Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul Live de la ora 11.00. Sector 7: baietii rai ai internetului vor sa devina baietii buni ai televiziunii

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live de la ora 11.00. Sector 7: baietii rai ai internetului vor sa devina baietii buni ai televiziunii

Dupa ce au cucerit mediul online cu clipuri virale precum Carti! Te fac neprost sau Ma-ta are cratima, dar si cu show-ul Nimic nou, grupul de umor Sector 7 vine in zona de televiziune clasica, la Prima TV. Raul Gheba si Alex Cotet, doi dintre membrii Sector 7, vor povesti la Adevarul Live, de la ora 11. 00, cum vor baietii rai ai internetului sa devina baietii buni de la TV. continuă pe Adevărul

Adevarul Live: Sector 7, baietii rai ai internetului vor sa devina baietii buni ai televiziunii

Dupa ce au cucerit mediul online cu clipuri virale precum Carti! Te fac neprost sau Ma-ta are cratima, dar si cu show-ul Nimic nou, grupul de umor Sector 7 vine in zona de televiziune clasica, la Prima TV. Raul Gheba si Alex Cotet, doi dintre membrii Sector 7, au povestit la Adevarul Live cum vor baietii rai ai internetului sa devina baietii buni de la TV.

Adevarul Live, ora 11.00: Catalin Predoiu, candidatul PDL la prezidentiale, explica sansele dreptei de a se uni si de a-l invinge pe Victor Ponta

Catalin Predoiu, candidatul PDL la alegerile prezidentiale, vorbeste, la Adevarul Live de la ora 11. 00, despre unificarea dreptei, despre candidatul cu cele mai mari sanse sa-l invinga pe Victor Ponta, despre relatia tensionata cu Traian Basescu si PMP, dar si despre sansele lui Mihai Razvan Ungureanu de a ajunge candidatul comun al PDL si PNL pentru Cotroceni.

Cine are nevoie de Muzeul Comunismului in Romania? Despre dreptul la memorie, la Adevarul Live, de la ora 11.00

La 25 de ani de la Revolutie, cui mai foloseste un muzeu al comunismului? Radu Preda, presedinte executiv al IICCMER, si Cosmin Budeanca, director general al IICCMER, vorbesc, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre dreptul la memorie. Cum transmitem mostenirea regimului de trista amintire, in prima campanie Adevarul si IICCMER despre Muzeul Comunismului din Romania.

VIDEO Catalin Predoiu, la Adevarul Live: Ponta si ministrul Finantelor erau ca niste scolari prinsi cu un caiet patat de cerneala

Catalin Predoiu, candidatul PDL la alegerile prezidentiale, a vorbit, la Adevarul Live, despre unificarea dreptei, despre candidatul cu cele mai mari sanse sa-l invinga pe Victor Ponta, despre relatia tensionata cu Traian Basescu si PMP, dar si despre sansele lui Mihai Razvan Ungureanu de a ajunge candidatul comun al PDL si PNL pentru Cotroceni.

Adevarul Live, ora 14.00: Cum au ajuns sa fie tintuiti in case oamenii cu dizabilitati din Bucuresti

Sambata, 19 iulie, in Bucuresti are loc un mars care vizeaza accesibilizarea orasului pentru persoanele cu dizabilitati, iar astazi, de la ora 14. 00, in studioul Adevarul Live vin sa dezbata acest subiect Ionut Codreanu, reprezentant Active Watch Romania, Magda Coman, singurul model din tara noastra care defileaza in scaun rulant si Matei Ghigiu, expert in fonduri europene si persoana cu dizabilitati.

Adevarul Live, de la ora 14.00: Ce dezvaluie rezultatele sondajului INSCOP privind prezidentiabilii

Directorul INSCOP Remus Stefureac, jurnalistii Dan Marinescu si Calin Nicolescu, vor comenta, in emisiunea Adevarul Live de la ora 14. 00, rezultatele celui mai recent sondaj INSCOP Research care prefigureaza o finala stransa intre candidatii la alegerile prezidentiale din noiembrie.

Sova, la Adevarul Live, despre sondajul INSCOP privind prezidentiabilii: Iohannis va dori sa fie un presedinte jucator

Directorul INSCOP Remus Stefureac, jurnalistii Dan Marinescu si Calin Nicolescu, au comentat, in emisiunea Adevarul Live de la ora 14. 00, rezultatele celui mai recent sondaj INSCOP Research care prefigureaza o finala stransa intre candidatii la alegerile prezidentiale din noiembrie. Dan Sova, purtator de cuvant al PSD in campania pentru prezidentiale, s-a alaturat discutiei.

Adevarul Live de la ora 15.00, cu o autoare de teatru aplaudata la New York si la Bucuresti

Astazi, de la ora 15. 00, invitata lui Cezar Paul-Badescu la Adevarul Live este Saviana Stanescu, scriitoare americana de origine romana, ale carei piese de teatru sunt aplaudate pe scenele din Statele Unite si nu numai.

Secretele succesului de a avea copii atunci cand diagnosticul este infertilitate, la Adevarul Live de la ora 13.00

Cat de mult iti doresti un copil? Vei afla cat de mult ti-l doresti cu adevarat de-abia atunci cand vei constata ca in cuplu exista probleme de fertilitate sau chiar infertilitate, spun specialistii. Cand e cazul sa ne ingrijoram si care sunt sansele de a aduce pe lume un copil sanatos in astfel de situatii aflam de la medicul specialist in infertilitate Andreas Vythoulkas.

Adevarul Live, despre profilul viitorului presedinte: Sondajele ne arata un presedinte mai degraba de stanga, ceea ce il avantajeaza pe Victor Ponta

Romanii vor la Cotroceni un presedinte tanar, etnic roman, care sa aiba experienta si care sa nu fie neaparat adversarul lui Traian Basescu, arata un sondaj realizat de INSCOP Research, la comanda Adevarul. Despre toate aceste trasaturi au discutat jurnalistii Calin Nicolescu si Darie Cristea, sociolog Inscop.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )