Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai bune momente din zi ca sa mananci

Antena3 Antena3,
Cele mai bune momente din zi ca sa mananci

Afla care sunt cele mai bune momente sa mananci anumite alimente si ce se intampla daca le mananci la alte mese. BANANA Pranz: Intareste sistemul imunitar, infrumuseteaza pielea Cina: tulbura dige. continuă pe Antena3

Cum vor autoritatile din Viena sa faca din capitala austriaca unul dintre cele mai eco orase din lume

Viena, una dintre cele mai dezvoltate si civilizate capitale europene, se pregateste sa treaca prin schimbari radicale si sa intre intr-o noua era in care se va pune tot mai mult accentul pe tehnologie si inovatie si in care eforturile gigantilor din.

Un jurnalist de la Hotnews in conducerea uneia dintre cele mai importante institutii din domeniul sanatatii: Vlad Mixich, noul vicepresedinte al Agentiei Nationale a Medicamentului

Vlad Mixich, cunoscut ca si jurnalist pentru Hotnews, a fost numit marti in functia de vicepresedinte a Agentiei Nationale a Medicamentului. Anuntul a fost facut chiar de acesta prin intermediul unui.

Samsung, in fata unei crize profunde dupa ce s-au inmultit cazurile in care chiar si telefoanele Galaxy Note 7 inlocuite au luat foc

Samsung traieste probabil cele mai grele momente din istoria sa fiindca in SUA exista mai multe cazuri in care chiar si telefoane Galaxy Note 7 inlocuite au luat foc din senin. Se stiu cinci cazuri si lucrul este ingrijorator fiindca arata faptul ca Samsung nu a rezolvat problema nici cu uriasul recall. Operatori mobili mari opresc vanzarile de Note 7 si multi se ntreaba daca nu ar fi mai bine ca Galaxy Note 7 sa fie scos total din piata, fiindca brand-ul va avea enorm de suferit.

Alegeri SUA 2016. DOCUMENTAR: Cele mai dure insulte si cele mai controversate replici din a doua dezbatere televizata

Dezbaterea de duminica seara, de la St Louis, a fost descrisa drept ultima sansa a candidatului republican sa isi refaca imaginea si sa recupereze terenul pierdut in fata rivalei sale democrate, iar Donald Trump a lansat inca din primul moment o serie de atacuri dure si chiar amenintari la adresa lui Hillary Clinton, relateaza CNN, care prezinta cele mai puternice insulte si cele mai controversate replici schimbate intre cei doi.

Cele mai populare jocuri in diverse colturi ale lumi, conform YouTube

Cei de la YouTube tocmai au publicat un infografic foarte interesant cu cele mai populare jocuri din lume in cateva tari importante, cu scopul de a ilustra varietatea preferintelor. in contextul in care foarte multe clipuri pe care le vedem pe YouTube sunt capturate in interiorul unor jocuri video, vizionarea lor poate reflecta preferinetele gamerilor.

Istoria uitata a uneia dintre cele mai frumoase strazi din Romania interbelica, sufocata, acum, de garajele si beton

Strada Portului din Galati este mai degraba o alee, o fundatura, sau un apendic - daca este sa ne luam dupa forma acesteia. Desi are o istorie frumoasa, putini sunt cei care stiu de intamplarile petrecute aici in perioada interbelica, drept dovada ca astazi, zona este sufocata de garaje si de asfaltul turnat haotic peste piatra cubica a pavajului.

Istoria uitata a uneia dintre cele mai frumoase strazi din Romania interbelica, sufocata, acum, de garaje si beton

Strada Portului din Galati este mai degraba o alee, o fundatura, sau un apendic - daca este sa ne luam dupa forma acesteia. Desi are o istorie frumoasa, putini sunt cei care stiu de intamplarile petrecute aici in perioada interbelica, drept dovada ca astazi, zona este sufocata de garaje si de asfaltul turnat haotic peste piatra cubica a pavajului.

VIDEO CFR a cumparat cel mai scump tren din istoria sa: circula cu 160 de km/h si se conduce singur. La ce va fi folosit in Romania

CFR Infrastructura a cumparat unul din cele mai scumpe trenuri din istoria sa. Practic se conduce singur si, in functie de configurari, poate costa 9 milioane de euro.

CFR a fost la un pas de faliment, dar a achizitionat cel mai scump tren din istoria companiei

CFR Infrastructura a cumparat unul din cele mai scumpe trenuri din istoria sa. Practic, trenul se conduce singur si, in functie de configurari, poate costa noua milioane de euro, scrie.

Cel mai ciudat sat din Romania: Are un singur locuitor si un drum unic

Satul Alun, din judetul Hunedoara, este de departe unul dintre cele mai ciudate catune din Romania. Si asta pentru ca Alunul mai are doar un locuitor, in acte, o manastire din marmura, dar si un drum.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )