Libnet.ro
UNICEF

12:45

Adevarul Live, ora 12.00: care sunt cele mai cautate job-uri

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 12.00: care sunt cele mai cautate job-uri

Vineri si sambata, la Bucuresti, se va desfasura cel mai mare targ de job-uri Angajatori de Top. in platoul Adevarul Live, de la ora 12. 00, Dragos Gheban,Managing Partner Catalyst Solutions, ne va povesti in ce domenii sunt cele mai mari salarii, dar si care sunt cele mai cautate joburi. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 11.00. ONG-ul care ii invata gratis pe romani limbi straine

Iulia Rosca-Dromereschi, presedintele Asociatiei Informale a Vocilor pentru Incluziune AIVI), va vorbi, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, despre obiectivul ONG-ului pe care il conduce: sa-i invete gratis pe romani limbi straine prin metode non-formale. Deocamdata cauta finantare.

Adevarul Live, ora 13.00: NOSFE, despre maturizarea artistica si muzica trap din Romania

Interviu NOSFE. NOSFE, pe numele real Darius Vlad Cretan, vine la Adevarul Live, de la ora 13:00, pentru a discuta despre noul lui album, Arca lui Nosfe, pentru a povesti despre parcursul lui muzical, dar si pentru a-si defini planurile de viitor.

Ana Maria Ciceala, la Adevarul Live, despre solutiile USR pentru rezolvarea problemelor de la RADET

Consilierul USB Ana Ciceala vorbeste, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, despre solutiile USR pentru rezolvarea problemelor de la RADET, proiectele formatiunii in CMGB si despre strangerea de semnaturi pentru depunerea listelor pentru parlamentare.

Mihai Tudose, vicepresedinte PSD, la Adevarul Live, despre masurile economice din programul de guvernare al social-democratilor

Vicepresedintele PSD, Mihai Tudose, vorbeste, marti, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre partea economica a programului de guvernare a social-democratilor, listele pentru alegerile parlamentare, dar si opozitia fata de Guvernul Ciolos.

Cele mai bune momente din zi ca sa mananci

Afla care sunt cele mai bune momente sa mananci anumite alimente si ce se intampla daca le mananci la alte mese. BANANA Pranz: Intareste sistemul imunitar, infrumuseteaza pielea Cina: tulbura dige.

Alegeri SUA 2016. DOCUMENTAR: Cele mai dure insulte si cele mai controversate replici din a doua dezbatere televizata

Dezbaterea de duminica seara, de la St Louis, a fost descrisa drept ultima sansa a candidatului republican sa isi refaca imaginea si sa recupereze terenul pierdut in fata rivalei sale democrate, iar Donald Trump a lansat inca din primul moment o serie de atacuri dure si chiar amenintari la adresa lui Hillary Clinton, relateaza CNN, care prezinta cele mai puternice insulte si cele mai controversate replici schimbate intre cei doi.

Cele mai surprinzatoare lucruri pe care le primesti gratis in unele tari, dar pentru care platesti in altele

De la apa minerala, la condimente, piscine sau chiar cabane la munte, anumite lucruri sunt oferite gratis in unele tari, spre surprinderea turistilor in cautare de noi destinatii.

Cele mai populare jocuri in diverse colturi ale lumi, conform YouTube

Cei de la YouTube tocmai au publicat un infografic foarte interesant cu cele mai populare jocuri din lume in cateva tari importante, cu scopul de a ilustra varietatea preferintelor. in contextul in care foarte multe clipuri pe care le vedem pe YouTube sunt capturate in interiorul unor jocuri video, vizionarea lor poate reflecta preferinetele gamerilor.

Medicamentele din Romania, cele mai scumpe din Europa

Medicamentele din tara noastra sunt printre cele mai scumpe din Europa, au aratat Oana Zamfir si Razvan Dumitrescu, miercuri, la emisiunea Subiectiv. Am ajuns sa platim in unele cazuri si.

Cele mai inspaimantatoare instrumente de tortura. Caznele infioratoare pe care le indurau condamnatii la moarte

De-a lungul istoriei, oamenii au inventat tot soiul de dispozitive de tortura cu un dublu rol: pedepsirea celor vinovati de incalcarea legii si terorizarea celor care ar fi avut tentatia sa le urmeze exemplul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )