Libnet.ro
UNICEF

16:00

Adevarul LIVE: Grigore Cartianu, despre ziua nationala in contextul alegerilor din Rep. Moldova

Adevărul Adevărul,
Adevarul LIVE: Grigore Cartianu, despre ziua nationala in contextul alegerilor din Rep. Moldova

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza ziua nationala a Romaniei in contextul alegerilor dificile din Republica Moldova, castigate la limita de partidele pro-europene, intr-o discutie moderata de jurnalistul Liviu Iolu. continuă pe Adevărul

Adevarul LIVE, ora 11: Grigore Cartianu, despre ziua nationala in contextul alegerilor din Rep. Moldova

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza ziua nationala a Romaniei in contextul alegerilor dificile din Republica Moldova, castigate la limita de partidele pro-europene, intr-o discutie moderata de jurnalistul Liviu Iolu.

Manifestari de Ziua Nationala a Romaniei la Barlad

Autoritatile locale vor marca ziua de 2 decembrie, ziua nationala a romanilor, cu o serie de activitati. in acest an, municipalitatea nu mai imparte fasole cu ciolan ori sarmalute.

FOTO Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita si la Alexandria

Alexandrenii au sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei in strada, in ciuda vremii neprietenoase. Sute de cetateni s-au inghesuit la fasole si carnati, dupa ce au participat la ceremonia civila, miliara si religioasa organizata in cinstea zilei de 1 Decembrie.

Ziua Nationala a Romaniei marcata si in Ramnicu Valcea

Ziua Nationala a Romaniei marcata la Ramnicu Valcea printr-un scurt ceremonial religios si militar, la Monumentul Independentei. Fata de alti ani, din cauza vremii nefavorabile, putini ramniceni au iesit din casa pentru a sarbatori alaturi de autoritati.

Manifestari de Ziua Nationala a Romaniei in Racari, Moreni sau Pucioasa

Administratiile locale din Dambovita sarbatoresc asa cum se cuvine Ziua Nationala a Romaniei, fiecare in felul ei.

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita in fata Monumentului Ostasului Roman

Platoul din fata Monumentului Ostasului Roman de la intrarea in Parcul Municipal Baia Mare va fi locul unde maramuresenii care simt si gandesc romaneste se vor aduna pentru a celebra asa cum se cuvine Ziua Nationala a Romaniei.

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita deja de elevii de la Colegiul Tehnic Anghel Saligny Bacau

Colegiul Tehnic Anghel Saligny Bacau, in parteneriat cu Casa Corpului Didactic Grigore TabacaruBacausi cuAsociatia Nationala a Veter anilor de Razboi, Filiala General Eremia Grigorescu Bacau, au marcat Ziua Nationala a Romaniei joi,27 noiembrie 2014, de la ora 14, in Sala de conferinte a Colegiului Tehnic Anghel Saligny Bacau.

Traian Basescu si Liviu Dragnea au plecat impreuna de la receptia de Ziua Nationala

Vicepremierul Liviu Dragnea, prezent, luni, la receptia de la Palatul Cotroceni, de Ziua Nationala, l-a asteptat pe presedintele Basescu, in timp ce acesta se fotografia cu invitatii, iar la finalul evenimentului a facut o poza cu seful statului, cei doi retragandu-se, impreuna, din Sala Unirii.

FOTO VIDEO Mii de bacauani au iesit in strada de Ziua Nationala a Romaniei

Ziua Nationala a Romaniei a fost serbata si in Bacau. Sute de militari din cadrul Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Administratiei si Internelor, Agentiei Nationale a Penitenciarelor au facut spectacol cu cele mai moderne masini intrate in dotare. Parada militara, de la care au lipsit elicopterele si avioanele, a atras mii de privitori.

FOTO Parada impresionanta de Ziua Nationala a Romaniei: defilare de trupe, masini blindate, tunuri, autospeciale de pompieri si masini de politie

Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita astazi la Botosani printr-o parada militara de mare amploare. Au defilat pe strazi trupele principalelor forte ale MAI si MAPN, imprepuna cu vehicolele si armele din dotare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )