sanatate, dar destul de putini despre oamenii care il compun. Ce mai inseamna meseria de doctor in Romania astazi, cind foarte multi medici pleaca din tara?. continuă pe Adevărul

Mircea Geoana vorbeste despre pericolul unui razboi in Ucraina si despre sansele PSD la presedintia Romaniei, la Adevarul Live de la ora 15.00

Senatorul PSD Mircea Geoana este invitat la Adevarul Live de la ora 15. 00, intr-o dezbatere moderata de jurnalistul Dan Marinescu.

Despre medicina viitorului, la Adevarul Live, ora 15.00: Cum te ajuta mobilul sa-ti masori tensiunea, glicemia si chiar riscul de infarct

Dan Cucuteanu, CEO al unei companii care produce dispozitive moderne de monitorizare a sanatatii, si Marius Geanta, fondatorul Centrului pentru Inovatie in Medicina, vin la Adevarul Live si ne invata cum sa devenim propriii medici, cu ajutorul telefonului inteligent.

Cele mai mari gafe petrecute in direct, comentate la Adevarul Live de la ora 13.00

Astazi, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, gafele care au facut deliciul internautilor in luna aprilie sunt discutate de Sabrina Valeriu si Diana Dutescu, jurnaliste Adevarul. Veti vedea ca pana si cei mai pregatiti prezentatori intampina uneori probleme neasteptate in timpul transmisiilor live.

BACALAUREAT 2014 A treia lectie la Matematica, pentru profilul Stiintele Naturii, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Campania Adevarul te mediteaza si te premiaza continua joi, cu o noua lectie la Matematica, pentru cei de la profilul Stiintele Naturii, sustinuta de profesorul Adrian Troie, director-adjunct la Colegiul National Sf. Sava din Capitala, care se va afla in platoul Adevarul Live, de la ora 14. Lectiile la matematica vor continua si saptamana viitoare.

Adevarul Live, de la ora 11.00: pe unde se plimba romanii de 1 Mai

Astazi, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, Viorel Matei, corespondentul Prima Tv, se afla la Constanta si ne spune exact care este situatia printre romani, cate de pline sunt hotelurile si care sunt cele mai vizitate statiuni in acest an de 1 Mai. De la 11. 20, prin telefon se va afla Dragos Raducanu, direct din Bulgaria, o alta tara impanzita de romanii nostri si ne povesteste de ce romanii prefera litoralul bulgaresc in locul celui romanesc.

Adevarul Live, ora 12.00: A ajuns autobaza mai tare decat tiki-taka? Echipele defensive joaca in finalele competitiilor europene din acest sezon

Real Madrid Atletico Madrid va fi ultimul act al Ligii Campionilor, in timp ce in finala Ligii Europa se vor infrunta Benfica si Sevilla. Marile favorite, Bayern Munchen si Juventus vor urmari cele doua partide din fata televizorului.

Dan Vardie, despre Gala Temporis si cele mai bune ceasuri, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Astazi, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, invitat este Dan Vardie, editorul revistei Temporis, care ne povesteste despre cea de-a treia gala Temporis, ce reuneste impatimitii ceasurilor sub acelasi steag, reprezentat prin numerosi participanti din tara si strainatate.

Bogdan Hossu si Vasile Ernu, la Adevarul Live: Politicienii nu mai sunt sensibili la actiunea de strada. Ei spun: cainii latra, caravana trece

Bogdan Hossu, liderul Cartel Alfa si Vasile Ernu, blogger Adevarul si scriitor de stanga, au discutat astazi, in studioul Adevarul live, despre drepturile angajatilor si modul in care acestia sarbatoresc 1 Mai.

Adevarul Live: Care este planul lui Putin pentru Ucraina si pana unde va ajunge Rusia? Pentru Romania s-a terminat pauza. Suntem in pericol

Pentru prima data din 1991, Rusia a serbat cu mare fast ziua de 1 Mai. in jur de doua milioane de rusi au participat la manifestatiile organizate in intreaga tara, mobilizate de sindicatele de muncitori loiale Kremlinului. Despre acest subiect, dar si despre ultimele evolutii din Ucraina au discutat, la Adevarul Live, jurnalistul Ion M. Ionita, impreuna cu invitatii sai, Armand Gosu, jurnalist si politolog, si Ciprian Plaiasu, editor Historia.

Cele mai mari gafe petrecute in direct, comentate la Adevarul Live

Astazi, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, gafele care au facut deliciul internautilor in luna aprilie sunt discutate de Sabrina Valeriu si Diana Dutescu, jurnaliste Adevarul. Veti vedea ca pana si cei mai pregatiti prezentatori intampina uneori probleme neasteptate in timpul transmisiilor live.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )