Libnet.ro
UNICEF

19:15

Adevarul Live: Sector 7, baietii rai ai internetului vor sa devina baietii buni ai televiziunii

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Sector 7, baietii rai ai internetului vor sa devina baietii buni ai televiziunii

Dupa ce au cucerit mediul online cu clipuri virale precum Carti! Te fac neprost sau Ma-ta are cratima, dar si cu show-ul Nimic nou, grupul de umor Sector 7 vine in zona de televiziune clasica, la Prima TV. Raul Gheba si Alex Cotet, doi dintre membrii Sector 7, au povestit la Adevarul Live cum vor baietii rai ai internetului sa devina baietii buni de la TV. continuă pe Adevărul

Adevarul Live de la ora 11.00. Sector 7: baietii rai ai internetului vor sa devina baietii buni ai televiziunii

Dupa ce au cucerit mediul online cu clipuri virale precum Carti! Te fac neprost sau Ma-ta are cratima, dar si cu show-ul Nimic nou, grupul de umor Sector 7 vine in zona de televiziune clasica, la Prima TV. Raul Gheba si Alex Cotet, doi dintre membrii Sector 7, vor povesti la Adevarul Live, de la ora 11. 00, cum vor baietii rai ai internetului sa devina baietii buni de la TV.

Adevarul Live, de la ora 14.00: Ce dezvaluie rezultatele sondajului INSCOP privind prezidentiabilii

Directorul INSCOP Remus Stefureac, jurnalistii Dan Marinescu si Calin Nicolescu, vor comenta, in emisiunea Adevarul Live de la ora 14. 00, rezultatele celui mai recent sondaj INSCOP Research care prefigureaza o finala stransa intre candidatii la alegerile prezidentiale din noiembrie.

Cine are nevoie de Muzeul Comunismului in Romania? Despre dreptul la memorie, la Adevarul Live, de la ora 11.00

La 25 de ani de la Revolutie, cui mai foloseste un muzeu al comunismului? Radu Preda, presedinte executiv al IICCMER, si Cosmin Budeanca, director general al IICCMER, vorbesc, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre dreptul la memorie. Cum transmitem mostenirea regimului de trista amintire, in prima campanie Adevarul si IICCMER despre Muzeul Comunismului din Romania.

Adevarul Live de la ora 15.00, cu o autoare de teatru aplaudata la New York si la Bucuresti

Astazi, de la ora 15. 00, invitata lui Cezar Paul-Badescu la Adevarul Live este Saviana Stanescu, scriitoare americana de origine romana, ale carei piese de teatru sunt aplaudate pe scenele din Statele Unite si nu numai.

Vicepresedintele PNL Virgil Popescu, despre principalele obstacole in fuziunea PNL-PDL, la Adevarul Live de la 12.00

Vicepresedintele PNL Virgil Popescu este invitat la Adevarul Live de la ora 12. 00, unde va discuta despre fuziunea PNL-PDL, despre dezbaterile de la Cotroceni dintre presedintele Traian Basescu, premierul Victor Ponta si ministrul de Finante Ioana Petrescu, dar si despre alte teme fierbinti, alaturi de Calin Nicolescu, redactorul-sef adjunct al Adevarul.

Adevarul Live, ora 14.00: Cum au ajuns sa fie tintuiti in case oamenii cu dizabilitati din Bucuresti

Sambata, 19 iulie, in Bucuresti are loc un mars care vizeaza accesibilizarea orasului pentru persoanele cu dizabilitati, iar astazi, de la ora 14. 00, in studioul Adevarul Live vin sa dezbata acest subiect Ionut Codreanu, reprezentant Active Watch Romania, Magda Coman, singurul model din tara noastra care defileaza in scaun rulant si Matei Ghigiu, expert in fonduri europene si persoana cu dizabilitati.

REPARTIZARE LICEU 2014 Despre rezultatele repartizarii la liceu, la Adevarul Live de la 15:00

Astazi, la Adevarul Live de la ora 15:00, vom dezbate rezultatele repartizarii computerizate 2014, topul celor mai bune licee si al celor mai cautate specializari, dar si situatia elevilor care au fost admisi in clasa a X-a cu medii mai mici de 5.

Adevarul Live, ora 11.00: Catalin Predoiu, candidatul PDL la prezidentiale, explica sansele dreptei de a se uni si de a-l invinge pe Victor Ponta

Catalin Predoiu, candidatul PDL la alegerile prezidentiale, vorbeste, la Adevarul Live de la ora 11. 00, despre unificarea dreptei, despre candidatul cu cele mai mari sanse sa-l invinga pe Victor Ponta, despre relatia tensionata cu Traian Basescu si PMP, dar si despre sansele lui Mihai Razvan Ungureanu de a ajunge candidatul comun al PDL si PNL pentru Cotroceni.

VIDEO Catalin Predoiu, la Adevarul Live: Ponta si ministrul Finantelor erau ca niste scolari prinsi cu un caiet patat de cerneala

Catalin Predoiu, candidatul PDL la alegerile prezidentiale, a vorbit, la Adevarul Live, despre unificarea dreptei, despre candidatul cu cele mai mari sanse sa-l invinga pe Victor Ponta, despre relatia tensionata cu Traian Basescu si PMP, dar si despre sansele lui Mihai Razvan Ungureanu de a ajunge candidatul comun al PDL si PNL pentru Cotroceni.

Partea nevazuta a Campionatului Mondial de Fotbal. La ce am renuntat pentru spectacol, la Adevarul Live, de la 13.00

Campionatul din Brazilia a colectionat recorduri: cel mai scump mondial, jucat pe cele mai costisitoare stadioane, insotit de cele mai ample proteste din istoria tarii. La finalul unei competitii urmarite de tot globul, raman insa cateva intrebari. Am uitat de morala pentru spectacolul fotbalistic? Ce inseamna, de fapt, etica in fotbal? Raspund eticienii Emilian Mihailov si Radu Uszkai, la Adevarul Live, de la ora 13.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )