Libnet.ro
UNICEF

20:00

Adevarul Live, ora 12.00: Georgian Pop vorbeste de situatia tulbure din PSD

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 12.00: Georgian Pop vorbeste de situatia tulbure din PSD

Deputatul PSD, Georgian Pop, seful Comisiei parlamentare de control asupra activitatii SRI, este invitat, astazi, incepand cu ora 12. 00, la Adevarul Live. Deputatul va face o radiografie riguroasa a situatiei tulbure din PSD, in contextul valului de excluderi din partid dupa esecul din alegerile prezidentiale. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 11.00: Alina Gorghiu vorbeste despre succesul lui Iohannis si lupta pentru sefia PNL

Prim-vicepresedintele PNL, Alina Gorghiu, discuta la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, despre culisele campaniei victorioase a lui Klaus Iohannis, despre momentele cheie, dar si despre clipele de dezamagire din timpul luptei pentru presedintie.

Adevarul Live, ora 20.00: Mircea Geoana, fost ministru de Externe, comenteaza alegerile din Republica Moldova

Mircea Geoana, fost ministru de Externe, Oana Popescu, analist de politica internationala si colaborator Foreign PolicyRomania, Cristian Unteanu, corespondent Adevarul la Bruxelles, si Elena Dumitru, corespondent Adevarul la Chisinau, comenteaza la cald alegerile din Republica Moldova si viitorul acestei tari.

Adevarul LIVE, ora 11: Grigore Cartianu, despre ziua nationala in contextul alegerilor din Rep. Moldova

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza ziua nationala a Romaniei in contextul alegerilor dificile din Republica Moldova, castigate la limita de partidele pro-europene, intr-o discutie moderata de jurnalistul Liviu Iolu.

VIDEO Actorul Serban Pavlu, invitat la Adevarul Live de la ora 14.00

Cunoscut in ultima perioada mai ales in urma aparitiilor in reclamele in care i se spune Varul, actorul Serban Pavlu este unul dintre actorii care se remarca tot mai mult in filme pe marile ecrane, chiar daca la un moment dat parea cucerit de lumea televiziunii. in seria Scurt/4, Pavlu joaca in scurtmetrajul Kowalski, al lui Andrei Cretulescu.

Cum vor fi consiliati elevii si studentii in universitati, la Adevarul live de la 15:00

Universitatile vor fi obligate, incepand de anul viitor, sa infiinteze cabinete de consiliere profesionala pentru studenti, dar si pentru elevi, cu cel putin un consilier la 2. 000 de studenti, potrivit unei metodologii recent publicate in Monitorul Oficial. La Adevarul Live de la ora 15:00 vom discuta despre impactul pe care il va avea aceasta metodologie in sistemul universitar.

Adevarul LIVE: Grigore Cartianu, despre ziua nationala in contextul alegerilor din Rep. Moldova

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza ziua nationala a Romaniei in contextul alegerilor dificile din Republica Moldova, castigate la limita de partidele pro-europene, intr-o discutie moderata de jurnalistul Liviu Iolu.

Adevarul Live: Alegerile au trecut, Maidanul n-a venit. Ce inseamna victoria fragila a pro-europenilor la Chisinau

De la ora 12. 00, Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, discuta cu jurnalistul Liviu Iolu despre rezultatele alegerilor parlamentare din Republica Moldova. Prin Skype se alatura discutiei Elena Dumitru, corespondentul Adevarul la Chisinau.

VIDEO Oana Popescu, analist de politica internationala, despre alegerile din Moldova: Pentru Romania este un vot care determina securitatea regionala

Oana Popescu, analist de politica internationala si colaborator Foreign PolicyRomania, Dan Nicu, analist politic specializat pe spatiul ex-sovietic, si Elena Dumitru, corespondent Adevarul la Chisinau, au comentat la cald alegerile din Republica Moldova si viitorul acestei tari.

Diagnosticul scolii romanesti, la Adevarul Live de la 14:00. Care sunt punctele nevralgice ale sistemului

Fara investitii mai mari in Educatie, Romania va pierde, in 10 ani, 17 miliarde de euro din PIB, atrag atentia expertii de la UNICEF intr-un studiu. De asemenea, potrivit unui alt studiu realizat de World Vision, in mediul rural, doar 50% din elevi folosesc computerul la scoala, iar 38% din ei nu au acces la internet. in conditiile acestea, ce masuri trebuie luate pentru modernizarea scolii romanesti?.

Cum te poti asigura ca mananci sanatos la restaurant? Despre aplicatia care-ti personalizeaza meniul, la Adevarul Live de la 15.00

Studiile arata ca majoritatea romanilor prefera restaurantele de tip fast-food atunci cand mananca in oras. Si, chiar daca ar vrea sa treaca la o alimentatie mai sanatoasa atunci cand ies in oras, ofertele restaurantelor par extrem de limitate. Exista, totusi, o posibilitate de a-ti personaliza meniul cu ajutorul unei aplicatii gratuite pe telefonul mobil: Chef Prive.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )