Libnet.ro
UNICEF

09:30

Adevarul Live, ora 12.00. Ionut Stroe, purtatorul de cuvant al PNL, despre planul liberalilor de a prelua puterea

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 12.00. Ionut Stroe, purtatorul de cuvant al PNL, despre planul liberalilor de a prelua puterea

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, este invitat, incepand cu ora 12. 00, la Adevarul Live. Stroe va vorbi despre ridicarea imunitatii Elenei Udrea, despre noua majoritate parlamentara si despre proiectul de guvernare al PNL. continuă pe Adevărul

Adevarul Live. Ionut Stroe, purtatorul de cuvant al PNL, despre planul liberalilor de a prelua puterea

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, este invitat, luni, la Adevarul Live. Stroe va vorbi despre ridicarea imunitatii Elenei Udrea, despre noua majoritate parlamentara si despre proiectul de guvernare al PNL.

Adevarul LIVE, ora 13.00. Cartianu despre cele trei cereri exceptionale de arestare a Elenei Udrea

Jurnalistul Grigore Cartianu analizeaza, la Adevarul LIVE, de la ora 13. 00, cazul Elena Udrea din Parlamentul Romaniei. DNA a cerut alesilor ridicarea imunitatii fostei sefe a Partidului Miscarea Populara pentru ca aceasta sa poata fi cercetata penal si arestata.

De la talk show-ul de televiziune, la romanele exotice: Daniela Zeca-Buzura, invitata la Adevarul Live, de la ora 13:00

Unul dintre cei mai apreciati jurnalisti romani si totodata printre cei mai in masura sa teoretizeze pe marginea talk-show-ului de televiziune, Daniela Zeca-Buzura este, poate inainte de orice, o scriitoare cu har. Tocmai de aceea, in studioul Adevarul LIVE, de la ora 13:00, pe langa discutia legata de La taclale cu idolii, cea mai recenta carte a sa, autoarea va trece si prin povestile exotice ale romanelor sale de succes.

Ora 11.00, Adevarul Live: Omul doi in PMP, eurodeputatul Siegfried Muresan, despre parteneriatul cu Traian Basescu

Europarlamentarul Siegfried Muresan, ales ieri prim-vicepresedinte PMP, este invitatul unei noi editii Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, pentru a vorbi despre aparitia-surpriza a fostului presedinte Traian Basescu la Congresul PMP si despre scandalul care o are in prim-plan pe fostul presedinte al PMP, Elena Udrea.

Adevarul Live. Siegfried Muresan: PMP va vota in favoarea urmaririi penale a Elenei Udrea

Europarlamentarul Siegfried Muresan, ales duminica prim-vicepresedinte PMP, a vorbit la Adevarul Live despre planurile PMP in contextul schimbarii conducerii si a subliniat ca partidul se va baza pe experienta fostului presedinte Traian Basescu. De asemenea, eurodeputatul a sustinut ca deputatii PMP vor vota in favoarea inceperii urmaririi penale a Elenei Udrea, dar nu a specificat cum vor vota acestia in cazul cererii de arestare preventiva.

VIDEO Adevarul Live. Cartianu, despre cele trei cereri exceptionale de arestare a Elenei Udrea

Jurnalistul Grigore Cartianu analizeaza, la Adevarul Live, cazul Elena Udrea din Parlamentul Romaniei. DNA a cerut alesilor ridicarea imunitatii fostei sefe a Partidului Miscarea Populara pentru ca aceasta sa poata fi cercetata penal si arestata.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )