Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ora 11.00. Reactia presedintelui Klaus Iohannis despre scandalul din PSD

Adevărul Adevărul,
Ora 11.00. Reactia presedintelui Klaus Iohannis despre scandalul din PSD

Purtatorul de cuvant al presedintelui Romaniei, Madalina Dobrovolschi, va sustine astazi, la ora 11:00, o declaratie de presa. Reactia presedintelui vine in contextul in care PSD i-a retras sprijinul politic lui Sorin Grindeanu, insa premierul a refuzat sa demisioneze. continuă pe Adevărul

Cotroceni: Cand functia de premier va deveni vacanta, presedintele va desemna un nou prim-ministru

Purtatorul de cuvant al presedintelui Romaniei, Madalina Dobrovolschi, a anuntat, joi dimineata, ca, potrivit Constitutiei, Guvernul cade doar prin demisia premierului sau prin motiune de cenzura. Pana cand Guvernul Grindeanu nu va fi trantit din punct de vedere Constitutional, seful statului nu va chema partidele la consultari pentru desemnarea unui nou premier. Iohannis le cere partidelor din coalitie majoritara sa rezolve urgent criza.

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis are mana libera pentru a se implica in viata politica interna cu ajutorul catuselor

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de luni, de pe blogul personal, despre impresiile sale in urma vizitei presedintelui Klaus Iohannis in Statele Unite. Cristoiu spune ca .

Sorin Grindeanu: Am vorbit cu Klaus Iohannis

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat joi seara ca a avut o discutie cu Klaus Iohannis despre criza politica pe care o traverseaza in prezent PSD.

Anunt de la Cotroceni, in direct la Antena 3, ora 13:00. Ce a decis Klaus Iohannis dupa intalnirea cu Donald Trump

Purtatorul de cuvant al Presedintelui Romaniei, Madalina Dobrovolschi, va sustine marti, 13 iunie a. c. , ora 13:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa acces pentru reporterii si redactorii.

Cadou inedit facut de Klaus Iohannis lui Donald Trump. I-a dat o copie a sabii lui Stefan cel Mare. Mesajul din spatele acestui dar (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un simbol aparte pentru a ii face un cadou presedintelui american Donald Trump in turneul extern efectuat in Statele Unite. Seful statului i-a oferit liderul.

Mircea Badea, despre intrebatorul lui Klaus Iohannis: Mi se pare urat sa spui mocirla de la Bucuresti

Mircea Badea a comentat in emisiunea in Gura Presei intrebarea jurnalistului Cristi Pantazi de la conferinta de presa dintre Klaus Iohannis si Donald Trump, care a spus.

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis s-a dus in America doar pentru fericirea de a fi batut pe umar pe Donald Trump

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie in Gandul de marti, de pe blogul personal, despre vizita lui Klaus Iohannis in Statele Unite. Chiar daca intalnirea dintre Iohannis si.

Sorin Grindeanu: Am vorbit cu Klaus Iohannis

Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi, la Palatul Victoria, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis, fara a preciza in ce zi. intrebat daca a discutat cu presedintele Iohannis in.

Sorin Grindeanu: Am vorbit cu presedintele Klaus Iohannis

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, a afirmat, joi seara, ca a discutat, in ultimele zile cu presedintele Klaus Iohannis. in plina criza politica, seful Executivului a anuntat ca a purtat mai multe discutii, in ultima .

Decizie-surpriza luata de Klaus Iohannis in plina criza politica! E oficial!

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat, joi, Parlamentului reexaminarea legii pentru aprobarea Programului carne de porc din fermele romanesti, care are ca scop instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )