Libnet.ro
UNICEF

17:30

Adevarul Live, ora 11.00: De ce sa mergi la o scoala de vara despre cel mai atroce experiment al regimului comunist, Fenomenul Pitesti?

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 11.00: De ce sa mergi la o scoala de vara despre cel mai atroce experiment al regimului comunist, Fenomenul Pitesti?

In perioada 20-24 iulie, in incinta Memorialului inchisoarea Pitesti, se va desfasura a VI-a editiei a Scolii de Vara Fenomenul Pitesti. Vorbim, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, cu Alin Muresan, coordonatorul scolii de vara, cu Andrei Fantana Robin and the Backstabbers, fost invitat) si cu Silvia Baumgarten fosta participanta) despre cat de important este sa nu ignoram aceasta perioada istorica, despre noutatile si invitatii din acest an. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 11.00. Ludovic Orban, despre lupta politica pentru sefia PNL. Cine sunt liderii liberali care il sustin

Ludovic Orban, candidat la sefia PNL, vorbeste, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre Congresul de sambata, sustinatorii motiunii sale, si cum vrea sa reformeze partidul in cazul in care devine noul lider al formatiunii.

Adevarul Live. Ludovic Orban, despre lupta politica pentru sefia PNL. Cine sunt liderii liberali care il sustin

Ludovic Orban, candidat la sefia PNL, vorbeste, la Adevarul Live, despre Congresul de sambata, sustinatorii motiunii sale, si cum vrea sa reformeze partidul in cazul in care devine noul lider al formatiunii.

Ludovic Orban, despre scandalul din PSD: Tine de nebunia lui Dragnea. Probabil a incercat Grindeanu sa-si puna sefa de cabinet fara sa-i ceara voie

Ludovic Orban, candidat la sefia PNL, a vorbit, la Adevarul Live, despre Congresul de sambata si modul in care vrea sa reformeze partidul in cazul, foarte probabil, in care devine noul lider al formatiunii.

Florin Iaru vorbeste la Adevarul Live, de la ora 14.00, despre cel mai recent volum al sau, Sanii verzi

Scriitorul Florin Iaru vorbeste, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, despre cel mai recent volum al sau, Sanii verzi, o colectie de povestiri scurte, in registru realist, dar uneori si la limita dintre fantastic si horror.

Care sunt semnele de pe piele care ar trebui sa ne ingrijoreze? Aflati la Adevarul Live de la ora 14.00

Cancerul de piele este mai raspandit decat cred cei mai multi dintre noi. Melanomul malign este cea mai grava forma, dar si cel mai rar intalnita. Exista, insa, mai multe tipuri de leziuni ale pielii expuse la soare care pot semnala prezenta unei forme de cancer cutanat. Medicul dermatolog Lucian Russu ne spune, la Adevarul Live de la ora 14. 00, cand este cazul sa ne investigam problemele pielii.

Despre legatura dintre vaccinare si moartea prematura a copiilor, la Adevarul Live

Pana la 6 iunie, in Romania s-au inregistrat 6. 619 cazuri de rujeola si 29 de decese. Exista un singur judet in care nu sunt, deocamdata, cazuri de rujeola, si anume Tulcea. Totodata, la polul opus, se situeaza Timisul, cu 8 decese si 1. 068 de cazuri, potrivit datelor Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Care sunt semnele de pe piele care ar trebui sa ne ingrijoreze? Aflati la Adevarul Live

Cancerul de piele este mai raspandit decat cred cei mai multi dintre noi. Melanomul malign este cea mai grava forma, dar si cel mai rar intalnita. Exista, insa, mai multe tipuri de leziuni ale pielii expuse la soare care pot semnala prezenta unei forme de cancer cutanat. Medicul dermatolog Lucian Russu ne spune, la Adevarul Live, cand este cazul sa ne investigam problemele pielii.

Campania Adevarul te mediteaza pentru Evaluarea Nationala 2017. Luni si marti, meditatii video la Romana si la Matematica, la Adevarul Live

Absolventii clasei a VIII-a incep Evaluarea Nationala pe 27 iunie cu proba scrisa la limba si literatura romana, iar adevarul. ro vine in ajutorul acestora cu doua lectii online de pregatire. Astfel, luni si marti vor veni la Adevarul Live profesori care vor rezolva in direct modele de subiecte de examene.

Adevarul Live: De ce Daum e un pariu pierdut si Halep unul castigat

De la ora 14. 00, jurnalistii Adevarul vor dezbate principalele doua subiecte care preocupa lumea sportului in aceasta perioada.

Ora 11.00. Reactia presedintelui Klaus Iohannis despre scandalul din PSD

Purtatorul de cuvant al presedintelui Romaniei, Madalina Dobrovolschi, va sustine astazi, la ora 11:00, o declaratie de presa. Reactia presedintelui vine in contextul in care PSD i-a retras sprijinul politic lui Sorin Grindeanu, insa premierul a refuzat sa demisioneze.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )